72 שקל? אחי, על מה?

72 שקל? אחי, על מה?

ביום ה´ ארזנו עצמנו אני ובן זוגי שיחיה באיביזה ונסענו לצוללת (ירושלים) לראות את סאבלימינל. אני אישית הייתי בכמה הופעות האחרונות שלו באזור ת"א. בכניסה נתנו 72 שקל. לכרטיס אחד. 144 לשניים. סבבה אגוזים אמרתי לעצמי, בטח יהיה משהו מיוחד, אם זה המחיר. ההופעה של סאב והצל היתה מהגרועות שראיתי שלהם ובכלל. הכל היה פלייבק, רק שני זמרים אורחים הופיעו מכל המבחר שיש בד"כ, ההופעה עצמה נמשכה שעה בקושי (!!!) ושניהם ניראו סחוטים ומשחזרים את הדיסק. מזל שהקהל אוהב אותם כל כך, אחרת כבר היו זורקים עליהם עגבניות (והיתה חבורה גדולה שצעקה בסוף, כשסאב אפילו לא עלה להדרן, "70 שקל" ובצדק). כשיצאנו בן זוגי סיכם שניראה היה שהם עסוקים בלספור את השקלים. וולא.

kodman

New member
מה את אומרתתתתת!

בן זוגך הא?

kodman

New member
ועוד משהו

היום אני מקבל שיחה היסטרית מנראה אם תנחשי מי (לא ראית אותה?) משהו כזה: "ואוווווו הייתי בהופעה והצל חתם לי ונתתי לו נשיקה והוא חיבק אותי!! איזה כוסון!!! וואי אני לא מאמינה שיואו" חח
אשכרה סאב והצל נהיו כמו היי פייב - ילדות קטנות רואות אותם וצורחות בהיסטריה..
kodman

Mc Bang

New member
גם אני הייתי שם...

כוס אמק! אל תדחפו זונות!! הלכו לי הרגליים... אבל נשארתי בשורה הראשונה :) שיהיה... 72 ש"ח זה באמת מוגזם לקצת פחות משעה של הופעה... והם עוד אמרו:"בסוף נתחכך איתכם" וכזה בולשיט אני יוצא משם (לא חיכיתי להתחכך איתם) אבל מה אני מגלה? שהם כבר בטרנזיט... האווירה הייתה טובה, אבל זה לא היה שווה 72 ש"ח (לי 57 כי חבר שלי חבר צוללת... אבל גם זה טיפה מוגזם... 50 ומטה היה כבר יותר הגיוני להופעה בינונית בלי מסיבה, בלי שתייה ובלי כלום מסביב)

קודקוד חבל שלא באת

ולו כדי לראות את הרכש החדש והשווה במיוחד שלי. המלאכים, בקרוב.

למעלה