711../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif
פרק ממש מעולה! הייתי מהופנטת לכל אורכו. פחות צחקתי אבל בכל זאת כל העלילה והדרך שבה סיפרו את הסיפור היו מדהימים. פרק אחרון לעונה!!!
אהבתי את הקוו של הדמויות. הג'ניטור הרג אותי וכל התחפושת שלו הייתה גדולה!. לא הראו את ג'ורדן מספיק לטעמי, רק הצצה קטנה למרות שהדרך שבה הראו אותה עם המסיכה על הפנים הייתה משעשע.
כשאמרתם שהולך להיות פרק כזה חשבתי שהכל יהיה פנטזיה של ג'יידי ומאוד הפתיע אותי-לטובה- שזה סיפור שקוקס מספר של לג'ק שהוא כזה חמוד. suck it!
קרע אותי!.
אהבתי את ההשוואה של הסיפור באגדה לסיפור בחיים וזה שהם לא אמרו בפירוש מה קרה לבחורה ההיא, שמר על איזה סוג של מיסתורין שלא הפך את הפרק לקיטשי או למתוחכם מידי [אם היא הייתה נשארת בחיים והכל היה טוב ויפה או לעומת זאת אם היא הייתה מתה..].
למה קלסו שם? זה לא מסתדר באמת עם הקוו עלילה של הסדרה. דיי מעצבן, מילא היו מסבירים בהתחלה שהוא בא להיות בתפקיד זמני או משהו בסגנון אבל לא.
הקטע שאליוט מתיישבת ליד החולה שלה והופכים את התמונה היה ממש מגניב.
אליוט וג'יידי!
למה לא?! איהז באסה. עם כמה שהם חפורים ממש התחשק לי שהם יהיו ביחד. מעניין, אולי הם כן יהיו בעונה הבאה. לסיכום, פרק מצויין, נהניתי מההשקעה המדהימה, זה בהחלט פרק לסיים עונה [למרות שזה כל כך עצוב שהיא נגמרה!!!
זאת הייתה עונה מצויינת!]. עכשיו מה יהיה בעונה הבאה? איזה מזל שזו לא העונה האחרונה, הייתי מתחרפנת נראה לי.