711

DivineComedy

New member
711 ../images/Emo58.gif

פרק סיום מוצלח. פחות בכמות הקטעים המצחיקים, יותר באיך שחיברו הכל וסיפרו את הסיפור. הקטע בסוף Because in the end, they were both idiots קרע אותי מצחוק. צילמו את זה לפני שקלסו עזב אז זה היה קצת מוזר אבל לא נורא.
 

Master17p

New member
פרק נהדר , אבל..

לא מתאים לפרק סיום.. ובכלל מרגיז שקלסו פתאום שוב הצ'יף , עד כמה שאני אוהב את סקראבס , זה עדיין מרגיז שלא שומרים על קו עלילה רציף.. ולכל מי שזוכר , זאת לא הפעם הראשונה שדבר כזה קורה , היה את הפעם עם השיער של דר. קוקס, וכנראה שהיו עוד מקרים אבל אני לא ממש זוכר.. בכל מקרה, היה פרק נפלא , קצת מרגש.. אבל משאיר טעם לא טוב , למרות שברובו היה מעולה. ולמישהו יש מושג למה ביטלו את הפרק ה-12 בעונה? , למה החליטו לסיים דווקא עכשיו את העונה , ועוד בפרק הזה? :>
 

Boran

New member
../images/Emo58.gif פרק מדהים

כוסמק, כתבתי הודעה מושקעת וזה נמחק לי
בכלמקרה, פרק מעולה, משתווה ברמה לדעתי לפרקי המחזמר והקוסם מארץ עוץ. גם היה מקורי, וגם ממש מצחיק. רק חבל שהיה באמת את הקטע עם ד"ר קלסו, חבל שלא הקדימו את הפרק הזה בשבועיים-שלושה כדי שזה יתאים מבחינת זמנים לתקופה שקלסו עוד ניהל את הביתחולים. האבינג סייד ד'אט, הפרק הזה בשום צורה הוא לא פרק סיום עונה, ובטח שלא פרק סיום סדרה. ובמיוחד בהתחשב בזה שהוא אפילו לא מתאים כרונולוגית (ככה שאנחנו עדיין נגיד לא יודעים מי מנהל את הבי"ח, או אם המינוי הזמני של קוקס קבוע), ועוד מיליון דברים שפשוט לא התייחסו אליהם. שורה תחתונה - בתור סתם פרק - פרק מדהים. בתור פרק סיום עונה וסדרה - לא מתאים בכלל. ואגב, לצופי אבודים שבינינו - הדבר שהכי הצחיק אותי בפרק, זה שבעצם כל הפרק הם ניסו למצוא מה זה לעזאזל מפלצת העשן השחור
 

Roncha87

New member
711../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

פרק ממש מעולה! הייתי מהופנטת לכל אורכו. פחות צחקתי אבל בכל זאת כל העלילה והדרך שבה סיפרו את הסיפור היו מדהימים. פרק אחרון לעונה!!!
אהבתי את הקוו של הדמויות. הג'ניטור הרג אותי וכל התחפושת שלו הייתה גדולה!. לא הראו את ג'ורדן מספיק לטעמי, רק הצצה קטנה למרות שהדרך שבה הראו אותה עם המסיכה על הפנים הייתה משעשע.
כשאמרתם שהולך להיות פרק כזה חשבתי שהכל יהיה פנטזיה של ג'יידי ומאוד הפתיע אותי-לטובה- שזה סיפור שקוקס מספר של לג'ק שהוא כזה חמוד. suck it!
קרע אותי!.
אהבתי את ההשוואה של הסיפור באגדה לסיפור בחיים וזה שהם לא אמרו בפירוש מה קרה לבחורה ההיא, שמר על איזה סוג של מיסתורין שלא הפך את הפרק לקיטשי או למתוחכם מידי [אם היא הייתה נשארת בחיים והכל היה טוב ויפה או לעומת זאת אם היא הייתה מתה..].
למה קלסו שם? זה לא מסתדר באמת עם הקוו עלילה של הסדרה. דיי מעצבן, מילא היו מסבירים בהתחלה שהוא בא להיות בתפקיד זמני או משהו בסגנון אבל לא.
הקטע שאליוט מתיישבת ליד החולה שלה והופכים את התמונה היה ממש מגניב.
אליוט וג'יידי! למה לא?! איהז באסה. עם כמה שהם חפורים ממש התחשק לי שהם יהיו ביחד. מעניין, אולי הם כן יהיו בעונה הבאה. לסיכום, פרק מצויין, נהניתי מההשקעה המדהימה, זה בהחלט פרק לסיים עונה [למרות שזה כל כך עצוב שהיא נגמרה!!!
זאת הייתה עונה מצויינת!]. עכשיו מה יהיה בעונה הבאה? איזה מזל שזו לא העונה האחרונה, הייתי מתחרפנת נראה לי.
 

limors2

Well-known member
איזה פרק נפלא../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

יש לי רשימה של כל הדברים שהצחיקו אותי, אבל זה יותר מידי בשביל לכתוב
כשראיתי את התמונות מהפרק חשבתי שזאת תהיה פנטזיה מושקעת במיוחד, אבל שמחתי שלא. קצת מקוריות זה טוב
וההערות של קוקס במהלך כל הפרק
הרבה יותר טוב מסתם פנטזיות
כשראיתי את קלסו, בכלל לא היה מוזר לי שהוא שם. עד שקראתי את ההודעות פה. אני לא מעכלת את זה שהוא עזב
טורלה, הו טורלה
כמה צחקתי
בהתחלה כשהם דיברו להם מילה מילה, ואז פשוט מלראות אותם פתאום מחוברים להם ככה
השרת וטד
כ"כ מתאים להם להיות ענק וטרול מעוות שכזה
מתרחקים להם אל היער ומעיפים עפיפונים שעשויים מילדים
והשרת עם משפט התינוקות שלו- "A minute on the lips a lifetime on the hips"
וכמובן, דר' קוקס עושה איניגו מונטויה למפלצת העשן
ואיך שהם החליפו בסוף מהאגדה לחדר בביתחולים, כה מגניב
 

minimous

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

A minute on the lips a lifetime on the hips ענק ענק! בכלל הג'ניטור היה גדול שם!!
 

Roncha87

New member
שוב דיי נמאס לי! חחח../images/Emo9.gif

אני צריכה להגיד לאחותי שתפסיק להעביר אליה! זה פשוט לא ייאמן!
 

steelwater

New member
711../images/Emo58.gif

אני אל ממש אהבתי את הפרק הזה. הוא היה נחמד. יכול להיות שאני צריכה לראות אותו עוד כמה פעמים ואז אני ממש יאהב אותו. נראה לי שפרק המחזמר הספיק לי כפרק שונה ומיוחד, למרות שדווקא הרעיון היה מוצלח, אבל הביצוע לא הכי טוב בעולם. שוב, יכול להיות שעוד כמה זמן אני אגיע למסקנה שאני ממש אוהבת אותו. בכל זאת היו כמה קטעים ממש טובים וממש מצחיקים.
כשטרק וקרלה עשו את הבליפ בליפ הזה, Our love sends your hate away התפוצצתי מצחוק ולא יכולתי להפסיק חחח!
השיער של ג'ידי, בעיקר כשהוא שטוח כזה ואז הוא שם עליו חרא של סוסים והוא חוזר אל עצמו חחח.
ק'ית עם אודם חחחחחחח!
עפיפוני אדם חחחחחחחחחחחחחחחחחח!
השרת וטד מחזיקים ידיים, אוווווו.
הסצינה שהם מצילים את הנסיכה ואז זה עוב רלביה"ח זו הייתה אחת הסצנות הכי יפות בעולם! זה היה ממש מדהים אוני ממש גאה בזאק שעשה סצינה יפה כזאת. הבנאדם צריך לביים יותר סרטים.
 

DivineComedy

New member
בצפייה שנייה

הפרק היה יותר מצחיק מאשר בראשונה. השרת הרג אותי שוב עם הדמות שלו. Your ass is bleeding SASHA זה היה כזה אדיר!
 

Jagged chaos

New member
../images/Emo58.gifפרק חזק ../images/Emo6.gif

לדעתי הרעיון שלו עם האגדה היה צריך להיות פרק אחד לפניי אחרון אי פעם, רק ש-JD ואליוט כן ביחד (ובפרק האחרון י'עני חיים ב"ever after"...לא שזה לא צפוי...). פרק קצר מידי, יותר מכל פרק שהיה בסקראבס, זה פרק שהיה חייב להיות איזה 40 דקות. א'- מוזר לי שפרי כמה שמנסים לעשות אותו אפאתי, מכיר את ה-"וואן-היט-וונדר-נטלי-אימברוליה" ואלאניס מוריסט... מה גם שהבחור אמור להיות בן 50.... אבל שיהיה...זה מצחיק. ב'- שטורק וקרלה מחוברים....הוא ממשש לה את הציצי והיא נותנת לו אגרוף בביצה היחידה שלו.... ג'- המפלצת....מחווה לאבודים אמרו... חח ד'- מצחיק שפרי בא לספר לג'ק ת'המשך של הסיפור שהיה מאוחר... ה'- לחמור קוראים סשה... ו'- טד...גיבנת....איזה הזוי... ז'- שבמציאות שולחים SMS ובאגדה זו יונה.... איזה פרק מושקע....מבחינת תפאורה, איפור, תלבושות... מוחות גאוניים עובדים מאוחרי הסדרה הזאת.
 

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif711 - My Princess

אוי, פרק שהוא גם טוב וגם רע. למה רע? בגלל שהבעיות בהפקה שוב עושות רע לסדרה (כמו הפרק לקט מעונה שעברה), אז עכשיו פתאום קלסו נמצא כאילו לא התפטר 2 פרקים לפני. יופי. מבחינת פרק, רואים שזאק ביים את זה. היה די משעשע, לא ברמות היסטריות כמו של המחזמר, אבל הוא היה עשוי די טוב. קוקס היה מלך בפרק הזה, והיה ממש חמוד ביחד עם ג'ק. איך בכל פרשנות שלו הוא פשוט היה חייב לרדת על ג'יי.די.. -> טד גיבן, קלסו רשע, הג'ניטור ענק. הכל התאים. -> העלילה לא הייתה מרתקת במיוחד, מכל כיוון. הדבר היחיד שהיה מעניין בפרק היה כביכול הקונספט והקשר בין המציאות לאגדה. -> המעבר בין הבקתה באגדה לחדר מיון באמת הייתה עשויה מעולה. כל הכבוד. -> Because they're both idiots - מתאים בול. -> והסיום. לא שהוא התאים לסיום עונה או משהו, אבל הוא היה פשוט... עצוב. "That's just the way I'm telling it." באמת שדיכא אותי, והתאים לאווירה של הסדרה במקומות האלו. זה הזכיר לי את My Life In Four Cameras שג'יי.די. ניסה להוכיח שהחיים הם לא סיטקום, בדיוק על אותו רעיון.
 
למעלה