\=

SuPeR TaL

New member
\=

"טוב בזמן האחרון כשאני חושבת על משהו חזק חזק הוא באמת קורה ... בהתחלה חשבתי שלמישהי שאני מכירה ממש מגניב עם יהיה כלב לבן לברדור גור אחרי שבועיים שאני רואה אותה באמת היה לה גור כלבים לברדור גם חשבתי חזק על זה שהיא נפרדה מחבר שלה וזה גם קרה וראיתי אותם נפרדים. גם אותו אחת שהיא אחת שקרובה לי (שכנה) אז הייתי לי הרגשה שמשהו רע יקרה לה וכל הזמן דאגתי שיקרה לה משהו ובאותו יום ראיתי שהיא כמעט עברה תאונה קרו עוד מקרים חשבתי על משהו חזק וזה קרה בכל מקרה כדי שאני יתחיל להזהר עם המחשבות שלי ... יש לכם מושג מה קורה?"

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמחה שהגעת לכאן! ואענה על מה ששאלת בהמשך

שלום ../images/Emo39.gif

לפי מה שנראה לי אלו לא מחשבות שאת חושבת באופן מודע ואז הן מתגשמות. ז"א, זה לא שאם אני אבקש ממך לחשוב ממש חזק שיש לי עכשיו 1000,000 ש"ח בבנק ואת תעשי זאת - אז יהיו לי מליון ש"ח בבנק. נראה שאלו "מחשבות" שמגיעות אליך פשוט. מין תחושה פנימית שמגיעה דרך מחשבות - את יודעת מראש מה עומד לקרות וחושבת על זה. הרי זה לא שחשבת שמשהו רע יקרה לשכנה שלך כי זה מה שרצית לחשוב עליו, זה לא שאת המצאת את המחשבה הזאת ודווקא חשבת עליה הרבה. לא? מה את אומרת?

SuPeR TaL

New member
XD

תראה או תראי .... פשוט באותו זמן היתה לי תחושה כזו שאני ממש לא רוצה שיקרה לה משהו ואן לי מושג אך הגעתי למחשבה הזו....

saibot

New member
כל משאלות ליבך - מציאות

יש שני דברים, שלא לגמרי ברור לאיזה מהם את מתיחסת (או לשניהם) הדבר הראשון - ראיית ה"עתיד". לרוב האנשים המודעים יותר, שעוברים תהליך משמעותי של עבודה עצמית, או גדלו בתנאים מתאימים, יש תחושות של דברים העומדים לקרות. לפעמים זה בא לידי ביטוי בתמונות, ולפעמים פשוט הרגשות. אם את מקדישה לזה מספיק אנרגיה, את גם תוכלי להבין כמעט תמיד מה באמת הולך לקרות, כלומר הוא "תמונה" של מציאות שתתקיים בעולמך עוד זמן מה, לבין סתם תמונות של דימיון(ויש הבדל רב).חשוב לזכיר כאן, שהעתיד הוא עתיד במישור שלנו, של החומר. במישורים (רקיעים) הגבהים יותר, מימד הזמן מקבל משמעות שונה הדבר השני הוא הגשמת הרצונות שלך, מה שמכונה גם כ"כל בדיות ליבך אמת". המשמעות היא שאם את רוצה משהו בלב, לא בהגיון, אלא שכל הישות שלך ממש רוצה שהדבר יתקיים - כך יהיה - אם זה דבר המתאפשר לך במסגרת האנרגיה שלך.

למעלה