7x07 ספוילר

buffstar

New member
תמותו כולכם!../images/Emo2.gif

רק אני לא מצליחה למצוא את הפרק*סניף* המתח הורג אותי...

7x07 ספוילר

הפרק הכי טוב שראיתי העונה. נכנס בהחלט לרשימת ה 10 המועדפים עליי. זה היה כל כך מרגש ו...מפחיד ומצחיק ודרמטי. וגונתן? אתם חושבים שהוא מת? את פיית´ זה לא הרג אז אולי... הוא שרד (בבקשה בבקשה). בכל אופן, רעיון גדול. ספייק הורג אנשים, ווילו מגלה את הרוע הראשון (עכשיו כבר בטוח שזה הוא), באפי פוגשת ידיד ותיק ודון מקבלת מסר נבואה (אולי מהרוע הראשון, אולי לא...). פרק אדיר, אין מה להוסיף.

bewiched

New member
יש דרך שתוכלו לישלוח לי לאיסיקיו?

הוא:163390428 גם אני רוצה לראות את הפרק

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif תקשיבו שנייה...

נכון בסוף עונה 6, אז ראינו את ספייק עם מלא ג´וקים על הפרצוף שלו, נכון? אבל אני לא זוכר שראינו אותו חוזר, אז לפי מה שאני חושב זה שכאילו הרוע הראשון תפס את דמותו של ספייק וספייק האמיתי בכלל עוד לא חזר, או שהוא מת... אבל זה לא כל כך הגיוני אז.. גררר...

idan3k

New member
../images/Emo58.gif 7x01

ראו אותו כשהוא בסאנידייל, אם זה לא היה באמת ספייק אני לא חושב שיש סיבה שהרוע הראשון (בהנחה שזה הוא) ירצה שבאפי תחשוב לספייק יש נשמה... אז אני לא מאמין שזה לא הוא. מה שכן אני מאמין שהוא משתמש בו ושהוא גרם לשבב להפסיק לפעול.

ענת333

New member
ספולייר, עונה שבע- הפרקים הבאים

יש פה מישהו שקרא את הספולייר לפרק הבא? עוד 2 קוטלות לעתיד אמורות להגיע לסאנידייל, ולפי דעתי, כל הבנות שנרצחו עד עכשיו, היו קוטלות לעתיד גם כן. אני מתחילה לראות פה דפוס מסויים....

buffylover

New member
דווקא לא בטוח......

עש המון טענות בקשר לספייק אבל אני כמעט בטוח שבאמת היתה לו נשמה וזה היה הוא לפחות עד הפרק ה-2 שבו מהוא הורג את הלטעה... כי שם כשהם מדברים אם אניה פתאום היא אומרת שהיא כיאילו רואה משהו מיוחד בו... והיא שואלת איך הוא עשה את זה בהיסטריה.... כלומר היא יכולה לראות שהוא הישיג נשמה אז היא יכולה לראות שזה באמת ספייק.............

buffstar

New member
למישהו יש שמץ איפה

אני יכולה למצוא את השיר מהפתיחה ומהסיום (אותו שיר נכון?) של הפרק!?

lovetara

New member
../images/Emo58.gifטרה??

פרק מעולה . אין ספק....הכי טוב העונה הזאת זה בטוח... מה אתם חושבים על ההuפעה של קאסי ? אתם חושבים שזה היה ה BIG BAD מההתחלה ? כי איך הuא ידע את כל הדברים כמו STRONG LIKE AN AMAZON . כל כך קיווית שטרה תהיה....עכשין כבר היא בטוח לא תהיה יותר העונה...sigh......sniff sniff

IDOffryn

New member
תשובה

לא יודע איפה אפשר למצוא אבל קוראים לזה Blue של Angie Hart באזקה אפשר למצוא את ההתחלה והסוף אבל לא מצאתי את השיר המלא

IDOffryn

New member
וגם...

מפה את יכולה להוריד את ההתחלה והסוף.. אבל אני עדין לא יודע מאיפה השיר המלא ועוד פרטים על הזמרת והשיר: השיר נכתב יחד עם הזמרת וג´וס ווידון במיוחד לפרק הזמרת כבר הופיעה פעם העונה השנייה בפרק בכולן מתאהבות בזאנדר בגלל הכישוך של איימי והיא גם איכשהו קשורה למחזמר

IDOffryn

New member
זהו...

באמת לא זכרתי הבסוף היא שרה כל כך הרבה... שיוו אני דפוק..

למעלה