.....

Mאיה

New member
.....

טוב, אני כבר הגעתי למסקנה שאני לא מבינה אותכם. וניסיתי, בחיי שניסיתי. שיניתי צורה, שיניתי צבע, שיניתי כיוון. התגמדתי, התעקמתי, התבשלתי ונאדה!!! לא מצליחה להבין אותכם!! אפילו הראיתי לכם את כל כולי- כן, פשוט כך את מי שאני!! ו......נאדהההה! גברים!!!
אני לחלוטין מסכימה עם העובדה שאנחנו שונים...סוף סוף הגעתי להכרה הזאת(לאחר שהתעקשתי אחרת..) ועתה, איך חיים יחד??? בחיי שאת זה עוד לא הבנתי... האירו עיניי... Mאיה.

time to fly

New member
מאמי, פשוט לא חילקת לאנשים ספריי

לניקוי עדשות משקפייהם אנשים פשוט לא רואים את היופי שלך כי המשקפיים שלהם מלוכלכות
זאת הבעיה
אל תכעסי על חסרי הבינה אל תאשימי את אלו שפשוט פחות טובים בשבילך פשוט קבלי את העובדה שהנסיך שלך עדיין לא בא הגיע למפתן פתח ביתך, והמשיכי להיות מי שאת והערה מעצבנת לסיום בכל המצבים שחווית עד כה, האם היה מאפיין מסויים מצידך שמנע מהם לראות את יופייך? האם עשית משהו שגרם לאנשים ללכת? את יודעת, נכון, שאני לא מנסה לומר משהו כי אני בכלל לא מכיר אותך באמת. המשיכי להיות מי שאת המשיכי לפרוח שלומי

Mאיה!!

ובכן... שאלת שאלה מאאאאאד קשה ולא בטוח שיש עליה תשובה חד משמעית! גברים הם גברים ולא יעזור מאומה
זן מיוחד שכזה.... והשוני הוא עצום ורב ממדי!! נסי לקבל זאת ולא לשנות אותם.... בין כה לא יעזור הרבה... ואז אולי.... יהיה קל יותר לחיות במחיצם... אולי.... שולחת לך כוכבי אושר רק טוב!!

למעלה