7X12

amirmatalon

New member
רק שאלה קטנה

אני אולי לא צופה בסדרה אבל לא אכפת לי מספויילרים ואני קורא את כל השרשורים שלכם ויש לי רק שאלה אחת המושבעים לא יכולים לראות את המתמודדים דרך המצלמות או שרק בישיבה השבטית הם מקבלים מושג על מה שקורה באי?

amirmatalon

New member
רק עוד משהו קטן

לפי מה שראתי כמה הודעות מעליי אני מבין שגם ג'ף לא רואה את המתמודדים במצלמות זה נכון?

De fire

New member
קשה לי לקבל את זה שג'ף לא יודע

מכלום. איכשהו הוא תמיד יודע לשאול את השאלות הכי נכונות את הבנאדם הכי נכון במועצה. אין מצב שלפחות לא מספרים לו מה קורה.. (אתם רוצים להגיד לי שרק הצלמים שצילמו את ה"וידוי" של ג'ון ידעו עד סוף העונה על השקר? I think not )

Boran

New member
אני לא חושב

שג'ף רואה קלטות. מועצת הדין נמשכת שעתיים-שלוש, ולפעמים גם יותר. מן הסתם הוא שואל מיליון שאלות, ובעריכה העורכים בוחרים את השאלות הכי רלוונטיות לשים. נגיד אם הוא שואל "אתה משקר הרבה?" במועצה מישהו שלפי הרושם שהוא קיבל הוא שקרן או משהו כזה, ובדיוק הוא שיקר הרבה בפרק או משהו כזה, אז העורכים ישימו את זה, אבל אם בדיוק הוא התנהג בשיא היושר בפרק, קשה לי להאמין שישימו את זה. לכן זה יוצר רושם כאילו ג'ף תמיד יודע מה לשאול.

SurvivorManic

New member
אני

כרגע בעד סנדרה ודארה~! זה יהיה רע עם מישהו אחר יזכה, מכל מי שנשאר הן היחידות שמגיע להן, אני מקווה שיגלו את השקרים על סבתא של גון, או שהיא תמות באמת, מה שאפשר להגיד שהמפגש מחזור יהיה מעניין,!.

Boran

New member
../images/Emo58.gif מעליי!

שמע סורביבור מאניק, אם בתוכן ההודעה יש דברים על הישרדות 7, אתה חייב לשים את סימן הספוילר בכותרת!

Woogyman

New member
שאלה (בלי ספויילרים) ../images/Emo110.gif

שתי שאלות, יותר נכון :) - כמה פרקים מתוכננים לעונה השביעית? מתי ישודר הפרק האחרון שלה? - מתי מתוכננת להתחיל העונה השמינית? כבר ידוע סופית אם היא תהיה עונת אול סטאר ומי ישתתפו? תודה :)

axnholic

New member
4 שאלות!

לעונה השביעית מתוכננים 14 פרקים (לא כולל הדברים שעושים אחרי כל עונה). הפרק האחרון ישודר ביום ראשון הזה! עוד 6 ימים. אני לא יודע מתי העונה השמינית תשודר אולי בפבואר. וכן כבר בטוח שתהיה עונת אול סטאר ובגלל שהעונה כבר התחילה (להצטלם) אז אני בטוח שיודעים מי ישתתף בה. את ההשערות שלנו למשתתפים תוכל לראות בטאג ליין (ככה קוראים לזה?).

למעלה