809 ו.. 810

limors2

Well-known member
נתקלתם אולי בגרסה לא חתוכה של 809?

או שאתם יודעים מה נחתך מהסוף? אמריקאים מעצבנים, תקליטו כמו שצריך

TheLost

New member
נחתך משהו מהסוף?

ראיתי עכשיו (גרסת XOR) ולא שמתי לב שנחתך משהו...

limors2

Well-known member
ממש בסוף../images/Emo58.gif

בקרדיטים, כשדר' קוקס מנסה למצוא מאיפה ג'יידי מדבר אליו, זה היה נראה כאילו שזה נחתך. עכשיו ראיתי שוב ולפי הקרדיטים זה נראה שאולי חתכו את ג'יידי באמצע המשפט בכוונה, אז לא יודעת
שיחכו שהמסך יחשיך או משהו, פפ

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif809

אמ, יחסית ל-7 ו-8, אלו היו פרקים פחות טובים. ודי מוזר לי שבפרק הזה ג'יי.די. לא היה. מטעמי תקציב או שהיה עסוק? בכל אופן, הקטעים הטובים בפרק: - שטד עדיין עם גוץ'. זה משעשע. - חחח הנמר על החולצה של טרק. - ג'יי.די בטלפון, בכיס של קוקס, ואז הוא אומר מה הוא חושב עליו - טד על הזרע שלו חחחחח - שדניס נדלקת על שמנים, ואז לקראת הסוף "הסיכוי היחידי שאמות לפניו זה אם יהיה לו התקף לב כשהוא מעליי." וזה מדליק אותה. קלסו אוהב את הקרייזי ביץ', וגם אני. - והסוף, עם ג'יי.די וקוקס חח מבחינת רגש? אמ, די אהבתי את הסיפור של קרלה. יותר מהקטע של טרק ושל אליוט, למרות שזה גם היה חמוד. אולי זה רמז לפינאלה?

TheLost

New member
../images/Emo58.gif809 810

809 היה נחמד. לא זוכר אותו, עבר כבר יום
עכשיו ראיתי את 810 והוא היה יותר טוב. אבל זה ממש מרגיז שבכל פרק מישהו אחר חסר! חוץ מזה שממש ציפיתי לראות את הסקץ' שג'יי.די עשה על קוקס!
היו מלא קטעים מצחיקים, הסקצ'ים עצמם קצת לא (חוץ מהקטע "it's funny because it's true!"). זה רק אני או שהם דיי התחרטו על המתמחים שהם שמו בתחילת העונה, הבינו שהם לא מעניינים, ועכשיו החליפו אותם לגמרי?
סאני ממש נחמדה ומצחיקה, וגם הביץ' (שהיא כבר לא ביץ' בעצם). דרך אגב, לקראת הסוף, כשאליוט והמתמחה דיברו אחרי שאליוט תפסה אותן מדברות עם האימא, רואים ברקע את המסך של המחשב של המזכירות והוא פתוח על מובי מייקר.

URNFS

New member
../images/Emo58.gif טד

למה טד אמר שזאתי החברה הראשונה שלו? הוא לא היה נשוי בעבר? peculiar...

למעלה