802

802 ../images/Emo58.gif

פרק ממש ממש טוב לדעתי! צחקתי המון! לדעתי בינתיים הכי טוב בעונה! --- הכי טוב הקטעים שהוא אומר בקול של רובוט "LAIM" ו"WEEK"

scooby4

New member
פרק יחסית טוב לעונה ../images/Emo58.gif

אמנם לא צחקתי המון, רק בקטע שהאיש באולפנים התפשט ושומעים את קרטמן אומר "Lame" מחוץ לחדר, ובקטע האחרון בו רואים אותו רוקד עם הפאה והחזייה. לא צחקתי כמו שצחקתי בפרק הקודם, בו הייתה איזה דקה שאמרו "It's On!" יותר מעשרים פעם לפחות.

elcool

New member
פרק ענק! ../images/Emo58.gif

פשוט אהבתי. כאחד שקרא המון אתרים שתורגמו מיפנית לאנגלית מאד צחקתי מה"ליים" ו"נוט קול" שלו (היפנים אוהבים להגיד את אותם ביטויים אמריקנים שוב ושוב ושוב...) טוב, אחרי מסיבת התא קרטמן ערך בחצר שלו יחד עם הבובות עכשיו מגיע הבריטני! גם אהבתי שהוא קורקע רק לשבוע בגלל שניסה להרוג את יהודי העולם.. אבל הוא בכל זאת יכול ללכת ללוס אנג'לס!
גם כל הקטע של הסודות של באטרס בהתחלה קרע אותי. אני רק אחכה לסריט מהסקריפטוריום ואני אעתיק אחד מהדברים שבאטרס צריך לעשות לחתימה שלי. הדבר היחיד שלא אהבתי הוא זה שאין סצינה שרואים את סטן, קייל וקני מנצלים את קרטמן. ציפיתי לזה "oh, robots don't eat..."

Bahzay

New member
פרק נחמד ביותר ../images/Emo58.gif

אהבתי את הרעיונות של קארטמן לסרטים עם אדם סנדלר :) וגם היה מצחיק ה lame וה weak שלו :)

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gifכן

פרק מצויין! הכי טוב כשבאטרס הולך להוריד את המסכה של קרטמן וישר רואים את הוידאו!

פרק מצויין!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כשאני ארגע אני אכתוב תגובה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Carcano

New member
הקטע הכי מצויין בפרק!!!../images/Emo58.gif

How much wood a wood chuck chuck if a wood chuck could chuck wood? "17" חחחחחחחחח זה היה הכי גדול!!!

elcool

New member
מכיר

אני והחברה תמיד צוחקים על המשפט הזה כמה עץ אוכל עץ אוכל אם אוכל עץ אוכל עץ

Stan Marsh

New member
הקטע הכי טוב לדעתי../images/Emo58.gif

"robots dont fart!" "Now ending Fart sequance" "oh! That smells!!!" "Smell Sequance initiated" בכיתי מצחוק בקטע הזה!!

Stan Marsh

New member
אני לא מוצא אותו בשום מקום!!

אני יודע שאי אפשר לפרסם פה לינקים להורדות של הפרק אבל אם מישהו יכול לשלוח לי מסר אישי שאומר מאיפה הוא הוריד את הפרק אני ממש אשמח.

Stan Marsh

New member
אחד הפרקים הכי טובים EVER../images/Emo58.gif

וואוו, זה היה פרק מוצלח! כמה צחקתי, אני חולה על פרקי קרטמן, לא יעזור כלום הילדון הפסיכופט הזה זאת הדמות הכי טובה שראיתי בטלוויזיה! איזה רעיון אדיר!!!! אני כל כך אוהב את הכתיבה והדיבוב של צמד היוצרים האלה, אם לא הייתי לבד בבית עכשיו הייתי קם ומוחא כפיים!!!

todd2000

New member
פרק באמת על רמה,רעיון טוב..אבל..

זה באמת היה פרק על רמה..בהחלט הפרק הכי טוב העונה..אבל למרות הכול בדיוק כמו שאר הפרקים בסדירה עדיין לא היה ממש קטעים מצחיקים..הרעיון היה גדול,אבל רוב הזמן זה היה "סתם עלילה" לא יודע איך להסביר..אבל בכל זאת הפרק הכי טוב העונה, הזכיר לי קצת תפרק של טאולי(למרות שאין מה לעשוות בינהם^_^)

Or Jacob

New member
פרק גאוני באמת . וקרטמן אכן הדמות

הכי מוצלחת בטלוויזיה . אני מת עליו !!!!!!

אני לא יודע מה איתכם אבל

אני הכי אוהב את באטרס... איך אפשר שלא?! הוא כל-כך מצחיק... וזה שהוא מגמגמם כל הזמן - קורע!!! נחזור לפרק עם הריקוד איך שהוא הרג 11 אנשים ואחר כך עוד 6... ממש קורע!!! אבל כמובן גם קרטמן שולט, למרות שאנחנו צריכים לכעוס עליו כי מה שמצחיק באמת זה הקללות שלו על יהודים ואנחנו יהודים...
חחחח

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif איך

ליאן קרטמן אמרה ללינדה סטוץ' שקרטמן מקורקע כי ניסה להרוג את כל היהודים והוא בעצם ניסה לעשות את זה רק בפרק 804, שתי פרקים אחרי?

scooby4

New member
אולי בגלל זה

שידרו את הפרק אחרי ששידרו את פרק 804. או שסתם הוסיפו את הבדיחה הזאת.

hellrazor1

New member
הם צודקים

תזכור רק שאמרו שהוא קורקע לשבועיים.... שני פרקים=שבועיים

למעלה