7L & Esoteric

Gershenman

New member
7L & Esoteric

7L ואסטוריק הם הרכב מאוד מכובד באנדרגראונד האמריקאי. הם הוציאו EP בשם "speaking real words", ובשיר שנושא את שם האי פי הביאו את Inspectah Deck מהוו טאנג להופעת אורח היסטורית. אחר כך בא האלבום שלהם, The Soul Purpose. באלבום הזה מתארחים מיסטר ליף,ויני פאז מג´דיי מיינד טריקס וapathy,אחד הראפרים האהובים עליי. 7L הוא המפיק בהרכב.יש לו הפקות מצויינות, שאזוטריק בד"כ עושה את העבודה עליהן כמו שצריך.הסימפוליי קול של 7L מעולים אגב. ועכשיו הם הוציאו אלבום חדש בשם Dangerous Connection. האלבום נפתח בשיר One Six..הפקה מעולה,שיר באטל(הקונספט שאזוטריק עושה בד"כ),שיר חמוד לפתיחה,אבל אזוטריק יכול יותר. Watch Me ממשיך את סידרת ההפקות הטובות. שיר באטל,אבל זורם מעולה וליריקס די טובים.אהבתי. האלבום ממשיך עם השיר Warning - Knife In The Face, ההפקה שוב לא מאכזבת,אבל אזוטריק לא מפגין פה את שיא היכולת. בסוף השיר הביט משתנה סתם להנעים את אוזנינו עד לסוף הטראק. Terrorists Cell הוא שיר סטוריטלינג מנקודת מבט של טרוריסט.שיר מצויין..אזוטריק ענק פה וסבן אל שוב לא מאכזב..סימפול מעולה של inspectah deck מהשיר C.R.E.A.M.גם ישראל מוזכרת פה. סאב,לפני שאתה מנסה משהו חדש-תזכור שגם את זה עשו לפניך. Precision-הפקה מצויינת..פשוט מצויינת. עוד שיר באטל חביב. Word Association-שיר שהוא משחק אסוציאציות.אומרים לו מילים והוא אומר מה שעולה לא לראש.שיר מצחיק מאוד,שהוא גם "ראיון"..מאוד מצחיק..לשמוע ולהבין.הפקה מעולה,כרגיל. Stalker-עוד שיר סטרוטלינג. אסוטריק מתאהב במישהי ומאז הוא צופה בה ומספר דברים..אחלה אחלה שיר.הפקה מאוד חביבה. Speak Now-אוי אוי אוי..איזה יופי של שיר..איזה יופי.סבן אל שוב מראה כמה הוא השתפר.הקונספט הוא באטל..אבל עשוי פשוט מעולה. השיר מתחיל בוורס מצויין של Vinnie Paz,מהג´דיי מיינד טריקס(תוציאו כבר דברים חדשים!). אחר כך נכנס Esoteric. בית די חמוד,אבל הוא got outshined...קורה..אחרי הבית שלו בא Apathy.אוי כמה אני אוהב את הראפר הזה. אבל מאוד שמחתי לשמוע את מה שיש לו להגיד לפני שהוא מתחיל לראפרפ.הוא מצהיר שזאת פעם אחרונה שישמעו אותו בסגנון הזה.אני כל כך שמחתי לשמוע את זה.אפאטי הוא ראפר עם סקילז לא מהעולם הזה.אבל חוץ מבשיר School המעולה לא שמענו ממנו הרבה גיוון.ועכשיו כנראה שהוא עולה שלב.אבל לפני זה הוא רוצה להראות פעם אחרונה למה הוא "the king of this shit",לדבריו.לא הייתי מגזים,אבל הוא בהחלט במקום מכובד.זה מה שחשבתי לפני ששמעתי את הבית הזה.אפאטי פשוט עושה בצפר בבית הזה.משנה פלואו,משנה סגנונות-בלי ששמים לב,פתאום הבית משתנה מבאטל לסטוריטלינג קצת משוגע אבל בזרימה פשוט מעולה.איזה יופי של בית.ואחרי ששמענו אותו ככה בפעם האחרונה נשאר רק לחכות שהוא יוציא LP קצת מגוון...אולי שיעשה קצת באטל כי הוא בכל זאת מעולה בזה,אבל אני אקבל כל מה שהוא יעשה.שיהיה לו בהצלחה. השיר הבא באלבום הוא Rules Of Engagement.בשיר הזה מתארח אמסי שאני מאוד מעריך-J-LIVE הענק, שנותן בית מעולה.אזוטריק נכנס בבית מצויין.השיר מדבר על "חוקי המשחק" פחות או יותר..שיר שמאוד נהנתי לשמוע. ג´יי לייב נכנס שוב בקטע מעולה. הפקה שלא היתה מביישת את פרימיר. סקיט, ואז מגיע Herb. שיר שבו אזוטריק מגדיר מה הוא Herb.שיר ממש מצחיק.ההפקה פחות טובה ממה ששמענו בשאר האלבום.אבל נחמדה. לא שיר שאפשר לשמוע הרבה פעמי. What I Mean-עוד הפקה חמודה,ואזוטריק בזרימה טובה מאוד.החריזה שוב עוסקת בבאטלים.שיר חמוד.מתארח פה ראפר בשם Beyonedr שעושה את הבית השני.יש לו פלואו ממש טוב,והוא נותן בית די טוב. האלבום ממשיך עם השיר Rest In Peace,עם הפקה ממש טובה.השוס הוא שמספלים את פרימיר אומר Rest In Peace. אזוטריק מספר על ה"מוות" שלו כאן ומה קורה בעולם שבחוץ.שיר טוב. The Way Out-השיר האחרון באלבום. שוב הפקה מעולה,וסבן אל מדבר בהתחלה ובין הבתים. אזוטריק שוב מבגין את כישורי הבאטל ממש טוב.אהבתי מאוד. אז לסכם-האלבום מופק היטב,כמו שהבנתם מהתיאורים שלי לכל הפקה.אזוטריק צריך לגוון יותר.כמעט כל שיר הוא באטל וזה גורם לקצת נפילות. השיר אהוב עליי הוא Speak Now.תודות לאפאטי. בכל מקרה,יש עתיד להרכב הזה.רק לגוון קצת והכל יהיה טוב.

בלייז

New member
טוב לדעת...

ביקורת ממש טובה ואגב אין שום פסול בשירי באטל מי שלא מודע לעוצמה של שירי הבאטל שילמד על הבאטלים ההיסטוריים של דיג´יי רד אלרט ,ואיך הבאטל בין mc shan לבין krs-1 סיים את הקריירה של השני

Gershenman

New member
וואו אל תבין אותי לא נכון

דבר ראשון באטל לא בהכרח אומר דיס..זה גם משומש כתיאור לשיר אגו.צ´ינו אקס אל,קניבוס, וכדומה. אזוטריק יודע לעשות את זה טוב,אבל הוא חוזר על זה יותר מידי באלבום.גם לסאב והצל יש את זה באלבום שלהם וגם להרבה אחרים.

בלייז

New member
אני לא מסכים איתך...

שירי באטל הם בעצם שירי דיסינג ,כאשר אלמנט האגו בהם בא כחלק מהדיס,כלומר בפשטות:אני טוב-אתה אפס זה נישמע אידיוטי אבל זה בעצם ככה ואגב האמנים שציינת ,צ´ינו וקאניבוס מדגימים בדיוק את זה, רוב השירים שלהם מדברים על כמה שהם גדולים והמתחרה חלש, זה המקום להמליץ על השיר chino xl-who am i לכל אותם עולים חדשים כמוני...

volatile

New member
אחלה ביקורת גרש

בקשר לאלבום של הג´די כפי שכתבתי פה השבוע הוא ייצא בקרוב. הסינגל הראשי הוא עם הראפר האגדי Kool G Rap, בקשר לאסוטריק. האיש דווקא נתן את הבית הכי טוב שלו לדעתי בשירים של ג´די... השיר אחד האהובים עלי שהוא נותן בו את בית הבאטל (סגנון ג´די כמובן) הוא ללא ספק... Jedi Mind Tricks - Death March Ft. Virtuoso And Esoteric) שבו גם וירטאוזו יוצא מאוד טוב וכמובן Vinnie Paz (או בשמו השני Icon The Hologram) ו - Jus Allah מפציצים... עוד שיר טוב שאסוטריק מתארח בו באלבום הזה הוא Jedi Mind Tricks - Exertions (Remix) Ft. Virtuoso And Esoteric. בקרוב ביקורת שלי על Supastition - 7 years of bad luck. פלג.

volatile

New member
ד"א צ´ינו דווקא הכי מוצלח כשהוא

משנה את הסגנון לדברים אחרים תקשיב ל - Chino XL - Water, שיר מדהים שלא נכנס לאלבום השני בעריכה אבל אפשר למצוא אותו בקאזה, סול סיק וכדומה. השיר הכי טוב שלו שמדבר דווקא על הנשים בחייו (אמא, אמא של הבת שלו, והבת שלו).

TeeAnTee

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ביקורת מושקעת ומצויינת! למאמרים מיד!

da^Lord

New member
וואלה יופי של ביקורת.

עושה לי חשק לשמוע אותו עכשיו. יש את הדיסק פה בארץ או שצריך להוריד בקאזא? אגב.. כמו כל ביקורת טובה, זה במאמרים.

Gershenman

New member
דבר ראשון תודה לך ולכולם

דבר שני,אני לא יודע אם יש אותו בארץ,אולי בטאוור שהתחילו להביא המון אנדרגראונד מחו"ל.. אם אתה יודע איך להתשמש בשרתי קבצים במירק אתה יכול להוריד שם. ואם בא לך אני אשלח לך שיר או שניים באייסי..

or001

New member
חחחחחח

"סאב,לפני שאתה מנסה משהו חדש-תזכור שגם את זה עשו לפניך".

למעלה