807

807 ../images/Emo58.gif

פרק פשוט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסכם את כל האימרות על מייקל ג'קסון!!!!!!!!!! בלנקט קרע אותי!!!! חחחחחחחחחח I GOT YOUR NOSE! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! קני מדבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רואים לו כמעט את כל הפנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם קני מת!!!!!!!!!!!!!! (בטח ב-806 הוא לא ימות
)! ריכטר, תוסיף למדריך השלם למוות של קני: "פרק 7 עונה 8: קני מתחזה לבלנקט (בנו של מייקל ג'קסון), כשרק כיסוי עיניים מסתיר אותו, והוא מדבר! מייקל ג'קסון רואה אותו, חושב שהוא בלנקט, ומתחיל לשחק איתו ולזרוק אותו באוויר, עד שקני נזרק אל התקרה, נתקע שם, ורואים דם נוזל. קני מת..." ובשאר תכתוב: קני לא מת (בלי ה"משום מה") אקיצר פרק ענק!!!!!!! אני חושב שהוא בינתיים הכי טוב בעונה, למרות ש-802 מתקרב אליו ביותר!

Or Jacob

New member
פרק נחמד לא יותר

היה נחמד שרואים את הפנים של קני ושומעים את הקול שלו ושהוא מת שוב ואיך שמייקל ג'קסון מתפרק זה היה גאוני...... השאר פחות..

לא ממש... הוא בסדר אבל לא הייתי

קורא לו הכי טוב בעונה... הכי טוב זה הראשון עם הנשקים וזה עם ITS ON!!!

אה ו... ../images/Emo58.gif

זה קרע אותי שהוא אומר כל שניה "its ignret" או איך שכותבים את זה... זה היה פשוט איגנורט... ROFL LOL ROFL LOL

todd2000

New member
מה אתם מדברים! פרק גדול(ספוילר)

מזה זמן רב לא צחקתי כל כך הרבה בפרק שלס אות פארק! אפילו לא ב802..קרע אותי שמייקל ג'קסון לבש בגדים של פיטר פן! ואת המפקח משטרה שהתחיל להקיא שהם כמעט עצרו מישהוש הוא לא שחור אבל הכי גדול זה שהראו את קני! בהתחלה לא הבנתי שזה הוא חשבתיש זה סתם ילד

נכון

אולי אנשים לא אהבו את הפרק בגלל שהם לא הכירו ממש טוב את הפרשיות על מייקל ג'קסון [(העובדה שהוא מעוות ורודף אחריהם, זה פארודיה על קליפ שלו... ה-WISHING TREE ובכלל, כל הפארק שלו, קיים באמת, ונקרא NEVERLAND... ה"נפנוף" של בלנקט מהחלון, קשה לי להאמין שלא יודעים מזה... וגם הטרדות הילדים... והקטע שהוא רוצה להישאר ילד זה באמת נכון... השיר שהם שרים בסוף זה באמת שיר שלו (או ששינו קצת את הליריקס אני לא בטוח)]

אני מכיר את כל זה... זה היה מצחיק א

בל לדעתי היו יותר... אבל באמת הוא דומה למציאות...

REDDITZ

New member
שחכתם לציין ש

בסוף כשהוא מתפרק הוא נראה בדיוק כמו באחד הקליפים שלו שהוא משחק זומבי אגב... פרק ענק!! אחד הטובים.. ומי שראה את הסרט על הפרשייה של מייקל יכול להבין מה היה שם

g a g a

New member
תיקונים קלים:

*giving tree *השיר בסוף הוא we are the wirld (נכתב ע"י מייקל וליונל ריצ'י). *טריי אוהב את מייקל (זה מה שהוא אמר באיזה ראיון בC4 לא מזמן) ככה שאני מאמינה שלדעתם (של טריי ומאט) מייקל חף מפשע, לא שזה מעניין אתכם
נ.ב: אני איריס, נעים מאוד. מכורה לסאות'פארק ולמייקל. יוצרי הסדרה גאונים בעיניי, כמעט כל פרק מניב כאבי בטן כתוצאה מצחוקים היסטריים, פשוט תענוג. אממממ... נראה לי שזהו. אם אתם מתעניינים והייתם רוצים לדעת על מייקל קצת יותר ממה שמוכרים לכם בצהובונים - כנסו לאתרים שבחתימתי. שבת שלום

g a g a

New member
ברוך הנמצא ../images/Emo13.gif

לינק לכתבה שבה טריי אומר שהוא אוהב את מייקל? לא לצערי אין לי
אבל אני עובדת על זה . אם אני אמצא - אתם תדעו מזה

elcool

New member
מה? ההודעה הזאת?

ראיתי בדיוק את הפרק וזה הזכיר לי אז?

פרק מצוין

כמו שאמרו פה, באמת חייבים לראות את כל הסרטים והראיונות האלה שהיו על מייקל ג'קסון כדי להבין... או לפחות להכיר קצת, לדעת מי מה מו. אין לי כוח אפילו להסביר הכל. פרק גדול, חיקוי מבריק בכל התחומים, זאת פארודיה בשיאה חברים... היה מאוד מצחיק.

Bahzay

New member
את האמת די התאכזבתי

זאת כבר הפעם השניה העונה שמאט וטריי הביאו רעיון מצוין לפרק אבל הביצוע קצת לוקה בחסר (הפעם הראשונה עם מל גיבסון שהם יכלו לעשות את זה הרבה הרבה יותר מצחיק). הבנתי את כל הבדיחות כי אני מכיר את הנושא די טוב אבל לא צחקתי הרבה... מה שכן היה יפה בפרק זה החיקוי של מייקל ג'קסון ושהפרק נגע בכל-כל הפרשיות של מייקל ג'קסון בזמן האחרון :)

comer789

New member
ממתי קני מסתובב בלי ברדס כתום

מייקל ג'קסון זורק את הילד לתקרה והורג אותו וזה קני הם אומרים. ממתי קני בלי הברדס הכתום? נ.ב זה היה אחד הפרקים המצחיקים!!! החיקוי של מייקל ג'קסון היה בדיוק איך שצריך

למעלה