.....

y@el

New member
.....

בכיתי איתך על כל כאב קטן האמנתי כאבתי איתך כל כאב שלך האמנתי לך נתתי לך את נשמתי וזה רק אני יודעת כמה והאמנתי בך הלכתי בכאב רב בשביל שנינו כי לא רצית לסגור מעגל בצורה טבעית לשנינו... אמרת שלא יכול והאמנתי לך אמרתי שלום בבכי עצום לפני שבוע . כי לא יכולתי יותר ולא בגלל שלא אהבנו. או אולי רק אני......<כבר לא ממש יודעת> חשבתי שהאהבה הזו זו אהבת חיי ושלך כמו שאמרת גם האמנתי שיום אחד...... שנתיים וחצי של לתת לחכות ולהיות שם..... בשבילך הייתי מוכנה להכל.... ואמרתי לך זאת לא יכולת לתת לי את המעט הזה שביקשתי ממך לא יכולת לחדור לראש שלי ולהבין כמה כאב גרמת והמשכת עוד אחרי שהלכתי ולא הרבה זמן אחרי ממש מעט ולא חיכית ולא נשמת ממני יותר ואני רואה שטוב לך... ואני קולטת הכל בין השורות ובאתי לשאול כי ציפיתי לאמת... חשבתי שזה המעט שמגיע לי תמיד הייתי כנה איתך..... וכשאני אוהבת אין לי מעצורים חיכיתי לך כל כך בכאב ודמעות וכשהלכתי... לא יכולת לחכות...... יכולת לנשום כבר אחרת ............... ..... ..... ואני איננה בחיים כבר

חיוכית

New member
יעל

קראתי אותך תראי יעל כשדברים נגמרים הם כואבים יש המון רגשות סוערין רוחשים יש המון אכזבות תחושות של החמצה וכעס על עצמך על האחר על הסביבה אבל את יודעת שאני מכירה אותך די מכאיבה לעצמך מייסרת את עצמך יש לך אנשים שאוהבים אותך ומבקשים שתושיטי יד לידם המושטת ואת יודעת למי כוונתי וידם מושטת אליך בכנות מתוך איכפתיות יש מישהי שמחכה שתשובי להיות איתה לעטוף אותך בכל מה שיש בה אליך רק תני לה את האפשרות יקל עליך יטיב עימך אל תשארי לבד ואל תתני לרגשות נקם לכרסם אותך תראי יעל בכל אהבה כואבת ככל שתהיה יש זכרונות רעים וטובים שמרי לך קורה ללב את הטוב תחשבי שאולי ככה עדיף לך ולו שאולי היה נהדר אבל לא התאים לכם רק נפגעתם לקראת הסוף וכאבתם ואני מבינה את כאביך כאשה לרעותה אחרת לא הייתי מגיבה לך הדבר האחרון שארצה שיקרה לך משהו רע תני לדברים לזרום גם ראיתי כאב עז בחיי והמשכתי וגם לא רואה שום תעודת ביטוח כשיש אהבה שום דבר לא בטוח אף פעם א פילו כשנישאים. לכןעצתי לך קחי את הידיים שמוטשטת אליך וזרמי איתן אל תוותרי לבד ותני לבדברים לקרות. זה שתכרסמי את עצמך לא ישנה מאומה רק כאב יגדל בתוכך ויאכל את כל הזכרונות הטובים. בהצלחה לך ותתחזקי.

למעלה