8-( אני מאוד מיואשת....

felomena

New member
8-( אני מאוד מיואשת....

שלום לכולם אני קודם כל מאוכזבת מהפורום הזה...כי הוא לא ממש עזר לי יש לי בעיות אכילה,אני בולימית מעל לשנתיים ואני לא יכולה להמשיך ככה יותר!!!!!! עזרו לי אף אחד לא יודע...אני כבר מתה להפסיק ולא יכולה

tairon

New member
שלום לFELOMENA

הפורום הזה אמור לתת לך תמיכה ואת זה עושים פה בהון אהבה ופרגון הפתרון לבעיה ממנה את סובלת טמון בשלוב של כמה גורמים קודם כל זו את ואז טיפול עזרה מקצועית ברגע שאת כותבת אני לא יכולה מבחינתי זה אומר שאת לא רוצה ככל הנראה מספיק הפורום לא בא לפתור ולא יכול לפתור לך את הבעיה לא לזה הוא נועד הוא הוקם לספק תמיכה פרגון עידוד ואת אלו יש לך בשפע יש לך פה מנהלת -תגל שיום ולילה פה ללא הפסקה מלאת מוטיבציה לעזור לתמוך להקשיב פועלת שעות וגם מעבר לפורום את צריכה להבין שהמקום הזה הוא כלי עזר בו תקבלי עידוד ואהבה לפתור את הבעיה זו את קודם כל וזו עזרה מקצועית לכל דבר מקווה שעניתי לך על כמה תהיות מאחל לך לילה טוב

t@gel

New member
שלום לך...

ראשית ברוכה הבאה לפורום שלנו. כשקראתי את הודעתך קיבלתי את הרושם כי כבר כתבת כאן בעבר, מה שלא נראה לי הגיוני, כי אני קוראת כל הודעה והודעה כאן...מיהרתי לסרוק את ההודעות בחיפוש אחר שמך, ולא מצאתי דבר, על כן אינני מבינה מאין לקחת את האכזבה שלך. מאחר ואת חדשה, אשמח לתת לך קצת רקע על רוח הפורום... כמו שטאי כתב לך, הפורום שלנו הינו פורום תמיכה לבעיית הפרעות אכילה. משתתפים כאן אנשים אשר פיתחו הפרעת אכילה מכל סוג, ויש כאלו שבעקבות ההפרעה הם חולים במחלות הנילוות כגון אנורקסיה, בולימיה ואף השמנת ייתר. מטרת הפורום הינה לשתף ולהשתתף. כולם כאן כותבים מרחשי לבם על מצוקותיהם ומהלך חייהם היומיומיים, היינו, מה קרה באותו יום, וכמו כן, עונים למכתבים והודעות כאן. הפרגון המוענק כאן הינו הדדי ואין הודעה שלא מקבלת תגובה. תופתעי לגלות כי הפורום משמש אף כבמה ליצירות כתיבה של המשתתפים כאן. כל כתיבה יוצרת היא בבחינת ברוכה כאן, ואני מעודדת כל שיר וסיפורת מפרי עטם של המשתתפים כאן. לבעייתך את... העזרה היחידה שאני יכולה להציע לך בהתאם להודעתך היא שתספרי לנו יותר פרטים עליך כמו האם את בטיפול, בת כמה את, מה הביא למחלה... מהפרטים המעטים, אם בכלל, שנתת, אני לא יכולה להבין מה קורה בחייך... האם את תלמידה, סטודנטית, אמא, מה? ככל שתכתבי יותר פרטים, כך נוכל לסייע לך ולהעניק לך המון תמיכה ואפילו מעט טיפים. בכל הנוגע לעיצות רפואיות, אצטרך לדעת פרטים נוספים עליך ואז אשמח להפנות שאלות אלו לרופא מומחה. אני חייבת לציין בפניך, מאוד כואב לי לקרוא שהתאכזבת מהפורום, אני חשה כאילו אני לא מצליחה לסייע כאן. אולי היית כאן מספר פעמים ורק קראת ולא הגבת, אולי חיפשת כאן עצות רפואיות, אינני יודעת. כל שאני יודעת, שמעבר לניהול הפורום אני שותפה ומשתתפת כאן...אני חלק בלתי נפרד מקבוצת הסובלים מהפרעות אכילה ואני לא מרגישה לרגע כי הפורום אינו מספק את הנדרש ממנו כקבוצת תמיכה. אני חושבת ששפטת אותנו בצורה לא הוגנת. מקווה שתתני לנו הזדמנות לסייע לך ולתמוך בעזרת שיתוף פעולה מצידך. תופתעי לגלות כאן חבורה מדהימה ל אנשים מופלאים, משתתפים קבועים ואף עוברי אורח הנעצרים כאן פעם בפעם להעניק מכוחותיהם. ליל מנוחה תגל, מנהלת הפורום

יונית-36

New member
FELOMENA

קודם כל והכי חשוב שלא להתייאש כי בעצם הייאוש לא תוכלי לעזור לעצמך. דבר שני תגל היא מנהלת פורום מיוחדת במינה, ואני מאמינה שתמיכה עד כמה שאפשר תקבלי ממנה. אני באופן אישי אשמח לראות שהוזזת את הייאוש והתחלת במלאכה. והלואי ותצליחי. אל תתיאשי, אף פעם מכלום ובכך תכניסי בעצמך אינרגיות חיוביות. הרבה הרבה בהצלחה.

למעלה