8 הגדולים הנושא הרישמי ....

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

גרטה1

New member
../images/Emo2.gif קראתי עכשיו הודעה בפייסבוק לגבי העריכה

אני לא שמלי לב לזה אולי מישהו מכאן כן כדי לדעת אם זה נכון: כתבו ששי הכניס 2 סופלאים אבל הוציא 3 שרופים כך שהשרופים לא אמורים להיות שלו בכלל, מוזר, לא?

Haad Yao

New member
הסבר:

שי אפה שלושה סופלטים בהתחלה, אבל הרגיש שהם לא מספיק טובים. לכן התחיל את המשימה שוב, ובפעם השנייה אפה שני סופלטים שאחד מהם היה מצוין, אם לשפוט לפי תגובות הרביעייה העליזה. מי שראה את התוכנית לא ברצף, או לא התרכז מספיק, יכול היה להתבלבל ולחשוב שמדובר ברצף אפייה אחד.

Haad Yao

New member
אה, ומה נסגר עם תסביך מרקו אצל שי?

אני אוהבת אותו מאוד, הוא מקסים וברור שעם ילדות כמו שלו, נותרו לו חסכים רבים. אבל אבי צעיר ממנו (נראה קצת יותר מבוגר, אבל לא מספיק מבוגר כדי להיות אפילו דוד), למה "כמו אבא"? אפשר היה להגיד "כמו אח". לו הייתי אבי, הייתי מתבאסת לקבל מחמאה כזו

לא אהבתי איך גילי לקחה לעצמה את כל הקרדיט!

אני מודעת לכך שהיא בשלנית מצויינת, אבל היא לא הגיע למצטיינת לבד, להזכיר לה כשהיא הייתה עם אבי והוא לא שיתף איתה פעולה היא נפלה בגדול... יחד עם יוסי היא סוף סוף הצליחה לפרוח במשימה זוגית, שנית הוא מבשל מעולה גם בזכות עצמו :) גם שמתם לב בשיפוט השופטים? מיכל כל שנייה הזכירה רק את גילי, ואילו בשיפוטים האחרים הזכירה את הצוות יחד גם שהיא ברור מי הכין מה. אגב, אני חייבת לשאול... מה עוד אבי יכול לעולל ולא להיות מודח?! זה נראה כאילו הבנאדם הזה הוא ח"ל ("חייב לעבור", עוד מימי הצבא שלי...)

Haad Yao

New member
לגמרי, אבל לגמרי מסכימה.

גילי לא הייתה מצליחה לעשות את הארוחה לגמרי לבד כי היקף המשימה גדול מדי; ולא הייתה מצליחה לעשות אותה עם אחד שלא משתף פעולה כמו אבי. כמו כן, היא הייתה עלולה ליפול עם "סו שף" פשלונר. היה לה "סו שף" שהוא גם מוכשר בעצמו, גם הסכים לשתף פעולה ב - 100%, וגם לא כפה את הקו שלו. זה היה תנאי הכרחי להצלחה של המשימה שלהם.

למעלה