76csx

זה לא מצפן. זו הצבעה לנ.צ. בניווט ולכן צריכה להיות נקודה וחייבים לעשות עליה/אליה GOTO. אחד המסכים בדפדוף בPAGE ייתן את המסך הזה.

הסתכלתי בעמוד 33. מצפן זה לא. לכל היותר שושנת רוחות. מצפן מורה על הצפון וזה ציור סטטי של שושנת רוחות. הסתכלתי. במקום שאתה תביא לכאן תמונה ותקל עלינו לעזור לך הלכתי למסמך והסתכלתי בעמוד 33. מכיוון שאני מכיר את המכשיר (ברור שאם היית מביא את המכשיר תוך שנייה היינו פותרים את הבעייה או לחליפין מסביר לך על פעולות נדרשות למשל להוציא את המכשיר ממוד DEMO) אבל אני לא בטוח ולא יודע מכאן כמה אתה מכיר את המכשיר ולכן צריך לעשות את זה מסודר, אז אני שואל שוב - מה מופיע בחלונית האזימוט? ואני אוסיף כבר עוד שאלה - לאיזה כיוון מצביע החץ?

sailor1

New member
לפי מה שכתוב מצפן זה כן

מציע שתתחיל מעמוד 29 שלב אחרי שלב עד לעמוד 33 והלאה, יתכן ותמצא את התשובה בדרך. בהצלחה יוני

gb228

Active member
האם נכנסת למוד מצפן

לפי המדריך אתה צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור המתאים כדי להכנס למצב זה, אחרת זה פועל כמו "כאילו מצפן" רק בזמן תנועה. אולי אתה רק3 "מדפדף" לכן לא נכנס למצב המתאים. לפי מה שכתוב למכשיר כנראה יש בתוכו מצפן FLUX GATE ולחיצה ארוכה אמורה להפעיל אותו ולתת לך אזימוט גם במצב סטטי. ליצה ארוכה נוספת מוציא אותו מהמצב.

gal yami

New member
ממש מורכב לתפעול..ממש חבל

הלכתי לראות ולשחק קצת עם המכשיר- ממש מורכב לתפעול ולא ידידותי למשתמש ממש חבל שRAYMARINE הפסיקו לייצר את הנייד שלהם (RC400) ועוד יותר חבל שמכרתי את שלי :(

למעלה