8:12 - "A River in Egypt"

@יעל@

New member
שמתם לב לפשלה באי אר???

"מינג מיי עלייך לתבגר...." מי שם לב?

mgirl

New member
נחמד...

לא הייתי קוראת לזה אחד הפרקים הטובים שלהם... הוא היה די גרוע, לא מצחיק, חסר אקשן לחלוטין... טוב, אני מודה הוא היה גרוע. זאת אומרת, את מי זה מעניין ההורים של קרטר והבת של גרין? ברצינות! כולנו מביעים דעות בעניין ומדברים על זה, אבל זה באמת לא מעניין אף אחד! הרבה יותר מעניין היה אם היו קצת פחות מקובעים שם... אם ג´ויס היתה עוזבת את בריאן, ועם היה קצת בלאגן עם סוזן וקרטר ואבי... ובמקום זה תקעו לנו את ויבר ואיך שקוראים לה, ואת ההורים של קרטר, ואת רייצ´ל, ואת צ´ן, שהיה די משעמם ובכל זאת היה הדבר הכי טוב בפרק... העונה החדשה של אי.אר Rocks. באמת. אבל זה- זה היה נורא ואיום. פשוט נורא ואיום. בדרך כלל אני מרותקת למסך. עכשיו כל הזמן עשיתי דברים אחרים, שיחקתי עם אחי התינוק, הלכתי למטבח ולסלון ולשירותים... ואין לי בכלל חשק לראות את זה שוב... בתקווה שהפרק הבא יהיה יותר טוב -אני-

mgirl

New member
היא אמרה מינג מיי?

טוב, מה את רוצה, וויבר תמיד הייתה אדיוטית...

mgirl

New member
טוב או רע?

שים לב להודעה השנייה שלי על הפרק (למטה) כדי לקבל את דעתי עליו...

@יעל@

New member
כל העונה הזו הם מתמקדים יותר

ביחסים בניהם ופחות באקשן בבי"ח.....

mgirl

New member
נכון.

וחלק מהזמן זה ממש מגניב, כמו בקארבי והכל, וכל הדברים המעניינים אבל לפעמים זה ממש משעמם!

Gloria_Nathan

New member
לפני שאני ממש עושה סיכום לפרק...

אני רק אגיד עד כמה אני אוהבת את נוח. <----------------------ככה------------------------> ואפילו יותר! במיוחד בפרק הזה. (אני לא מאמינה שהפסדתי את הפרק הקודם *בוכה*- ג´ון-ג´ון בטח התייסר שם כ"כ!) בסוף, כשהוא ישב בשירותים ככה... אוי אני אפילו לא יכולה להתחיל לתאר את החיוך הענק שהיה לי על הפנים. בקשר לפרק: Go איך שלא קוראים לחברה הזאת של קרי! GO!!!! פשוט גאונימה שהיא עשתה. ואם כבר קארי- היא לא הייתה פעם בלונדינית?? אני לא רוצה שגרין ילך! אוף אני כ"כ אוהבת אותו הוא מתוק. מה שהוא אמר לאליזבת´ קרע אותי (אבל יכול שזה רק אני וחיבתי העמוקה לבריטים). לא יכלו להרוג את בנטון ופשוט להעיף את מארק ואחרי איזה עונה או שתיים כשהוא יבין שהוא לא יצליח בקולנוע או כל מקום אחר להחזיר את מארק? הקטע עם השכנים של אבי היה נחמד לא יותר. היו צריכים לטפל בזה יותר ביוסדיות- אולי אפילו להקדיש רק לנושא הזה פרק שלם כי זה נושא מאוד חשוב. ואם כבר אבי- איפה לוקה היה היום? אני צריכה לראות את הפנים האלה!!! שמתם לב ששינו את הפתיח? הוסיפו כל מיני סצנות חדשות ונראה לי שגם החליפו את התמונה שעליה שמים את השם של נוח. (אוי זאת פשוט תמונה נוראית- יש לו מין בלורית מוזרה כזאת... איקס!) ואם כבר נוח... אתמול היה לי קשה להירדם וזיפזפתי לי בנוחיות בין הערוצים ופתאום את מי אני רואה? נוח כמובן! זה לא היה שידור חוזר של איאר כי לא רק שהטלוויזיה לא היייתה על ערוץ 3- הוא גם נראה שם מאוד שונה בסטייל מג´ון קרטר. (אבל הוא עדיין היה הורס! אפילו קצת יותר מג´ון-ג´ון!) , בדקתי עם זה סרט מסוים- וזה לא היה! זאת הייתה תוכנית שלא נראה לי יש מישהו שמכיר אותה בארץ בשם "הקרב על הרייטינג", דיי נחמד עם הרבה ציניות/סרקסטיות/שינינות וכו´ לצד כמה קלישאות שמצאתי שם. בקיצור- נוח היה שם לפרק אחד! א-ח-ד! מה לעזעזל הוא עושה שם? אני לא יודעת אבל זה בהחלט היה שינוי מרענן. והחל מרגע זה אני מעריצה רשמית של נוח ווילי! (אתם מבינים, כדי לא להיות כמו ילדה מתלהבת בת 12 אני מעריצה רשמית מהרגע שראיתי לפחות 3 דברים שונים ששחקן עשה, לפני זה אני סתם מישהי שמאוד אוהבת את השחקן) אחרי שראיתי אותו ב"קרב על הרייטינג", אני מצרפת את זה לאיאר ושודדי עמק הסיליקון ו-וואלה! נוח ווילי מי אמור כרגע הרווחת מעריצה חדשה!)

mgirl

New member
הפרק היה די גרוע...

ואם כבר, ג´ן, קראת את הפיק ששלחתי לך?! ותקראי גם את ההוא של אליזבת´ ורומנו! ואני דווקא אוהבת את הקטע של הבלורית... חבל שמאוד שהורידו את זה... זהו, זה מה שהיה לי להגיד!

סליחה???

היה פרק מ-ה-מ-ם!!! הדבר היחיד שפיצה על היום הנורא שהיה לי. פשוט ישבתי וכל שנייה צעקתי omg! אין לי כל כך זמן לכתוב עכשיו, ולכן אני אכתוב הכל מחר. אבל... היה גדול! וולקם בק צ´ן! את מוזמנת לדפוק את קרי בכל הזדמנות שתהיה לך! קרטר מושלם!

mya 6

New member
ספוילר! (בערך)..

אוי.. השכנים, אילו רק ידעתם על השכנים!! אוי ויי זמיר!! רק אני ונטע 200 יודעות על זה.. ואני כול כך רוצה לספר אבל לא יכולה!! אוף!!

Rוית

New member
למה?, דווקא אני אהבתי את הפרק

דווקא קרי עצבנה אותי, היא באה בטענות ללופז אבל אם שמתם לב, היא נישקה אותה ולא ניסתה לברוח או משהו כזה, ולופז באמת עשתה לה טובה, אבל אהבתי שאחרי שקרי נשארה שם המומה כולם עמדו בדלפק וצחקו... ועוד בתחילת הפרק שכולם צחקו על לגאנט (ככה השם שלו?), שמעניין מה הוא עושה כדי להיות "חביב המורה"
... הקטע עם ריצ´ל כן היה חיוני בשביל מה שהולך להיות בפרק הבא (עם התינוקת), אבל הקטע עם קרטר באמת היה טיפה משעמם... בקיצור, אולי זה לא היה "פרק העונה" אבל זה היה פרק לא רע בכלל...

mgirl

New member
זה גלאנט

הקטע הכי משעמם היה של קרטר, אחריו של רייצ´ל, אחריו של קרי, אחריו של אבי ובסוף של צ´ן. היו פרקים טובים יותר.

או קי... ועכשיו, דעתי על הפרק

אחרי שהצלחתי להרוס לעצמי את הבגרות בצרפתית (הלך חרא), יש לי זמן... היה פרק ג-ד-ו-ל. בניגוד להרגלי ראיתי אי אר בסלון, וכל שנייה קפצתי על הספה וצעקתי omg! קודם כל, ממש שמחתי שצ´ן חזרה. להלן צורת ההערכה שלי לדמויות באי אר: כמה שהדמות יותר שונאת את קרי, אני אוהבת אותה יותר כמה שהדמות יותר קרובה לקרי, אני שונאת אותה יותר לכן אני ממש מסמפטת את צ´ן (קצת קשה לאהוב אותה... מישהו יכול לחשוב על איזושהי תרומה משמעותית שלה לעלילה?) וממש לא מחבבת את הגלאנט הזה. אף אחד שמתחבר עם קרי לא יכול להיות דמות חיובית... הביאו אותו רק כי היה צריך כושי מחליף אחרי שאריק לה סאל עזב. אני חייבת להגיד, פוליטיקלי קורקט ממש לא הקטע של אי אר. הקטעים של קרטר היו מדהימים (כבר אמרנו אמי?). השיחה שלו עם אמא שלו הייתה ממש מרגשת. והדאגה שלו לסבתא שלו בפרקים האחרונים פשוט מדהימה. ממש מגיע לקרי מה שלופז עשתה לה. לא רק שזה ממש מגניב שאחרי כל הזמן שהיא בארון היא הוצאה ממנו בדרמטיות, כשכולם מרכלים עליה, וצ´ן עומדת וצוחקת. הלוואי שיעיפו אותה מהבית חולים... ידוע שרומנו די הומופוב (טוב נו... אף אחד לא מושלם) אז אולי בכל זאת... אני ממש לא אוהבת את הצרות שעושים למארק ואליזבת. זה ממש לא מגיע להם... הזוג הכי יפה בסידרה! ואבי שוב הוכיחה שהיא number 1! ועכשיו... למי שלא קרא ספויילרים (עוד יש כאלה?) ורוצה להעלות ספקולציות בקשר למה שיקרה בפרק הבא לבת של מארק ואליזבת, מוזמן לכתוב. בלי ספויילרים! ואם אתם לא יכולים להתאפק, תשימו את סמל ה
כי אני ממש לא רוצה לדעת! פרק מ-ה-מ-ם! וולקם בק צ´ן כבר אמרתי?

mgirl

New member
אז ככה

את די צודקת, בקשר לדמויות ששונאות את קרי, אבל אני באמת לא אוהבת את צ´ן. היא שם רק בשביל המכסה- צריך כמות מסוימת של רופאים בכל חדר מיון, לא? גלאנט לא כל כך נורא, וכפי שאני צופה, אם הוא לא יפרוש- התרומות שלו לסדרה יהיו משמעותיות... כשתהיה דמות צעירה חדשה, יהיה להם רומן גדול... (אבל זה לא ספוילר, רק ניחוש). ואת צודקת- פוליטיקלי קורקט בהחלט לא הקטע של אי.אר. השיחה של קרטר עם אמא שלו היתה די משעממת, למרות שהוא שחקן מצוין. הדאגה-... טוב, למי ממש אכפת מהסבתא שלו. אבל מצד שני, מי אני, האדישה הכרונית, שתדבר? לקריבהחלט מגיע מה שלופז עשתה לה. מגיע גם מגיע. שתתחיל להתנהג כמו שצריך! ובאמת, שתעוף כבר! פרק בסדר...

mya 6

New member
עוד ספוילר!

תגידו מי שם לתינוקת של מארק אקסטי?!?!?. אני משוק,אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה!!

Rוית

New member
../images/Emo58.gifעל התינוקת ועל השכנים שלאבי

, |ספויילר| גדול, למי שרוצה שירד למטה, מי שלא רוצה להרוס לו-שלא ימשיך
בקשר לתינוקת של מארק וליזי-האקסטזי שייך ל... רייצ´ל!, היא הביאה את זה הביתה והתינוקת הגיעה לזה, התינוקת אבל בסופו של דבר תהייה בסדר אם אני לא טועה. בקשר לשכנים של אבי-המצב ימשיך להיות גרוע עד שהבעל האלים ירביץ גם לאבי, מכות רציניות-מישהו פרסם פה פעם תמונה של זה...

mya 6

New member
אני פירסמתי את התמונה!!

זה ממש,אבל ממש לא הוגן!! אני רציתי לשמור בסוד כדי שתהיה הפתעה.. ואת הורסת לי?!?!?!? תתביישי!

למעלה