8.8 ?!

8.8 ?!

מזל טוב להראל!
כנראה כולם כאן ישנים אבל בכל זאת. שיהיה לו המון המון מזל טוב =] אם יש למישהי רעיונות מה לעשות לו ואיך להעביר אז בשמחה. שנה שעברה גם העברנו משהו...
מזל טוב
אז מי שלא יודע היום הראל בן 26. מה כבר יש לומר .... בן אדם מקסים עם נשמה ענקית. עוזר ונותן מעצמו מתי שרק יכול. הלוואי שרק ישאר כך =]

|הראלו'ש , נסיך שלי . ../images/Emo212.gif

יום הולדת שמייח ,
אושר ועושר והצלחה בכל מעשה ידייך - וכמובן בשירה . תמיד תיהיה שמח ומאושר כמו שאתה עכשיו , - 555 - אני אוהבת אותך כ"כ . ומתה לפגוש אותך .
מיכל .
* העתקתי מהקומונה שלי על הראל . *

cuteangel16

New member
../images/Emo65.gifלהראל הנסיך על הסוס הלבן

הראלו'ש כתבתי לך משהו שזה באמת מכל ה-♥ בלילה בלילה בצאת הכוכבים ישבתי וחשבתי, מנסה למצא מילים מילים לבן אדם שהוא מעל הכל חבר ועוד הרבה הרבה יותר. יום הולדת מגיע רק פעם בשנה, יום שצריך להראות בו המון אהבה אבל אני- לא צריכה יום מיוחד אחד שיבוא ויראה לך עד כמה אתה בשבילי מיוחד. חרוזים, משפטים וציורי לבבות לא יתארו אפילו חצי מהרגשות את הכוכבים והירח לו יכולתי לך אתן ואם רק תבקש בשבילך גם אסתכן, עד סוף העולם ובחזרה- במדבר, ביום אביב או ביום סערה רוצה שתמיד תדע -ותפנים שאותך אוהב ללא שום תנאים. אז תמשיך להיות כזה מיוחד ותדע שכמוך יש רק אחד מאחלת:נופר יהושע :)

מזזזזל טובבב להראאאאלוש !!! ((:)

המון המון מזל טוב להררראלי =] האחד והיחיד עד 120!! בריאות אושר עושר ושמחה וכמובן המון המון הצלחה בתחום - השירה ! :) בנאדם מקסים עם נשמה כ"כ טווובהה שישאר ככה For Ever!!!
ומחכה כבר לפגוש אותו מתישהו... (אפעם לא פגשתי.. :(( ) 3>>>

hen love noli

New member
הראללללליק ? ../images/Emo65.gif

מזלל טוווב עד 120 אושר , עושר , בריאות , והצלחה תישאאר כמוו שאתתה
אני^אוהבת^אותך^הכי^שבעולם! הראאלל ? אנניי רוצצה כברר ליפגווש אותךך מתגעגעעתת המווניםם חנוצ'

למעלה