8 תמונות משבת.
A Alkup New member 25/4/06 #20 ושוב, תודה מקרב לב לכל אלה שהיו נחמדים וחיכו לי ולשירה שנגיע מהשדה לפני הצילום הקבוצתי. גם שירה מודה לכם! נחמד אבל לראות שלפחות על הקרקע האנשים המצולמים הצליחו להתחבר למבנה... ושבש - תדייק. בבוקר זה לא היה סוופ. זה היה סופרמן.
ושוב, תודה מקרב לב לכל אלה שהיו נחמדים וחיכו לי ולשירה שנגיע מהשדה לפני הצילום הקבוצתי. גם שירה מודה לכם! נחמד אבל לראות שלפחות על הקרקע האנשים המצולמים הצליחו להתחבר למבנה... ושבש - תדייק. בבוקר זה לא היה סוופ. זה היה סופרמן.
S ssnoopy New member 25/4/06 #28 ושוב תודה../images/Emo24.gif לקופפפפפפפפפר הגדול מכולם.. שנחת איתי בסוף העולם כדי שאני לא אלך לבד! פעם הבאה נביא חיטה...
ושוב תודה../images/Emo24.gif לקופפפפפפפפפר הגדול מכולם.. שנחת איתי בסוף העולם כדי שאני לא אלך לבד! פעם הבאה נביא חיטה...
J just a guy11 New member 25/4/06 #15 מה? קופר לא ריסק את הרגל בטורכיה לא מזמן ואמרו לו שהוא לא יוכל לצנוח שנה בערך?
S shlomiss2 New member 25/4/06 #18 לא,הוא סתם עבד עלינו בזמנו.. כדי לקבל תשומת לב. אל תישא את שמו של קופר לשווא...
S shivekroi New member 25/4/06 #22 הוא גם ניפץ שם אשך... והוא עדיין מדבר בטון נמוך, ומשפריץ למרחקים. החיים הם הפתעה...