...........

אדווש ד

New member
...........

פורום עולם הבידור והזוהר מאחל לכם תחילת שבוע נפלא ומהנה אתם מוזמנים אלינו לדעת את כל הרכילות של הסלבים, לראות תמונות חדשות, להשתתף בפעילויות ובמצעדים ופשוט.. להנות קדימה! מחכים לכם...

רובע

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo12.gifאתם יודעים מי לא שחקנית

גרועה?!?!
קיילי מינוג! בשישי לפנות בוקר אחרי שחזרתי הביתה ולא היה לי מה לעשות [כי לישון זה דבר מוזר כלכך ולא הגיוני לעשות ב3 בבוקר נכון?] פתחתי יס 1 וראיתי שיש סרט [שנראה משעמם לפי התקציר-וגם ישן-משנת 89:$] שאני לא הייתי רואה בדרך כלל אבל היה כתוב שקיילי משחקת שם וזה היה כלכך חידוש בשבילי שפשוט הייתי חייבת לראות אותו [וגם היה לי משעמם:$]...בסוף הסתבר שהיא לא שחקנית כלכך גרועה בניגוד לציפיות שלי [אם היא משחקת כמו שהיא שרה אז זה לא יכול להיות כזה טוב נכון?] והפתעה-היא לא שרה בכלל בסרט הזה..אבל היא כן מנגנת בפסנתר
לסיכום...הסרט לא היה כזה משעמם...לא הייתי אומרת שזה משו ששווה לראות אם יש משו לעשות אבל אם במקרה באמצע הלילה פתאום משעמם לכם ואין עם מי לצאת ובמקרה זה משודר שוב...תראו אולי תאהבו [לא נראה לי אבל שיהיה:$]... אההה כן...קוראים לסרט מרד האוהבים או משו כזה...והוא מתרחש בשנות החמישים נראה לי...

נכון, היא שחקנית נהדרת.

אני דווקא אוהבת את הקול שלה. הבעיה שלי איתה זה בשירים ובקליפים היותר מידי נועזים שלה. הייתי רואה כשהייתי קטנה "שכנים שכנים" (מישהו זוכר את הסדרה הזאת
) והיא שיחקה שם ממש טוב.

מישהי 111

New member
אני דווקא אוהבת את קיילי של שנות

ה-90. השיר "קונפייד אין מי" הוא שיר ממש טוב.... השמיעו אותו לארונה הרבה ברדיו.. ואני משוגעת על הקליפ.. אני זוכרת את אחותי הגדולה עושה חיקוי שלה עם היד כאילו זאת שפורפרת של טלפון.. בכלל, POAD מעלה בי ישר את הקונוטציה של הקליפ של קיילי בגלל שלאנה וקיילי יש שם שיער נפוח... אהבתי!

רובע

New member
אני אוהבת את המוזיקה שלה...

טוב נו בערך:$ יש לה שירים נחמדים...אבל זה לא ממש לשיר מה שהיא עושה שם...זה מאד טכני וזה לא לשיר כמו אנסטסיה למשל או ביונסה או סלין דיון או ויטני יוסטון או כריסטינה אגילרה או אחת מאלה שיש להן באמת קול חזק...

מיליון דולר בייבי סרט שולט!

ראיתי אותו אתמול ביאס 4 אני חושב. סרט חזק! כמו שצריך, שהגיבור(ה) מת(ה) בסוף
.

למעלה