737 PMDG

fridmanyair

New member
737 PMDG

שאלות לגבי 737 של PMDG 1)כיצד אני מזין תוכנית טיסה לתוך המחשב טיסה של המטוס ? 2)כאשר אני מתחיל לרוץ על המסלול נדלקת לי נורית HYD מדוע זה קורה ?

p i c k l e

New member
אחי אני מניח שיקח קצת זמן עד שמישהו

יענה לך כי לכתוב על הFMC של הPMDG ועל כל FMC אחר זה לא כל כך פשוט זה ממש כאב ראש וזה עניין של הבנה אני מציע שפשוט תבקש ממישהו שיתן לך קישור לאיזה MANUALS אם יש לו....ככה זה יהיה לך פשוט יותר

p i c k l e

New member
ושלא תבין לא נכון....כל אחד כאן...

מוכן לעזור אבל ז ממש בעיה גם אני מוכן לעזור לך אבל בפורום זה לא נוח כל כך אז אם יש לך אי סי קיו אז אני אשתדל לעזור לך בכייף האי סי קיו שלי זה 222153498

תשובות...

1. כמו ש-"פיקל" כבר אמר, להסביר פה זה יהיה די מסובך, אבל מה שכן, ה-NG מצויד במדריכים מעולים - תעבור עליהם... אולי יש בהם הרבה חומר לקריאה אבל מה לעשות, כשרוצים לדעת איך להטיס דברים כאלו במקצועניות צריך ללמוד וולהשקיע... 2. אתה עושה הכל לפי הצ'קליסטס ?

נמרוד ג

New member
HYD... תשובה

כאשר אתה רץ על המסלול עם ה NG ומוסיף מצערת ל100% המערכת מזהירה אותך שיש עומס יתר על מערכות ההידראוליקה , אם הדבר מופיע גם במהלך טיסת שיוט כאשר המצערת לא ב100% ככל הנראה יש תקלה במערכת ההידראולית או שהיא לא פועלת, בד"כ לא ממראים עם ה NG במצערת 100% אלא בסביבות ה 94% . לגבי FMS פנה אלי בMSN ואשמח לעזור לך נמרוד [email protected]

fridmanyair

New member
OVERHEAT

העניין הוא שנדלקות לי גם נוריות OVERHEAT והן לא נכבות לי אפילו שהמצערת בסביבות 70,80 אחוז. (הנוריות שבפנל OVERHEAD)

Nighthawk ok

New member
נסה

צריך להיות שעון שמראה סיבובי מנוע תבדוק אם כשהנורית נדלקת הסיבובי מנוע מעל הנקודה המותרת או שתחפש שעון שמצידג את הטמפרטורה של המנוע ותעשה אותו דבר כמו השעון הקודם

למעלה