8 תמונות משבת.

shabash22

New member
שיר הנחיתות של קופהההה

"הוא נוחת לו בשדות - אווו אווו אווו אוו... הוא נוחת לו בשדות - אווו!! אווו!! אווו!! אווו!! לייד הים... נחת מעבר לפסים..." מוקדש באהבה לקופההההההההה על הסוופ המטורף של הבוקר שגרם לו אחרי זה כל הזמן לנחות מעבר לפסי רכבת.

inzaghi

New member
שב"ש !!

אחרי הצילום שראינו כאן אם הייתי במקומך לא הייתי מעיז לצחוק על שום צנחן ב3 שנים הקרובות.

Ron Miasnikov

New member
שב"ש אל דאגה

נתקן את הרושם בקרוב! בכל מקרה - תואר אלוף ההצפות שייך לך! (אבל למה בכלל הגעת לידיים אם היית אמור לקחת אחיזות ברצועות של הרגליים?)

shivekroi

New member
שב"ש הוא פרי פלייר ../images/Emo3.gif

לא ראיתם איך הוא חזר לישיבה כמו חתול פרא??!! שב"ש, ניסיתי לומר לך בטלפון, אבל אתה עסוק עם בטחון המדינה, אז אני מכריז פה: הרופא אמר לי שאני יכול לנסות ולצנוח שוב, לראות איך זה משפיע על הגב, ולהסיק מסקנות. מה שאומר, שבשישי הקרוב, שב"ש ידידי, אנחנו מתעכברים. סמוכתה, אתה מוזמן לקפוץ איתנו גם... רק תזהר לא לקבל איזו מכה מהביצים המבולבלות שלי

טעות שלי...

חשבתי שאתם בפרדייב מגניבים כמו החבר'ה מסקיכיף עם הפעמון שלהם אבל מסתבר שסקיכיף יותר מגניבים מכם

nudnikim

New member
לא אובייקטיבי

אתה לא אובייקטיבי ולא מצחיק אבל אובייקטיבית אתה צודק! אנחנו פחות מגניבים. אבל מכיוון שהקינטורים שלך עוזרים להשאיר את התמונות היפות מהצניחה למעלה אז אנחנו סולחים לך ובוחרים שלא להעלב. תבוא פעם ליעף עם הלא מגניבים שלנו, די בטוח שתהנה...

shivekroi

New member
איזה מגניב איזה?

מובטל בן 25 עם גוף של בן 100 ומוח של בן 13. גר עם אמא, שונא את אבא, וחושב על סבתא במיקלחת. אולי עכשיו אני אצליח למכור את אוסף הקומיקסים שלי, ולגייס מספיק כסף לניתוח כריתת פעמון. מה אני צריך אותו? גם ככה אין לו שימוש. לא הייתי עושה את יותר מידי אם הייתי אתה (לחשוב), כנראה שזו לא התכונה החזקה שלך
. אבל כמו שכבר אמרו תמשיך להעלות תמונות ולזיין תשכל. לילה טוב, רועי

shabash22

New member
הכל היה מתוכנן...

ניסיתי פשוט לעשות את מה שדיויד עשה פה לפני חצי שנה. ורון, לשאלתך - אין לי מושג! אני יודע שתו"כ הנפילה אני חושב "למה לעזאזל הלכתי לידיים?!"

למעלה