=]

MANEL1991

New member
=]

שאלות כלליות: שם:מנאל גיל: 15 מזל:שור המילה הראשונה שעולה לך בראש:שור..חח הרגע כתבתי אותה מה אני אעשה... מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:מה היה קורה אם הייתי נשארת לישון עוד כמה דקות... 2. ולפני שאתה הולך לישון:היום שיהיה לי מחר 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?שיר שאני אוהבת 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? חח כן... 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא..אבל את הרוב-בגלל זה חברים צוחקים עליי=] צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? אישית לא אוהבת 7. מה הצבע האהוב עלייך?כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?חח מאיפה לי... 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?סגלגל 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?חח מתוחכם.. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? לא דבר ספציפי 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? יש הרבה דברים 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?ממ לא זוכרת 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?חח חטיף סומסום 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אני מאגניבה=] 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? למה לי? 18. למה?אז זהו בדיוק-למה לי?! 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? לאדעת 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?וואו קרה המון פעמים ועדיין קורה פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?חח בטח!! 22. אתה מבצע אותם טוב?אני משתדלת=] 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לשיר ולצייר...אכן חלומות... 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? ממ לא 25. אתה עובד?אכן-ממלצרת 26. מוסיקה אהובה:את רוב סגנונות המוזיקה-רוק ופאנק בעיקר 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע רולז 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?לא זה ולא זה 29. ריקוד עושה לכם את זה?חח מה? 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?לא יוצא לי לראות טלויזיה לאחרונה מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?לנה-מהכיתה שלי 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?תומר-מהשכבה שלי 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אני משתדלת להישאר רגועה ולא לריב עם אפחד=] 34. הכי חסר אחריות?החל"ת שלי 35. הכי נודניק?אחותי הקטנה 36. הכי תינוקי...?יש הרבה 37. הכי יפה/חתיך? כולם יפים-הכל בעייני המתבונן 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?לנה=] משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?בערך... 40 למי יותר, אמא או אבא?אמא אני מניחה... 41. יש לך אחים או אחיות?גם וגם 42. ואם אין לך, היית רוצה?אבל ישלי=] 43. מה אתה אומר על אימוץ?אחלה של דבר 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?חח אינלי 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחי הגדול שי 46. יש לך משפחה בחו"ל?רובם בחו"ל סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:אחלום לנצח-מופע הארנבות של ד"ר קספר 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:רון 49. בושם אהוב:amor 50. תכשיט אהוב:צמיד מאגניב 51. התמכרות כלשהיא:דיאט קולהה!!!!!!!!!!!!!!!!! 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):פעולה ראשונה שלי בשמוצ-היא הייתה מקרית לגמרי 54. חלום שחלמת והתגשם:שאני נרדמת בקן שלי 55. ושאלה אחרונה....נהנת? תמיד נהנית=]

למעלה