8 ball 9 ball.....

זה יספיק לך.....

• אין לי בעיה אם ה...ו 9ball master וו (35) 10:37 | 26/11/05 • אין לי בעיה אם ה...ו 8Ball Master וו (34) 10:58 | 26/11/05 ° דרך אגב..."אם" צריך להיות "עם"ו 8Ball Master וו (1) 10:59 | 26/11/05 • צודקו 9ball master ו 11:04 | 26/11/05 או שאתה רוצה שאני אוסיף??..... יאללה צמצם....

9ball master

New member
אני חושב ש...

איבדת את השפיות שלך... אני לא יודע מה אתם לוקחים שם בבת-ים אבל זה נראה לי כמו חומר חזק...

לא איבדתי שום שפיות......

וכן, אחלה חומר יש בבת-ים....... אבל הפיצול שלי נשאר בצד ואני לא מגיב לעצמי ומנהל דו שיח כשמשעמם לי..... מעניין איך זה שבחיים אתה ו 8 לא מגיבים ביחד??... מעניין איך לשניכם יש את אותן הטעויות באותן במילים??...... ובאמת, אין לי כח להמשיך לעקוב אחרי הכל, אבל חלאס........

9ball master

New member
תשתף....

אותנו, תביא קצת חומר.... לשנינו יש את אותן טעויות כי זה חלק מהטקטיקה שלו לנסות לעצבן אותי אז הוא עושה copy ו paste לכותרות של ההודעות שלי, שים לב הוא כל הזמן עושה את זה, ממש כמו ילד קטן שחוזר על דברים של מישהו אחר כל הזמן, אז בהתחלה זה מצחיק ואחר כך זה כבר מתחיל לעצבן, רק שאתה הוא זה שמתעצבן במקומי... אתה צודק, אין צורך לעקוב אחרי הכל, זה מיותר וילדותי, אני אפילו ביקשתי ממנהל הפורום למחוק את כל ההודעות שבהם אנו מתנגחים אחד בשני. חשבתי שאתה קצת יותר רציני משאר החבר'ה הנ"ל, חשבתי שאתה בתור אחד שותיק כאן ממני ומרוב המתקיפים למינהם, תגיע למסקנה הברורה שאני כותב אך ורק תחת השם 9ball master ולא תחת אף שם אחר!!! זהותי לא משנה ולא אמורה לעניין אף אחד וכמו שכיבדתי אותך ואת כל באי הפורום, אני מצפה לאותו יחס ממך.

אוקיי......

מצטער... אני לוקח את המילים שלי בחזרה..... אני לא עקבתי כל כך על כל השיחות אבל מה שאתה אומר, נראה לי הגיוני..... ושלא תחשוב שאני לא מכבד אותך בגלל שאני לא יודע מי אתה, אני מכבד כל אחד ואחד עד שהוא מלכלך או פוגע.....

למעלה