807 ../images/Emo58.gif
פרק פשוט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסכם את כל האימרות על מייקל ג'קסון!!!!!!!!!! בלנקט קרע אותי!!!! חחחחחחחחחח I GOT YOUR NOSE! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! קני מדבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רואים לו כמעט את כל הפנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם קני מת!!!!!!!!!!!!!! (בטח ב-806 הוא לא ימות
)! ריכטר, תוסיף למדריך השלם למוות של קני: "פרק 7 עונה 8: קני מתחזה לבלנקט (בנו של מייקל ג'קסון), כשרק כיסוי עיניים מסתיר אותו, והוא מדבר! מייקל ג'קסון רואה אותו, חושב שהוא בלנקט, ומתחיל לשחק איתו ולזרוק אותו באוויר, עד שקני נזרק אל התקרה, נתקע שם, ורואים דם נוזל. קני מת..." ובשאר תכתוב: קני לא מת (בלי ה"משום מה") אקיצר פרק ענק!!!!!!! אני חושב שהוא בינתיים הכי טוב בעונה, למרות ש-802 מתקרב אליו ביותר!
פרק פשוט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסכם את כל האימרות על מייקל ג'קסון!!!!!!!!!! בלנקט קרע אותי!!!! חחחחחחחחחח I GOT YOUR NOSE! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! קני מדבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רואים לו כמעט את כל הפנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם קני מת!!!!!!!!!!!!!! (בטח ב-806 הוא לא ימות