8-( מסע החברים שלי

Sprite

New member
8-( מסע החברים שלי

שנה שעברה בזמן הזה אני ומי שהיה החבר הראשון שלי התחלנו להיות ידידים... היינו ביחד שמונה חודשים שלקראת הסוף זה כבר היה הרוס... אני נפרדתי ממנו לטובת מישהו אחר שאחרי שובעיים עזבתי אותו השביל החבר הראשון שלי שנדלק על מישהי אחרת!! ואני והחבר הראשון שלי חזרנו להיות ביחד לתקופה של שבוע שבועיים ואז הוא נפרד ממני... באותו הזמן אני התחלתי להיות ידידה של מישהו אחר שהיה גם בקשר עם מישהי אחרת והתאהבנו... נהיינו חברים... היינו ביחד חודש וחצי כמעט חודשיים והיום הוא נפרד ממני!! אז מהיום אני לבד ובדיוק היום יש עוד חודש ליום הולדת שש עשרה שלי!! אני אהבתי כל אחד מהם!! אז הלבד הזה הוא באשמתי ואני מקווה שבקרוב יהיה לי מישהו אחר לא פחות נחמד ומתוק מהקודמים!!

סיפור טראגי... באמת.

אלא שזה קצת הזכיר לי ילדה אחת שפעם ישבתי לידה בכיתה. -הייתי משתעמם בשיעור ומתחיל לדפדף לה ביומן, אז היא היתה מתלהבת ומתחילה לעבור איתי על תאריכים ``חשובים``. ``הנה פה הכרתי את החבר הראשון שלי, וכאן הוא זרק אותי, ופה שוב נהיינו ביחד, וכאן אני זרקתי אותו, ופה הכרתי את יחבצל, ופה נפרדתי ממומו...`` ואני כבר הצטערתי שבכלל הסתכלתי אצלה ביומן... איזה ילדה מסקנה! אין לה על מה לחשוב? אין לה על מה להסתכל? למה היא שקועה בעבר? תסתכלי על זה שיושב לידך בלאט! תראי איזה גבר חסון ורגיש ובעל ביטחון וצנוע נמצא פה בהישג ידך! מה את מזיינת לי ת`שכל? תאמת? לא הייתי מסכים להיות חבר שלה בשום פנים ואופן, לראות את עצמי יום אחד מתחבא מאחורי אחד התאריכים האלה ביומן זה לא בשבילי. עצה לספיריט: מוב אלונג, תמשיכי הלאה, ואל תסתכלי אחורה, זה לא שווה! דוד.

גם לי זה קרה.....

אוקי אז גם לי היתה תקופה כזאת.. כן כן.. אני יודעת בדיוק איך את מרגישה.. אבל תודה לאל שהתקופה המעיקה הזאת נגמרה. אני אסביר לך ב-ד-י-ו-ק איך את מרגישה. את צריכה מישהו. את צריכה אותו עכשיו, כי אם לא אז או שתתחילי לחלום על ה``אהבה`` האחרונה שלך או שתרגישי בדיכאון ולא רצויה. את תתחילי להתפשר על בנים (אם עדיין לא התחלת) ופתאום תמצאי את עצמך ברגעים ממש אינטימיים כשאת בעצם חושבת על מישהו אחר. פתאום כל בן נאה לך כפוטנציאל טוב ואולי הוא ישמח אותך, למרות שהוא לא כזה משהו משהו, בעצם אולי הוא יעזור לך להתגבר על ההוא שעזר לך להתגבר על ההוא שעזר לך להתגבר על ההוא. היתה לי תקופה רצינית כזאת. לקחתי הפסקה ונסגרתי קצת בתוך עצמי למשך חצי שנה כי הרגשתי רע על המצבים שאני נכנסת אליהם. עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב, אני אומרת ``לא`` בכיף (טוב לא בכיף, אני לא רוצה להישמע ביצ`ית חס וחלילה טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה ערס ערס ערס). יש רק בעיה קטנה אחת. את בחיים-אבל בחיים- לא תביני את זה מאנשים אחרים, את תביני את זה רק לבד, לאט לאט ותיראי את היתרונות שבזה... אחד הלקחים שלמדתי בנושא שכן כדאי לך להפנים, חמודה, הוא: *כל אחד שהיה לך תיקחי אותו כעוד משהו שהעשיר את החיים שלך, עוד מידע, עוד טיפ, עוד לקח, שרק יעזור לך פעם הבאה.. מתה עליכם, נילי

למעלה