וואלה, קרה לי . . .
יופ תמים אחד החלפתי את הצמיג לחוקי, שמתי מספר גדול ושמתי פעמיי לכיוון דינמומטר על מנת להעביר את shell (הק.ט.מ הקודם) טסט... שלוש וחצי שניות לאחר הטסט, פרקתי מעלי דברים לא נחוצים, המספר הגדול והחוקי הוחלף במספר קטן ומג`וייף, מראה (מי צריך ? במילא מסתכלים עם הראש!) צמיג צר יותר בשתי מידות.... לתומי נסעתי ברחובות ירושלים, הגעתי לרמזור... ושם עצר לידי שוטר (דפ``ר כמובן-בלי להעליב) על הוספה המדוברת... שלח מבט בי (קסדה עם משקף סגול מטאלי- כך שלא יכל לראות את פניי), שלח מבט באופנוע, שלח מבט למספר... התקרב אליי בצעד לא מרשים במיוחד, עצר במקביל אליי ולתדהמתי כי רבה עד לאין שיעור שלח יד ושלף לי ת`מפתחות מהסוויץ`, מיותר לציין שהייתי המום עד נטול כל תנועה מהפלא שנחת עליי בצהרי היום... ברגע שהוא עשה את זה, התחלף הרמזור לירוק, וכך אני עומד עם האופנוע באמצע צומת עם מנוע מדומם ברשעות ולא זז מילימטר... לאחר שהתעשתתי וחזרתי לעצמי, ירדתי מהאופנוע והעליתי אותו על האי תנועה(מה שהיה מאוד מסוכן שכן האופנוע גדול ואילו האי תנועה קטן). אני עדיין עם הקסדה שומר ת`דיסטנס מהנפל... והוא פונה אליי בבקשת מסמכים, אני מגיב ב``תחזיר ת`מפתחות``- דיאלוג שנמשך כדקה ומחצה בערך... בסופו של דבר הגענו לפשרה, אני נותן רשיונות, הוא נותן מפתחות... שטחים תמורת שלום בגירסת הכביש... התחלתי להתגונן, תראה אדוני השוטר זה לא בדיוק זה, זה דנדי נה נה... והכרזתי בגאווה שלפני עשרים דקות העברתי אותו טסט במצבו הנוכחי, והיו לי מסמכים תקינים גם להוכיח את טענתי זו. לפתע אחז בי גל הבנה... הבחור עשה משהו לא בסדר... שאלתי אותו לתומי האם זה חוקי לשלוף לי כך את המפתחות באמצע צומת כאשר נהגים מרובעים צופרים ואף עלולים לנסות לנסוע דרכי... בהיסוס מה הדגנרט ענה, ``אמממממ, אני לא יודע אבל נראה לי שלא...`` תשובה מספיק טובה בשבילי... מיד וללא היסוס שאלתי אותו האם הוא מעוניין שאני אקבול עליו בתלונות שוטרים ? כמובן שהתשובה הנבוכה היתה ``לא``... אם כך, אנו למדים מכך שעבירתו של אחד היא זיכויו של אחר... בכל אופן שיחרר אותי הבחור על פי הסכם, אין קבילה אין דו``ח- שווה,לא ?! אבל למרות הכל הוא לא שיחרר אותי לפני שגרם לי בחירוף נפש לנקות את המספר (שליכלוכו היתה עבודת גמר ברמה הגבוהה ביותר...) עוד סיפור ארוך ומתיש ונטול פואנטה בא לסיומו, תודה על הבימה... יום נפלא לכם יקיריי אני ...