yahid bedoro
New member
מי שזוכר/ת אותי שתרים יד ותתן סימן
היי,, זוכרת את הניק אבל לא התעסקתי איתךמי שזוכר/ת אותי שתרים יד ותתן סימן
לא הבנתי....בטוח שלא הייתי באירוע אבל הניק שלך זכור,אני מנהלת בפורום כבר 6 שנים לערך,,לפני 15 שנה בפורום אחר.נראה לי שאת היית אז בשאש..
לפרישתך היו תגובות קשות.מי שזוכר/ת אותי שתרים יד ותתן סימן
תגובות קשות?אממממממ.....תלפרישתך היו תגובות קשות.
רבים החליטו שבלעדייך חייהם אינם חיים.
אישוניאיש.
ללא חיים
שמעתי שכמה בנות חתכו ורידים בגלל זה..תגובות קשות?אממממממ.....ת
פעם היה כאן סקס... בגידות.. היה מעניין
היום יש מקלדת
אתה מדבר על יותר מ 12 שנה יקירי,,כמדומני שלא היית כאן אלא אם החלפת את הניק/שם שלך .פעם היה כאן סקס... בגידות.. היה מעניין
היום יש מקלדת
אז היחיד בדורו הציץ, הניף דגלון, הבין שישועה אין לו כאן.מי שזוכר/ת אותי שתרים יד ותתן סימן
גם אני עזבתי לפני איזה 8 שנים. בניק אחר שכולו קסם.מי שזוכר/ת אותי שתרים יד ותתן סימן
ברוכה הבאהגם אני עזבתי לפני איזה 8 שנים. בניק אחר שכולו קסם.
לא זוכרת בגילי המופלג
אבל מרימה יד או רגל בכיף![]()
מי שזוכר אמור לזכור את אירוע המפגש של חברי וחברות הפורום איפשהו בגוש דןמי שזוכר/ת אותי שתרים יד ותתן סימן
לא לפני 8 שנים,הרבה לפני,,גם בפורום של "סטוצים,,,,מי שזוכר אמור לזכור את אירוע המפגש של חברי וחברות הפורום איפשהו בגוש דן
נראה אתכם
זה בגלל שעזבת.מי שזוכר/ת אותי שתרים יד ותתן סימן
רק לבקר, רק לבקר יודעים הישראלים.גם אני עזבתי לפני שש שנים וחזרתי, שממה שנחמד להזכר בה
רבו עליך?עדיין הפורומים יותר מעניינים, כל הקבוצות בפייס הייתי וכל מה שקשור למיניות 80 אחוז גועל לגמרי, אני למשל מכיר בקבוצות של מטיילים בארץ , הכרתי זוגות ובודדות ,די הפתיע אותי שדרך חיי חברה אפשר להכיר המון ,דוקא מי קבוצת מיניות מרוב שיש המון גברים , החשק יורד די מהר מהנשים שם אולי בגלל שהן אבו עלי שם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.