8{

shtuty

New member
8{

לפני יומיים הייתי אצל הרופאה, לקבל תוצאות של בדיקות דם. היא אמרה לי שיש לי אנמיה, ושלחה אותי לבדיקות דם נוספות (ואני שונאת מזרקים, זריקות וכל דבר שקשור לרפואה ובעיקר בצבא!!!). ואז היא אמרה לי שהיא רוצה שאני אלך לרופא נשים כדי לבדוק אם יש לי בעיה גניקולוגית שקשורה לזה. אמא שלי נפטרה מסיבוך בניתוח גניקולוגי פשווט. היה לה גידול שפיר ברחם, די נפוץ שגרם לחוסר יכולת ללדת (והיא רצתה עוד ילדים) אז היה צריך להוציא אותו. הניתוח הצליח, החולה מתה.... הגידול הזה גם גרם לה לאנמיה. אני כ"כ מפחדת. לא סומכת על רופאים בעיקר לא רופאי נשים. עד עכשו נמנעתי מללכת אליהם, ובגלל רופאה צבאית לחוצה אין לי ברירה... וליד ההודעה שאני כותבת יש פרסומת לעיתון רוסי שאין לי מושג מה הפרסומת אומרת, אבל שם העיתון הוא: MAMA. ותמונה של אמא וילד קטן. בהמשך לשרשור על דברים מרגיזים...

אשבל1

New member
היי

אולי תתענייני לגבי רופא באיזור שלך, שתקבלי עליו הרבה המלצות ואם יש אפשרות תגשי אפילו באופן פרטי,אני מבינה שאת חיילת.

שטותי יקרה...

כל כך שמחתי לראות את הכינוי שלך כאן.. ואני שמחה שבאת לשתף אותנו במה שעובר עליך... אני מבינה את החששות שלך.. אני חושבת שמה שהכי חשוב במקרים כאלו זה לשמור על אופטמיות.. עם כל הקושי והחששות שמאוד ברורות ומובנות, חשוב לחשוב חיובי ולהאמין שהכל יהיה בסדר ואת בריאה לחלוטין.. אני מאמינה שאנחנו מאוד משפיעים על מה שקורה לנו וכמו שאיחוד מגדירה את זה- מחשבה יוצרת מציאות. [אם לתת לך דוגמא קטנה, בצבא לפני שבוע שדאות שידוע כאחד הקשים בטירונות, התפללתי לשבור איזה רגל או משהו כדי לקבל גימלים... כמה שזה נשמע אידיוטי... ויום למחרת נפל עלי סלע והיה לי שבר פתוח באצבע (במילים עדינות...) שנתן לי שלושה ימים בבית חולים וחמישה שבועות גימלים, שבסופם זו הייתה בחירה שלי לחזור לבסיס... מבחינת הצבא יכולתי להיות גם עוד חודש לפחות בגימלים...] מחזיקה לך אצבעות...
אשמח לשמוע עוד מה שלומך... המון זמן שלא ראינו אותך כאן...

שטותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמה טוב לראות אותך תמיד. צר לי על מצב הרוח. באשר לאנמיה, אני מניחה שהסיבה העיקרית שמפנים אותך לרופא נשים הוא לבדוק דברים בקשר למחזור. יש כמה דברים שיכולים לגרום לאנמיה ולחוסר בברזל - אחד מהם זה כאשר יש דימום רב בעת המחזור. אני מניחה שגניקולוג יבדוק את זה איתך. גורם נוסף עלול זה אם יש גידול כל שהוא שגורם לדימום, ואז בד"כ שולחים לאנטרולוג. אני מבינה לגמרי את החשש שלך מבדיקה, בגלל ההיסטוריה שלך. כדאי לידע את הגניקולוג במידה שתתבקשי לעבור בדיקה חודרנית. אבל, קחי בחשבון שהבדיקות כל הזמן משתכללות, והיום בדיקות וניתוחים מאוד מורכבים נעשים קלילים ביחס לעבר. כשאני חושבת על זה שיוסי שריד עבר את אותו הניתוח שאמא שלי עברה [ניתוח להסרת גידול שפיר במוח] ולמחרת כבר היה בכנסת, אני שמחה בשבילו, אבל עצובה שהטכנולוגיה הזו לא הייתה בתקופתה של אימי. בואי נלך פרה פרה - גשי קודם כל לגניקולו/ית ותראי מה בדיוק הבירור הנדרש. יכול להיות שאת בונה פחדים לא מבוססים - אולי באמת רק ירצו לבדוק את כמות הדימום במחזור? ל]פי דבריו, נחשוב מה הלאה. כלומר - אם תרצי לשתף אותנו, נחשוב ביחד ... אשמח לשמוע איך את מתקדמת בענין הזה. נ.ב. בקשר למודעה שציינת -אם זה יקרה שוב, אשמח אם תוכלי ללחוץ על הלינק ולשלוח לי את הקישור - ואני אשלח לתפוז בקשה שלא יפרסמו את זה שוב בפורום הזה. כנ"ל גם לגבי מודעות אחרות שיש בהן מן הפגיעה. שיהיה שבוע טוב!

shtuty

New member
תודה

לכולכן על העצות והרעיונות. יש לי תור שבוע הבא- אני אספר לכן מה התוצאות

למעלה