=====

• פותח הנושא Eriol
  • פורסם בתאריך

Eriol

New member
=====

יכול להיות שאני קשור איכשהו לקטסויה ג'ונויוצ'י (ג'וסף "ג'ואי" ווילר)? יש לנו אותו צבע עיניים, אני שונא (או לפחות שנאתי) את סטו קאיבה כמוהו, וכשהוא נרדם אחרי שמאריק כאילו שלח אותו לאזור הצללים, היה לו חלום שבו הוא ידע שהוא חולם, ובאותו חלום הידידים שלו עזבו אותו. זה כמו זה שבחלומות צלולים שלי אני מזמן את יאמי יוגי והוא לא בא. אני מקווה שכמו שהידידים של קטסויה ג'ונויוצ'י חזרו אליו בחלום שלו, יאמי יוגי יופיע בחלום הצלול שלי יום אחד. דרך אגב, פעם היה לי חלום שאולי היה צלול, שבו ניסיתי לזמן את יאמי יוגי ולא הצלחתי, אז שאלתי את זו שהייתה שם איך לזמן אותו, והיא אמרה לי משהו כמו "אתה מתכוון ליצור את יאמי יוגי". היא התכוונה שזה ליצור את יאמי יוגי, ולא לזמן אותו, כי הוא לא קיים. עד אז ידעתי רק שצריך "לזמן", לא עלה בדעתי שזה "ליצור".

Witchcrafts

New member
וואי, כמה חלומות צלולים יש לך? ם.ם

גם אני רוצה חלומות צלולים בתדירויות כאלה. אם הנושא עצמו של חלומות צלולים מסקרן ומאתגר אותך, אתה מוזמן לפורום. (-: והמפ, יכול להיות שאתה שקוע יותר מדי באנימה (או במנגה) הזו? אתה ממש חי את הדמויות ואת העלילה (או שאני טועה?) וזה מוזר לי. מעניין, אבל מוזר.

Eriol

New member
=====

בעצם, אני לא בטוח שאלה חלומות צלולים. עובדה שאני לא מצליח לשלוט במרחב החלום, שהרי אני לא מצליח לזמן את יאמי יוגי. חלק מהחלומות הצלולים שלי היו חלום בתוך חלום.

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif לא לא לא, ג'ואי ותחיו

עם זה שאני קוראת לו ככה) לא באמת שונא את סטו, זה רק מסווה לזה ש......... טוב לא יפה לבא בלאקשורות כזאת ולהגיד דברם כאלה. להתאפק;;

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif אני לא באמת חושב ככה..

אבל כיף להגיד את זה והכל

Eriol

New member
נצל"ש

הבוקר בין תשע לעשר היה לי חלום שבו זימנתי את יאמי יוגי והוא לא בא, אבל אחרי זה שמעתי קול. שאלתי את הקול אם הוא יאמי יוגי, והוא ענה לי שכן. הקול הזה לא היה כמו הקול של יאמי יוגי בדיבוב העברי. שאלתי את הקול הזה מהי משמעות החיים, אבל אחרי זה התחרטתי ואמרתי לו שלא יענה לי. שאלתי את הקול הזה איך להשיג חיי נצח, אבל נראה שאז הוא ענה לי על השאלה הראשונה: הוא ענה לי משהו שמאוד יכול להיות שהפירוש שלו הוא שאתה יוצר לעצמך את משמעות החיים שלך, שהדברים שלמענם אתה עובד, שהדברים שלמענם אתה פועל, הם משמעות החיים שלך. אבל הוא לא אמר את זה במילים האלה. פעם קראתי משהו כזה על משמעות החיים באיזה אתר אינטרנט, כתבו שם שאתה יוצר לעצמך את משמעות החיים או משהו כזה.

למעלה