8-( צריך בבקשה עזרה דחופה

golan21

New member
8-( צריך בבקשה עזרה דחופה

אני רוצה להעלות לאויר צ`אט של netfun ואני לא יודע איך חוסמים את ה mirc בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה בדחיפות תודה גולן.

N0

New member
אני מקווה שהבנתי...

טוב אף פעם לא ניסיתי להפעיל צ`אט ובכלל למנוע ממשהו כניסה לשרת אם הוא משתמש ב MIRC אבל עשיתי את ההפך ויש את הפתרון הפשוט והקל שזה פשוט לשים לסרוור סיסמת כניסה ולתת לתוכנה שאיתה אתה רוצה להיכנס לצ`אט את הסיסמה (אני מניח שזו תוכנה מבוססת על ג`אווה ) ככה התוכנה תכנס לבד בלי שהמשתמש ידע איזה סיסמה התוכנה מעבירה לשרת ולא יוכל להכנס עם MIRC למרות שאפשר בקלות לבדוק את התקשורת שעוברת אצלך במחשב רוב המשתמשים לא יודעים ולא עושים את זה ). עוד אופציה קמת יותר מסובכת אני מניח אם היא בכלל קיימת זה לבדוק את הקוד זיהוי של התוכנה בדרך כלל לכל תוכנה יש איזושהי שורת מידע שהשרת יכול לבקש שמסבירה איזה תוכנה מתחברת אליו (אני לא בטוח שזה קיים גם בMIRC או בשרתי IRC בכלל ) פשוט תבדוק את השורה הזו לכל מי שמתחבר ואם הוא מזוהה כמשתמש בMIRC אל תתן לו להתחבר או אפילו יותר טוב תן לתוכנת התחברות שלה שורת זיהוי משלה וככה תאפשר לסרוור לא להתחבר עם אף תוכנה אחרת (עוד פעם אני מניח שעם טלנט אפשר לזייף הכל ). N0

למעלה