8.3.06

keren007

New member
8.3.06

בוקר טוב
ישנתי 13 שעות! אין לי מה לעשות היום בכלל בכלל בכלל היום ריק. מתסכל.

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo9.gif.

אני לא מאמינה שהיתה לי חצי שנה בבית ועכשיו כל יום אני מוצאת עיסוק
. ספרים
. לקחתי 3 ספרים להחליף ['איך חודר האור', 'איך להיכשל בהצלחה' 'הסיפורים המותחים בעולם' או משהו כזה
.] ואחזור עם ספרים חדשים
. יש אחלה מזג אוויר בחוץ
עוד 6 ימים אני מתגייסת
.

M r s J o n e s

New member
יום מעולה../images/Emo9.gif.

ביליתי את כל היום במעבדה,בדקתי PH,רמת מליחות,בדקתי גדלים של מלפפונים וזיתים וזה היה שינוי מרענן. אחרי העבודה,הסתובבתי לי וקניתי שני ספרים(הדבר של קאמי ואל תיגע בזמיר של הרפר לי) חזיות ותחתונים ומתנה לחברה שיש לה היום יומולדת. אחר כך,ביקרתי את אותה חברה והיה ממש כיף. וגיליתי שיש לי שבוע חופש בפסח שזה כ"כ מעולה
. וזהו. עוד שבועיים
.

Zorkius

New member
ערב טוב- סיכום יומי ראשון שלי../images/Emo163.gif

אז ככה, ישנתי 3 שעות עד שהקפיצו אותי משינה (המנקות האלה) ובגלל שסרבתי לקום, הצלחתי אחרי מאבקים רבים להשלים את השעות שינה. שברתי שיא בשכיבות סמיכה, עכשיו אני עושה 70 שכיבות בסט (מגניב לי!) אחרי שהתעוררתי, אבא דפק לי הרבה עבודות רס"ר- לקחת את אח שלי לשם, להחזיר את אמא שלי משם וכאלה. אח"כ נפגשתי עם ידידה ונסענו לטרמפולינות- ממש שכחתי כמה כיף זה לקפצץ בטרמפולינות, שם הכרתי עוד 3 בחורות נחמדות, החלפנו טלפון וזה... בקיצור אחרי הטרמפולינות הרמתי טלפון לעוד חבר ונסענו לברכה/ג'קוזי ליד הבית. וזהו, לפני כמה דקות חזרתי הביתה והגעתי למסקנה שלשם שינוי היום בערב אני ללאאא יוצא כי מחר יש לי עוד יום "קשה"... יום טוב בינתיים, תומר.

למעלה