8:00 רינג רינג רינג

bell boy

New member
8:00 רינג רינג רינג

מכירים את זה שאתם באים למשמרת בוקר והמוקד נפתח רק בשעה 8 בבוקר(לא מכליל את אלה שעובדים 24 שעות לא עלינו)והשעה 7:57 יש לכם זמן לעשות קפה שחור(הבחורות לוקחות נס ם הספל שהביאו מהבית ) 7:59 אתה מרכיב את האוזניה נכנס לזמינות ובום 8 בבוקר מתקשר אלייך הבנאדם הראשון שפשוט המתין עד שהמוקד ייפתח? לא 8:05 לא 8:30 8 בול על השעון! ולמה? כדי להתלונן על משו .. ואין לי בעיה שהוא יתלונן אבל ראבק שניה אתה לא שם לב שהערת אותי? מה נראה לך שהקול הרדיופוני הזה נשאר איתי כל היום?( נו טוב אולי עד 12
בצהריים ... קיצר להתקשר למוקד שירות אני לא רואה אתעצמי קם במיוחד בשעה 8 בוקר.. אוקי נכון ישנם מקרים שטכנאי אמור להגיע בשעה 8 ואז בכלל יש את אלה שאם הוא הגיע ב 8 וחמישה אז חרב עליהם עולמם... ובנימה אופטימית זו אחזור לי לקפה השחור שלי ולעוגיות כרמית בטעם חמאה( היי 10 שקל לקופסא ממש זול אתפ יודעים ? ) ולמשמרת הערב שתתחיל עוד מעט .. שתפו גם אתם משו באימ'שכם

adi_2000

New member
כן יש גם אנשים כאלה:

יש אנשים שקמים מוקדם כדי להתקשר אלינו. הייתה לנו פעם בעיה שנפלה המרכזייה בבוקר - אנשים שלחו פקסים שנפתח כבר את הקווים!!! ביום הזכרון, שהייתה את הצפירה, שמתי על חסום ועמדתי בצפירה, כמו בן אדם, כמו אזרח במדינה הזאת - בשנייה אתה יוצא מחסום אתה מגלה שיחות ממתינות. מה זה הגועל נפש הזה? אנשים אשכרה עמדו ליד הטלפון בזמן הצפירה וחיכו שיענו להם. לפעמים זה ממש מעצבן..

גם לנו זה קרה../images/Emo70.gif

אני פשוט הייתי בשוק מהחוצפה והחוסר טאקט של אנשים- להמשיך להמתין על הקו גם בזמן הצפירה, פשוט גועל נפש, זה אפילו יותר חמור בעיניי מהלקוחות שמתנהגים כמו בבונים וצועקים לנו בטלפון. מוכר לי גם מקרה הפקסים כשנופלת המרכזיה- לנו קרה כמה פעמים שנפלה המרכזיה על הבוקר, ואנשים שלחו פקסים בבקשה לפתוח את המרכזיה, כאילו חשבו שאנחנו לא עונים להם בכוונה או משהו כזה. אני זוכרת פעם אחת שלקוח אפילו פיקסס מכתב תלונה על זה
לא ייאמן לפעמים כמה אנשים מסוגלים להיות מטומטמים

בקשר לצפירה

לנו לא אישרו לחסום שיחות בזמן הצפירה ובאמת נכנסו שיחות. היו נציגים שענו באמצע ואמרו לאנשים להתקשר אחרי הצפירה, אני בעצבים לחצתי על הכפתור שדוחה שיחות כשנכנסה לי אחת. מה שמזכיר לי את כל האנשים שהתקשרו לצעוק עלינו למה אין משחקים בכבלים ביום השואה... טוב שהמוקד שלנו היה סגור ביום כיפור.

../images/Emo6.gif על הקטע של המשחקים לא

שמעתי אבל כן כשעבדתי במוקד הטלפוני נתקלתי בלקוחות שמתקשרים בצפירה כאילו אין להם בושה.

KFIRB

New member
אצלנו הייתה הוראה לשים

על הולד בזמן הצפירה ומי שנמצא על IDLE ביקשו ממנו לשים על הפסקה.... זו הייתה ההנחייה, במוקד שעבוטרו עבדונו לא כיבו את הטלפונים ומי שהיה בשיחה שם על הולד והיתר לא, והם סיפרו שבמשך כל הצפירה הטלפונים לא חדלו לצלצל והשיחות קפצו מעדה לעמדה אין בושה!!! לי היה ביום הזיכרון (וסלחו מראש הרוסים, זו לא הכללה), התקשר רוסי וכעס למה החשכנו את ערוצי הספורט, הסברתי לו שאנחנו מוייבים ע"פ חוק, הסברתי לו שמדובר בבידור והיום היה רצוי שיתייחד עם זכר הנופילם, אך הוא התעקש שהוא משלם כסף ומגיע לו לקבל את ערוציפ שהוחשככולועזאזל המדינה ואלו שנפלו... שוב , אני מבקש לא להיפגע, כנראה הוא לא שייך לדת, ללאום, לסבל ולמדינה הזו והוא במקרה יודע עברית עם מבטא רוסי, רובם דווקא פטריוטים!!!!1

כל כך ידוע ומוכר...

לפעמים יש לי הרגשה כאילו אנשים פשוט שמים להם שעון מעורר כדי להתעורר מוקדם בבוקר ולהתחיל לחכות עד הקווים כדי שנפתח. כמה מגוחך מצידם... כנראה שהם יושעים שאם הם יתקשרו ישר על הבוקר הם לא יצטרכו להמתין יותר מדי הרבה, ובכך הם חוסכים לעצמם את זמן ההמתנה הארוך של שעות הצהריים

עדידי20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כל כך נכון!!!

והמוקד שלי נפתח ב7!! ועדיין יש לקוחות שמכוונים שעון מעורר ל6:58 בשביל להתקשר ולהתלונן, ככה בשביל שיהיה אחלה בוקר.... גאדדדד!

KFIRB

New member
בוקר טוב, שתהיה לנו משמרת נעימה...

הוחלט לעשות מבחנון קטן .. ואז הראשונה שפתחה את הקו (יש להניח שהצטערה על כך כל היום), הגיעה אליה שיחה מהמהטרידן הידוע שיש לו יותר מ50פניות בחודש על כלום והוא כרגיל מבקש ממנה מנהל, לאחר השיחה איתה הוא יתקשר שושב ושוב עוד מאב ]עמים לפחות מחצית מהפניות יקודדו היתר לא... הוא צורח ומקלל כזה הוא הלקוח המטרידן ...

משהו אחד שאני לא מבינה-

אם יש לכם לקוח כזה שכל הזמן רק מתקשר כדי להטריד ומתנהג בצורה כזאת, למה אתם עוד ממשיכים לתת לו שרות? לנו בחברה היו מקרים של לקוחות שהיו מטרידנים ומתלוננים סדרתיים ברמות שדרגים מאוד בכירים בחברה הוציאו הוראה לא לתת להם שרות יותר, ואני זוכרת אפילו מקרה של לקוח כזה שהיה שזה כבר הגיע לרמה שמנכ"ל החברה שלנו בכבודו ובעצמו הוציא הוראה לא לתת לו שרות יותר! מישהו אצלכם בהנהלה צריך לקחת את העניינים לידיים במקרה של לקוחות כאלה, ולתת הוראה לתומכים שברגע שהם מתקשרים פשוט להודיע להם חגיגית שהתקבלה הוראה לא לתת להם שרות יותר

KFIRB

New member
זה בסדר

גם מנהלת המוקד לא מבינה אותו,..גם פניות הציבור לא מבינים אותו וגם מנהל המרחב לא מבין אותו.. אם בארזים נפלה שלהכת מה יגידו עזובי הקיר? אני כבר לא שם מיום שני....

KFIRB

New member
דנה שני דברים אלייך

ואחזור עליהם שוב: "אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו עזובי הקיר?" הכוונה שאם מנהלים בכזו רמה בכירה לא עושים דבר, מה יגיוד פשוטי העם והנתציגים הזוטרים? " אני לא עו\בד שם מיום שני" אז מה זה בדיוק אמור להיות אפכת לי? סתאאאאאאאאם .. לא אישי נגדך, פשוט העלתי את הקוריוז הזה.. אבל את צודקת בחרה נורמלית שלא אכפת לה מהכסף שהלקוחות שלה משלמים לא היו נונתים לו שירות.. באידליה לא הייתי צריך לתת שירות לכל מי שמקלל... אבל!!! אנחנו לא באידליה אלא בישראל , ובישראל כמו בישראל מתנהגים כמו בהמות הן החברות והן הלקוחות...

קודם כל זה לא דנה,

זה דגה, חוץ מזה שלא אמרתי שזה אמור להיות לך אכפת, סתם העלתי איזו תהייה שהייתה לי לגבי מה שכתבת וחוץ מזה כסף או לא כסף- אני אישית אם הייתי מנהלת חברה, הייתי מעדיפה כבר להפסיד כסף ולפשוט את הרגל מאשר שיהיו לי לקוחות כאלה

KFIRB

New member
דגה דגה דג בים

את צודקת במאה אחוז וסליחה אם נפגעת..

לא לא, ממש לא נפגעתי

פשוט הרגשתי שהדברים שלך מנוסחים בצורה מתנשאת מעט, אבל כנראה שלא הבנתי אותך נכון, אז אני גם מתנצלת בפניך CFIRB

KFIRB

New member
גם אהני הרגשתי שהגזמתי

וכתבתי בסגנון שאני שונא שכותבים לי... ואכן את צודקת ניתן להבין שזו התנשאות.... בגלל זה התנצלתי ולך אין צורך להתנצל אבל אם כבר עשית זאת, התנצלותך מתקבלת אפיול שאין לך על להתנצל...

a e q u i t a s

New member
נשמע נורא מצחיק אצלכם ../images/Emo122.gif

אבל זה גם נורא מתאים לישראלים.
... ממש מגניב לשמוע כאלה סיפורים, בקרוב אצלי
, תגידו אמן חחחחחחח

דיקלוש99

New member
אנחנו היינו עובדים בתשע בבוקר בשבת

ו9:00 שיחות כאילו אין מחר.. רבק יום חופש לכו לישון!!!!!!

למעלה