7X06

shanistern

New member
7X06 ../images/Emo58.gif

אף אחד לא פתח אז הרשיתי לעצמי... תקציר:
לורלי וכריס הולכים ליום הורים בייל, שם הם מגלים שריצ'רד ואמילי מתחזים כל שנה להוריה של רורי והולכים בעצמם ליום ההורים. כריס מנסה לפצות על שנות היעדרותו סוקי מנסה ירקות חדשים ומרגישה בוגדת בג'קסון לוק יוצא לדייט לא מוצלח במיוחד עם מורה של אפריל, ובדידותו ממש מורגשת בפרק לורלי מתכוננת לפריז... אהבתי את הפרק, למרות שלא היו בו המון שנינויות גילמוריות מוכרות, כאב לי על לוק, השיחה עם קירק רק הדגישה את אומללותו. איפה לוגן נעלם??

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif תקציר באנגלית

Christopher talks Lorelai into visiting Rory at Yale during Parents' Weekend, and Lorelai is surprised to find that Richard and Emily are also there. Trying to prove how cool he is, Christopher invites all of Rory's co-workers on the Yale Daily News to an expensive lunch where they all drink too much, and the meal ends abruptly when Rory insists they leave to cover a breaking story. Meanwhile, Luke meets April's swimming coach, who convinces him to take her adult swimming class. When the coach flirts with him, Luke asks her out on a date

o0Invisible0o

New member
ראיתי פרומו לפרק אחרי..

בא לי למות.
אני באמת לא רואה פרומואים וכלום כדי לא להרוס..אבל זה פשוט היה עם הפרק.
בחיי, אם מה שאני חושבת שיקרה, יקרה בפרק הבא..אני שוקלת ברצינות להפסיק לראות.

o0Invisible0o

New member
אה, כן. גם ראיתי את הפרק..

הרבה יותר חלש משבוע שעבר..וממש לא מצחיק, לא משהו.

o0Invisible0o

New member
במקרה שלי זה היה אחרי הפרק..

אבל תנסי באתר הרשמי..צריך להיות שם.^^

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif

לור וכריס בפריז, יושבים במסעדה וברקע רואים את האייפל. הוא אומר לה שהם ממש מתאימים ואז מציע לה נישואין. היא מחייכת. כלומר, הוא מציע לה נישואין אבל לא יודעים מה היא תשיב (אלא אם כן החיוך ועצם זה שהיא לא מקבלת פרצוף מזועזע רומז מה תהיה תגובתה). וברקע אומרים שזה הפרק של הproposal - הצעת הנישואין.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

יכול להיות שהחיוך מקטע לא קשור שארע לפי זה..תמיד מעוותים פרומואים. אבל זה עדיין טרגי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

פרק חביב והיו בו הרבה רגעים משעשעים, אבל זה פרק כל כך... מיותר. כאילו, העלילה בו הייתה ממש מיותרת. והיו בו סצינות ממש ממש ממש לא גילמוריות - לוק והמאמנת בנט בבריכה ובדייט (שהיה ממש ממש הזוי, כאילו לקוח מסיטקום גרוע במיוחד), וממתי לוק מתענג על פיצה ומשהו שנראה Sticky Buns?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifמסכימה!../images/Emo58.gif

במיוחד בקשר לדייט ההזוי..והקטע בבריכה חשבתי לעצמי WTF? אני באמת רואה גילמור?
והפיצה..אז בהתחלה חשבתי "יופי, הם מתאימים היא לקחה אותו למקום עם אוכל מוזר.." אבל פתאום סטייק נראה לו מאוד נחוץ..ופיצה זה אוכל? איפה לוק, איפה?

Eilleen

New member
בקשר לפרק..706

היא תמיד היתה קוראת לו "אבא"? או שזה היה נשמע מוזר רק לי...? אה וזאת העונה האחרונה? מישהו יודע? ומי זאת הבלונדה המחורפנת הזאת אימאאאאאאא

o0Invisible0o

New member
אה, כן וזאת העונה האחרונה ו../images/Emo58.gif

היא לא תמיד הייתה קוראת לו אבא, לדעתי זה רק מעכשיו.^^

למעלה