:) חדשהה פפההה יש מצב אתם מסבירים לי קצת מה עושים פה חחח??
א אורוש לוגסי New member 3/4/06 #2 ברוכית מאמי.. במה את צריכה עזרה אני יעזור לך?? בהעלת תמונות וכלמ יני?? תשאלי אותי אני יענה
ד דקלושש New member 3/4/06 #10 יאא איזהה חמודהה ווואללה אם תעזריי לי בכיףףף בתת כמה את מאמי מאיפה?! ספפרייי אוהבתת דקלו'שש
א אורוש לוגסי New member 3/4/06 #13 חחחחחחח גמאת מאמי כנסי אני בת 14>> עוד חודשיים בעזרת ה'... מקרית גת.. כל דבר תצטכי את יכולה לשאול אותי... אני פהה רק תשאליי ואת מאמי???
חחחחחחח גמאת מאמי כנסי אני בת 14>> עוד חודשיים בעזרת ה'... מקרית גת.. כל דבר תצטכי את יכולה לשאול אותי... אני פהה רק תשאליי ואת מאמי???
ד דקלושש New member 3/4/06 #15 אורוו'שששש וואלה איןן הרבהה מה לספפר אני גם ב30.6 יהיה 14 וואלה ואניי מעכוו שמריי על קשר כפרהה יש לך תמונה?
אורוו'שששש וואלה איןן הרבהה מה לספפר אני גם ב30.6 יהיה 14 וואלה ואניי מעכוו שמריי על קשר כפרהה יש לך תמונה?
א אורוש לוגסי New member 3/4/06 #41 כןן מאמי יש תמונה.. וחחחחח אני יותר גדולה אני ב- 16.6 יהיה בת 14 בעזרת ה'....
א אורוש לוגסי New member 3/4/06 #40 אצלנו לא הולך ככה מאמי אצלנו זה שמ ות לש בתי ספר וזהוו... ולבית ספר שלי קורים תיכון חדש- יצחק רבין למה מאמי???
אצלנו לא הולך ככה מאמי אצלנו זה שמ ות לש בתי ספר וזהוו... ולבית ספר שלי קורים תיכון חדש- יצחק רבין למה מאמי???
S sHiRa De LoCa New member 3/4/06 #3 ברוכה הבאה.. ו.. כאן זה המקום לדבר על הבויז. רק בלי קללות,גסויות או שירשורים מיותרים :]] השתלבות נעימה.
ברוכה הבאה.. ו.. כאן זה המקום לדבר על הבויז. רק בלי קללות,גסויות או שירשורים מיותרים :]] השתלבות נעימה.
ד דקלושש New member 3/4/06 #4 יש לי תמונות עם הגיים בוויזז היהה הכיי כיףף בעולםם אני ינסה לעלות לפה תתמונות אם אני לא מצליח כנסו לשיןן שלי יש שמהה http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=177623 אוהבתתת
יש לי תמונות עם הגיים בוויזז היהה הכיי כיףף בעולםם אני ינסה לעלות לפה תתמונות אם אני לא מצליח כנסו לשיןן שלי יש שמהה http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=177623 אוהבתתת
B Baruush New member 3/4/06 #12 אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא מאמינה! איזה חתיך אדםםםםםם! אני מתעלפת אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא מאמינה! איזה חתיך אדםםםםםם! אני מתעלפת אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ד דקלושש New member 3/4/06 #16 ברוש אני כמעט כל חודש רואה אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמעט כל הופעה שלהם אני נמצאת ותמיד מצטלמת איתם וכו'.. כבר למתלהבת שהם היו בעכו סתם רק אמרתי שלום מרוב שכבר הצטלמתי וראיתי אותם מלא
ברוש אני כמעט כל חודש רואה אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמעט כל הופעה שלהם אני נמצאת ותמיד מצטלמת איתם וכו'.. כבר למתלהבת שהם היו בעכו סתם רק אמרתי שלום מרוב שכבר הצטלמתי וראיתי אותם מלא
ד דקלושש New member 3/4/06 #34 טטטטטטטטטטטטטטטטטללללללללללללללל כפפרררהה עליךך אתת מנהרייהה יאאא איזהה נחמד איפפה את לומדתת?! ייאאא יענו אנחנו שכנות חח אני גרהה בעכוו קפציי לבקר אחויהה איזה כיתה את?! מואה אוהבתת דקלו'שש
טטטטטטטטטטטטטטטטטללללללללללללללל כפפרררהה עליךך אתת מנהרייהה יאאא איזהה נחמד איפפה את לומדתת?! ייאאא יענו אנחנו שכנות חח אני גרהה בעכוו קפציי לבקר אחויהה איזה כיתה את?! מואה אוהבתת דקלו'שש