???

scooby4

New member
???

בסניף העבודה בגבעתיים יותר כיף מכאן. זה שהג'אז כבר מת זה לא אומר שאי אפשר לכתוב עליו. למי שנמצא כאן, ואני מדגיש, גם אלו שנמצאים פה כדי להשאיר פרסומת, תגידו מה הפלייליסט שלכם לסופשבוע המגניב הזה. אני אתחיל, ברשותכם (אני הייתי קודם): Miles Davis - Miles Smiles; Osby-Turner Collective; Radiohead - 6-10-06; Study In Brown.

Rockamora

New member
הג'אז לא מת!! חס וחסה!!

fever- pegy lee lullabay of bird land cry me a river paper moon all that jazz unforgatable ועוד..

ofirshw

New member
מי הרג את הג'אז?

רק שבוע שעבר חזרתי מפסטיבל ג'אז באירופה, עם המון הופעות. הוא מת מאז?!

marrosset

New member
קבל

Clarence Williams And The Blues Singers Volume 2 1927-1932 / Document Records אחד מראשוני מלחיני הג'אז , חתיכת היסטוריה. Johnny Dodds No Brunswick And Vocalion New Orleans Stomp / Frog אלבום מופת של ענק הקלרינט הרבגוני דודס. אפשר לשמוע כמה מההרכבים הגדולים של התקופה, השלישייה של ג'והני דודס, ההוט שוטס של ליל ארמסטרונג ועוד, בין המככבים Louis Armstrong,Johnny St. Cyr, Jimmy Betrand, Paul Stump Evans, Lil Armstrong, Bud Scott, Earl Hines, Baby Dodds, Barney Bigard ועוד רבים וטובים. זה ה"סיפתח".

ofekkehila

New member
כרגע שומע את

BeatleJazz-A Bite of the Apple אלבום קאברים לשירי ביטלס בעיבוד ג'אז. קודם שמעתי את William Parker Trio - Painter's Spring אחד הטובים של ויליאם פרקר. דיסק מאוד מעניין, חוקר ולא מתפשר.

HaraRa

New member
אלוההה

לפי דעתי הדרך הכי טובה להתעמק בדיסק זה פשוט לחרוש אותו אלף פעם, ולהכיר כל שעל בו. אז אני הפלייליסט שלי כולל את "someday my prince will come" של מיילס דייויס... דיסק חזק לאללה ד"א

למעלה