DEEP PURPLE!
T Tommy The Cat New member 27/11/05 #78 אה וגם Korn[תירס] The Crannberrys The Cars Black Crows The Monkeys
T The PeaceKeeper New member 27/11/05 #79 איפה קראנבריז?! ויכול להיות שהעץ מאחורה זה פוריופיין טריי...
ב בָלבָל New member 27/11/05 #85 אוקיי נראה לי שקרנבריז זה מה שנמצא בקופסא ליד הירקות... מן שקיות כאלה
T Tommy The Cat New member 27/11/05 #89 קרנבריז זה מה שבשקיות בקופסא ליד הדלעות, מלונים וכו' וmonkeys, לא יכול להיות יותר ברור תסתכלו מה יש על הבניינים
קרנבריז זה מה שבשקיות בקופסא ליד הדלעות, מלונים וכו' וmonkeys, לא יכול להיות יותר ברור תסתכלו מה יש על הבניינים
ב בָלבָל New member 27/11/05 #82 הבחור והבחורה בצד ימין זו עם החצאית המנומרת זה אולי ג'ניס אדיקשיין, הבחור נותן לבחורה שקית עם משהו לבן.....
הבחור והבחורה בצד ימין זו עם החצאית המנומרת זה אולי ג'ניס אדיקשיין, הבחור נותן לבחורה שקית עם משהו לבן.....
I itoosh2 New member 27/11/05 #84 יכול להיות ש... החברה הלבנים מאחורה זה judas priest? והלוחות צבע מאחוריהם זה rainbow?
M Mooyan New member 28/11/05 #93 מצאתי 3 Beach Boys (יש שם 2 אנשים עם גלשן) Red Hot Chili Peppers (נראה לי שהדברים האדומים האלה בדוכן ירקות זה פלפלים) Blur (האיש המטושטש מימין)
מצאתי 3 Beach Boys (יש שם 2 אנשים עם גלשן) Red Hot Chili Peppers (נראה לי שהדברים האדומים האלה בדוכן ירקות זה פלפלים) Blur (האיש המטושטש מימין)
2 2LIRONOS7 New member 29/11/05 #94 לא כדאי לרשום את כל הלהקות שזוהו לפי האלף-בית ואז לראות כמה חסר ולנסות לנחש? אהמממ... אני מוכן להתנדב לעשות את זה אם מישהו אחר לא רוצה, בתנאי שנמשיך לחפש להקות נוספות...
לא כדאי לרשום את כל הלהקות שזוהו לפי האלף-בית ואז לראות כמה חסר ולנסות לנחש? אהמממ... אני מוכן להתנדב לעשות את זה אם מישהו אחר לא רוצה, בתנאי שנמשיך לחפש להקות נוספות...