8:15 - "It´s All In Your Head"

Rוית

New member
כן, גם אני שמעתי את זה,

אבל אני לא יודעת באיזה פרקים זה יהיה..

~*~gaL

New member
אבי קיטון.

גם אני חשבתי על איך שאליזבת´ תרגיש כשהיא תגלה למה למשל מארק לא בא לפגישה עם הרופא..

Ally E

New member
הפרק באמת היה פרק עצוב ../images/Emo7.gif

אני לא רוצה שמארק יעזוב את הסידרה, הוא אחת הדמויות הכי חשובות בסידרה (
) והוא חייב לספר לאליבת ורייצ´ל שהוא עומד למות. וקרטר אוי הקרטר הזה הוא פשוט כזה מאמי איך שאיכפת לו מאבי אני מקווה שבסוף הם יהיו ביחד.

../images/Emo58.gifשהרב יודעים עליו. בקשר

לקרטר ואבי..... קרטר ואבי יתנשקו בפרק סוף העונה. (הורי
,)

~*~gaL

New member
8:15 - "It´s All In Your Head"

כל מיני מחשבות שלי על הפרק יפורסמו בקרוב.. אולי ביום שישי.. אני בהפסקה קצרה מהלימודים עכשיו, כי אני עוד מעט משתגעת.

~*~gaL

New member
טוב...

אני אתחיל: איזה עצוב זה :( אני בכלל לא מה בינה מה יש לאליזבת´ ממארק, זה לא שהוא הכניס לאלה את הכדורים בכוח לפה, ובכלל, מה שקרה לא היה באשמתו. היא מצפה שהוא יוותר על הילדה שלו פשוט ככה? היה כיף לראות את שאריף אטקינס בכותרות הפתיחה! וכמובן שגם את בנטון :) עברה בי צמרמורת בתחילת הפרק ובסופו. זה פשוט.. כ"כ עצוב. כלומר, זה מארק! איך זה לא יהיה עצוב?! אני כ"כ אוהבת אותו!! אהבתי מאד את העזרה של סוזן למארק. והיא צודקת, הוא באמת צריך לספר לאליזבת´ ורייצ´ל. כן, הן אולי יסתכלו עליו אחרת, אבל הן עדיין אוהבות אותו נורא והן צריכות לדעת מזה. והן צריכות לנצל את הדקות איתו עד כמה שאפשר. אבל אני עדיין מבינה אותו... הוא גם בטח חושב שאם הוא יספר לאליזבת´ הסיבה היחידה שהיא תחזור הביתה היא בגלל שהוא גוסס, וזה לא מה שהוא רוצה. אני לא רוצה לראות אותם נפרדים :( אני אוהבת אותם ביחד! Mark: ... and if it works? Dr. Burke: The average is four, maybe five. Mark: Years? Dr. Burke: Months. Dr. Burke: You should have died a year ago, Mark. You got married. You saw your daughter be born. I´d say that was time well spent. אהבתי גם את הסיפור של הנפגע כוויות וגם את הילדה שירתה באבא שלה, למרות שבקושי הראו לנו משהו על זה. אבי.. איזו חמודה :) היא הלכה ללוקה רק בגלל שקרטר היה בבי"ח! אם הוא לא היה בבי"ח הם היו הולכים לאכול פאי! באמת! ולוקה.. מה הקטע עם המכונית?! שיתחדש :) אתם רואים אבל מה הוא עשה? הוא הכה את בריאן ועכשיו אין משפט. ממש גאון. כולם ביחד: "יופי לוקה!". פרנק וג´רי הרגו אותי מצחוק
הם מתאימים לעבוד ביחד. אבל שוב אני אשאל: איפה רנדי?! צ´ן.. לא הבנתי למה היא לא רצתה להמשיך לצאת עם הבחור ההוא. אז הוא שלח לה פרחים, זה רע? מה יש לה? למרות שזה: Jing-Mei: Yeah, can you believe it? You know, you give the guy a hand release during Harry Potter, and he wants to marry you. היה מאד משעשע :) (גם מה שקרה אחרי זה הרג אותי מצחוק, כשקרטר נחנק..) ציטוטים אחרים: Frank: I´m afraid someone´s pulling your leg there, chief. So to speak. Romano: I´m beginning to think ER stands for "Everyone´s Retarded". חחחח! רומנו הזה.. Carter: Nice car, Did he get the leopard print interior? - You off? Abby: Not till 10. Carter: What did you do to deserve that? Abby: I asked. This way I´m never home when my neighbor is. Carter: He´s out on bail? Abby: Um, until the trial. Then I can get my life back. Carter: How´s his wife? Abby: She´s good. Safe. Carter: How are you? How´s the eye? Abby: It´s good, but I think my "Good Samaritan" days are over though. Carter: You probably saved her life. Steady midnights that can be tough. Yeah, you eating ok? You feeling depressed or anxious? Abby: I have to get back. Carter: Call if you wanna talk. Abby: I´m good. Carter: Coffee and pie on me if you change your mind.
עונה מדהימה.

נכון!

עונה מהממת! ואליזבת כועסת על מארק כי היא חושבת שהוא לא טיפל נכון בעניין עם רייצ´ל... שהוא הקל עליה יותר מדי ולא שם לה גבולות ולכן קרה כל מה שקרה. שמתם
איזו חנפנית רייצ´ל מאז האירוע? ומארק כל כך מסכן. הוא לא יכול למות. לא! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

~*~gaL

New member
אני יודעת,

אני פשוט לא מבינה - מה היא רצתה שהוא יעשה - יעיף אותה מהבית? היא גם הבת שלו. והוא כן שם לה גבולות, או לפחות ניסה.. רייצ´ל פשוט לא שמה עליהם.

למעלה