8 ימים לאחר החזרה

dana205

New member
8 ימים לאחר החזרה

עברו שמונה ימים לאחר החזרת מוקפאים במחזור טבעי ללא ץתרופות בכלל, הצלחתי כל הזמן הזה לא לחשוב על כלום (כמעט לא לא לחשוב ולא לדמיין..). ומהיום אני לא מפסיקה לחשוב האם הטיפול הצליח? האם לא? זה אפילו מגיע לרמות שאני נוגעת בחזה לא כואב לי אז אני מיד חושבת על השלילי, אפילו התחיל לכאוב לי קצת הגב ומיד אמרתי לבעלי זה הסימנים של המחזור .... אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי. למישהי יש רעיון איך מעבירים את הזמן עד יום שני הגורלי? איזה סימנים יוכלים לסמן לי שבאמת הטיפול הצליח? או לא? אני פשוט כבר משתגעת.........

ברקנבר

New member
היי dana205

פשוט קחי לעצמך יום כייף ותתפנקי לך. סרט טוב, קניות תמיד משפרות ת'מצב רוח ומעבירות את הזמן.
בהצלחה!!!!!

נועם@בת

New member
סימנים? ספר הסימנים של הפורום מלא

בסימנים עד בלי די, אף חד מהם לא באמת עובד
. קחי לך ספר טוב, או סרט וידאו/DVD מוזכר. קחי את האיש לבילוי. לכי לסדר את הארון במרפסת או במטבח, את יודעת הארון שצריך סידור אבל אך פעם לא מתאים לך לעשות את זה
. ובנתיים שימי ידיים אוהבות על הבטן. דמייני לך את הרחם כחדר חמים בצבעי אדום וכתום. דברי עם העובר הקטן שלך שמשתרש שם. ספרי לו עד כמה את מחכה לו, כמה הוא רצוי ואהוב וכדאי לו להשאר ולהוולד
. מחזיקה לך אצבעות נועם

עינת ב6

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gifמחזיקה אצבעות!!!

מצטערת, אבל אין סימנים, כלום , גורנישט, נאדא, נייט...
בקיצור אין שום דבר שיכול להגיד לך כן או לא ...
ההמתנה קשה אני יודעת, אבל הכי מומלץ זה לנסות לעשות רק דברים שאת אוהבת...
הרבה סרטים טובים, מוזיקה מצויינת, תבשלי אם את נהנת מזה - זה גם תופס זמן וגם יש הרבה מה לאכול אח"כ
, תציירי, תכתבי , תכנסי לפורום, תלטפי ותפנקי את העוברים שלך בבטן, ותמצאי עוד כמה קירות שלא טיפסת עליהם!!! מאחלת לך המון המון בהצלחה!!!

dana205

New member
האם אפשר לעשות בדיקה ביתית...

אני כבר ממש חסרת סבלנות וכל כאב קטן בגב, הפרשה מוזרה אני מפשרת את זה שהנה המחזור מגיע. האם אני יכולה לעשות בדיקה ביתית. אני מזכירה החזרה לפני 9 ימים על מחזור טבעי, ביום שני הבדיקת דם.

ורד13

New member
ממש לא

אם תעשי היום בדיקה ביתית היא תהייה שלילית. סתם תתאכזבי.

עינת ב6

New member
עדיין מוקדם ולא מומלץ...

יקירתי זה עוד מוקדם מדיי לבדיקה ביתית... וחוץ מזה היא כ"כ הרבה פעמים מטעה אז פשוט חבל על העניין...
אני יודעת כמה קשה ההמתנה הייתי בקטע אבל אין הרבה ברירות...
תעשי המון דברים כייפים ובינתיים חיבוק
, סוף שבוע נעים ושבת שלום !

אל71

New member
אז מתי אפשר לבדוק?

IVF ראשון, שאבו לי ביום שלישי שעבר, והחזירו לי שני עוברים יפים ביום שישי, ואמרו לי לבדוק אחרי 12 ימים, אבל יש האומרים לבדוק אחרי 14 ימים מהשאיבה, וזה הבדל של יום, ומי כמוכן יכולה להבין כמה זה יום בשבילנו. אז האם יש דעה מוסמכת לגבי העיתוי האידיאלי של הבדיקה?

ורד13

New member
יום שלישי נשמע אידאלי

יום שני פחות. אם תקחי ביום שני - אולי כבר יהיה בטא, אבל יש סיכון שיהיה נמוך מאוד פשוט כי הוא צעיר - ואת תלחצי. אז אולי בכ"ז לחכות עם כולנו? יחד איתי למשל?

dana205

New member
נראה לי שהתבלבלתי

ביום רביעי היתה ההחזרה. מתי אני צריכה לעשות בדיקת דם? ביום ראשון או שני? לא עשיתי היום ופתאום שמתי לב שהיום הייתי צריכה לעשות, האם הנרות דוחים את הווסת?

למעלה