8-( איזה בעסה צולמתי....

vmax*

New member
8-( איזה בעסה צולמתי....

צר לי חברים .... לי לא ויתרו ...לא חברים לא כלום במקום 60 קמ``ש צולמתי על 133 קמ``ש לך תסביר את זה עכשיו לשופט שהכביש היה פתוח..ועוד לא העלתי הילוך...(מממ) ואם אני יציג תעודות רפואיות שאני משוגע ,יעזור? נדה. תחזיקו אצבעות אולי ביום שני יהיה לי פיתרון והכי חשוב תכסו את המספר שווה לקבל דוח על זה מאשר על מהירות מופרזת מעכשיו אני מכסה גם בעיר ;-p

kle

New member
אני גם הובזקתי בלילה אבל

עדיין לא הגיע שום מכתב... ואני חי באשליה שאיפשהו זה לא ימשיך להיתגלגל הלאה הפלאש הזה כמה זה דוח על מספר מכוסה?

stilgur

New member
friends and girlfriends

סוג של פתרון שאני שמח לחלוק עימכם... לכל יוצאי הצבא ואילו שלא היו בו עדיין, קיים סוג של תכשיר (יש חושבים שזה דאודורנט או לחילופין רסס נגד ריח רע מהפה) שנקרא WD40 רססו אותו על לוחית הזיהוי שלכם וגם אתם (כמותי וכמו רוכבים שכבר ניסו והצליחו), כן, כן... גם אתם תתחילו לצבור לכלוך על המספר שלא ירד עד מועד הטסט (וחוזר חלילה). מומלץ וקל יותק באופנועי שטח אם כי גם בכביש לא חסרה פולוציה (זיהום אוויר). בברכת יום שמח ולא חוקי לכם... אני ... :cool: :cool:

stilgur

New member
לא ``יותק`` כמו שנכתב כי אם....

...``יותר``... תודה... אני...

stilgur

New member
שאלה : אולי רטורית ?

אמממממ.... אם המספר מכוסה.... איך תקבל דו``ח ? ? ? ? ? ? ? חומר למחשבה, מוגש מטעם מכסי ומשחיתי המספרים בעליל... אני...

stilgur

New member
ואם כבר כיסיתם...

ת ב ר ח ו ! ! ! למה יש לכם אופנוע ? (אני חלילה לא ממליץ על איזו פעילות בלתי חוקית, שכן ידוע לכולם שהחוק והמשטרה לצידנו.... NOT )

כשתגיע לרמזור....

וכשתעמוד...יקפוץ עליך השוטר שעוקב אחריך כבר רבע שעה על הוספה שלו ומחכה לך... :) מניסיון....אבל לא שלי. האמת...שזו עבירה די חמורה לכסות מספר שהעונש עליה יכול להיות אף מאסר !!!! אבל מקלים ראש ואכיפה בעניין... רק...הזהרו לכם שם בחוץ ! תנו בגזיות...אבל בזהירות... :-[ השדון...דורש שיוחזרו המספרים הקטנים לאלתר ! :-/

stilgur

New member
וואלה, קרה לי . . .

יופ תמים אחד החלפתי את הצמיג לחוקי, שמתי מספר גדול ושמתי פעמיי לכיוון דינמומטר על מנת להעביר את shell (הק.ט.מ הקודם) טסט... שלוש וחצי שניות לאחר הטסט, פרקתי מעלי דברים לא נחוצים, המספר הגדול והחוקי הוחלף במספר קטן ומג`וייף, מראה (מי צריך ? במילא מסתכלים עם הראש!) צמיג צר יותר בשתי מידות.... לתומי נסעתי ברחובות ירושלים, הגעתי לרמזור... ושם עצר לידי שוטר (דפ``ר כמובן-בלי להעליב) על הוספה המדוברת... שלח מבט בי (קסדה עם משקף סגול מטאלי- כך שלא יכל לראות את פניי), שלח מבט באופנוע, שלח מבט למספר... התקרב אליי בצעד לא מרשים במיוחד, עצר במקביל אליי ולתדהמתי כי רבה עד לאין שיעור שלח יד ושלף לי ת`מפתחות מהסוויץ`, מיותר לציין שהייתי המום עד נטול כל תנועה מהפלא שנחת עליי בצהרי היום... ברגע שהוא עשה את זה, התחלף הרמזור לירוק, וכך אני עומד עם האופנוע באמצע צומת עם מנוע מדומם ברשעות ולא זז מילימטר... לאחר שהתעשתתי וחזרתי לעצמי, ירדתי מהאופנוע והעליתי אותו על האי תנועה(מה שהיה מאוד מסוכן שכן האופנוע גדול ואילו האי תנועה קטן). אני עדיין עם הקסדה שומר ת`דיסטנס מהנפל... והוא פונה אליי בבקשת מסמכים, אני מגיב ב``תחזיר ת`מפתחות``- דיאלוג שנמשך כדקה ומחצה בערך... בסופו של דבר הגענו לפשרה, אני נותן רשיונות, הוא נותן מפתחות... שטחים תמורת שלום בגירסת הכביש... התחלתי להתגונן, תראה אדוני השוטר זה לא בדיוק זה, זה דנדי נה נה... והכרזתי בגאווה שלפני עשרים דקות העברתי אותו טסט במצבו הנוכחי, והיו לי מסמכים תקינים גם להוכיח את טענתי זו. לפתע אחז בי גל הבנה... הבחור עשה משהו לא בסדר... שאלתי אותו לתומי האם זה חוקי לשלוף לי כך את המפתחות באמצע צומת כאשר נהגים מרובעים צופרים ואף עלולים לנסות לנסוע דרכי... בהיסוס מה הדגנרט ענה, ``אמממממ, אני לא יודע אבל נראה לי שלא...`` תשובה מספיק טובה בשבילי... מיד וללא היסוס שאלתי אותו האם הוא מעוניין שאני אקבול עליו בתלונות שוטרים ? כמובן שהתשובה הנבוכה היתה ``לא``... אם כך, אנו למדים מכך שעבירתו של אחד היא זיכויו של אחר... בכל אופן שיחרר אותי הבחור על פי הסכם, אין קבילה אין דו``ח- שווה,לא ?! אבל למרות הכל הוא לא שיחרר אותי לפני שגרם לי בחירוף נפש לנקות את המספר (שליכלוכו היתה עבודת גמר ברמה הגבוהה ביותר...) עוד סיפור ארוך ומתיש ונטול פואנטה בא לסיומו, תודה על הבימה... יום נפלא לכם יקיריי אני ...

דווקא אחלה פואנטה...

ליידע אותנו הרוכבים...שכבר עברו מקרה מפתח דומה ללמוד ולא לוותר על יחס מזלזל כזה.... בימי ה-GSX750ES שהיה לי....קרה מקרה דומה. ברמזור ניגש אלי שוטר הוציא לי את המפתח ואמר לי: ``תגיע למדרכה ותן לי רשיונות`` בלי לחשוב יותר מדי... השדון מוריד ג`ק צד, משאיר את האופנוע באמצע הנתיב האמצעי מבין השלושה, כשמצפצפים ללא הרף מאחור...הולך לשוטר שבוהה בי וצועק...``תביא את האופנוע לכאן !!!``. השדון, שהחליט לא להתעצבן, בנונש עונה ``אתה אילצת אותי להשאיר אותו שם... זו בהמה ששוקלת רבע טון... אתה רוצה שהיא תהיה פה ??... לך תביא אותה אתה !!!!`` הוא מגיש לי את המפתח...אני מביא את האופנוע ורק אז מתפנה להוריד את הקסדה ומתחיל לשאוג על הדביל : ``תגיד ???, היית מבקש גם מבעל רכב לדחוף את האופנוע למדרכה ???`` אתה חשבת בכלל על הסיכון שאליו הכנסת אותי ???`` ``מה בכלל אתה רוצה ממני ?`` (בסוף התברר שהוא התבלבל ביני לאופנוען אחר) ``תן...תן את הפרטים !!!`` הוא נתן...והשדון כמו אפס ממוצע...לא עשה כלום...כי גם לא ``זכיתי`` לקבל דו``ח...או אפילו להציג רשיונות !!! אבל...הפואנטה היא : צריך למגר את הנגע החוצפתי והמתנשא הזה של השוטרים הדפר``ים !!! אל תוותרו...הם מרבים לעשות כן !!! :) השדון...כמעט ומתרגז שוב מחדש...והופ...חוזר לשאנטי... :)

stilgur

New member
סחתיין שאשכרה קראת הכל....

וכן, זו אשכרה מלחמה נגד כל הקמים להרגנו באשר הם... ולא לוותר, וגם בגלל זה אני אומר, תברחו... מה כבר יכול להיות ? אני לפחות, אפילו אם אני רואה ניידת או סתם שוטר שמוכר את גופו בצומת, מתחיל לפחד, אין מה לעשות, אפילו אם אני הכי בסדר בעולם ושהכל תקין (מצב שלא זכור לי עדיין, אבל בכל זאת...). אז תחשבו טוב טוב באיזה צד החוק ועושי פועלו ובאיזה צד אתם !!! אוהב אתכם עד בלי די... אני ... ואני שמח לפגוש אותך שדון, ושמח שהצלחת למצוא לי פואנטה בכל זאת...

Miss Mor

New member
וואוו :)

איזה כייף לראות פה חיים :) דבר שני ברוכים הבאים לחדשים ושלום לותיקים ממש נהנתי לקרוא את הסיפורים שלכם ואני מזדהה גם אני כמעט חטפתי דו``ח על מספר מלוכלך וולכן שמתי את המספר שלי על טבעות ומה שזה אומר שבנסיעה מהירה הוא פשוט התעופף לו :) וברמזור, אף אחד לא שם לב שהוא על טבעות ונח לו על משכבו בשלום כמה מחברי משתמשים בשיטת האיזולירבנד ומשנים את המספרים... הם ממש מיומנים ולא שמים לב בכלל שזה מודבק :) :)

Miss Mor

New member
אויש

ממש לא נעים יקח הרבה זמן עד שהדו``ח יגיע אלייך הדבילים האלה עובדים לאט, אבל ברגע שזה יגיע... זה יבוא בבום גדול וצר לי לבשר לך את זה... אבל תתכונן לשלילה רצחנית הם בכלל לא נדיבים בעיניין הזה וזה לא קשור אם ביצעת את העבירה על רכב או על אופנוע אני מכירה משהוא שנסע 40 קמ``ש מעל המותר ושללו לו לחודש שלם ולא היה לו עבירות קודמות תכין את עצמך ותנצל כל רגע קט עם אהובך :-(

vmax*

New member
אני לא אוותר בקלות B-p

בכל מיקרה אם צריך אני אגיע איתם לבית משפט שם יותר סיכוי יש תיקים קודמים שנדונו בנושאים מסוג זה לגבי זיוף מדידת המכשירים בנידות המשטרה בכל מקרה כדאי להתכונן...אני לא בטוח שאני אשב בחיבוק ידיים גם אם השלילה

Miss Mor

New member
חלקית נכון

אני יודעת שברגע שיש צילום, אין מה לעשות! יש לי קשרים במשטרה והם לא יכלו לבטל את זה רק לייזרמבטלים, מצובה זה דבר מאוד מדוייק אבל נתפלל בשבילך :)

vmax*

New member
:cool: אוהב אותך...ותמשיכו להחזיק ע

עד לפחות יום שני שרק אז אקבל תשובה

vmax*

New member
אוהב אותך ותמשיכו להיתפלל לפחות

לפחות עד יום שני כי רק אז אדע מה קורה

למעלה