709

MooTzk

New member
709 ../images/Emo58.gif

בקצרה: הפרק הכי טוב של העונה, אחד הפרקים הכי טובים בסדרה ופרק פרידה מעולה. מרגש, עלילות מצוינת, בדיחות מצחיקות - סקראבס קלאסי. תענוג.

Roncha87

New member
709../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

בהחלט אחד ה-פרקים של העונה! פחות אהבתי את העלילה אבל הבדיחות היו מצויינות!
טד החליפה!
כשקלסו באה וליטף אותו ואז אמר שהוא מנגב את הידיים חחחח
פוק דה בר! כשג'יידי וטרק מציקים לקוקס.
הפנטזיה של ג'יידי בהתחלה עם הדיסקו ולאב טריין
כשטד רץ ערום בבית חולים
גורדן! היא חזרה
הזקן הזה בפקק שהוא צועק על המכוניות אןןן אןן אן אןןן
נפלתי מצחוק!
זה רק אני או שהראפ הזה שג'יידי וטרק עשו לקוקס היה של השיר פתיחה?! זה ענק!
קלסו והסיפורים שלו. הייתי מצפה שיעשו פלאשבק אבל כל פעם שהוא אמר משהו חזרו לבית חולים בצורה נורא לא קשורה. אבל הבוגה בוגה בוגה שלו הניצחי היה פשוט מצויין!. היו עוד מלאנתלה דברים, היה פרק מעולה אני הייתי מבסוטית ובאמת צחקתי בקול רם, זה לא קורה הרבה. אהבתי אהבתי אהבתי

Roncha87

New member
תוספת--../images/Emo58.gif

עכשיו כשראיתי את השבע דקות האחרונות של הפרק אז- אה?!?! קלס?! למה?! דאמט! אני מקווה שימצאו דרך נורמלית להחזיר אותו. בכל זאת אהבתי את היציאה שלו והפרידה עם התמונה וטד, השיר היה ממש טוב. בקיצור באמת וינטג' סקראבס.

Roncha87

New member
חחחח כן!../images/Emo58.gif

כי הורדתי את הפרק פעם אחת והאינטרנט התנתק באמצע ולא ידעתי אז התחלתי לראות וגיליתי שהוא נתקע בדיוק בקטע שקלסו מספר על מתי שהוא התמנה להיות המנהל. אז הייתי חייבת לכתוב על כל הקטעים המצחיקים כי זה הרג אותי, לא חשבתי שיהיו כאלו התפתחויות לקראת הסוף חחח.

steelwater

New member
אה, זה הסבר הגיוני../images/Emo58.gif

באמת תהיתי איך לא היה WTF?! גדול בסוף ההודעה עם דמעות על קלסו שלנו.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הראפ היה על השיר פתיחה חחח XD זה היה ממש ענק

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק ממש ענק
אין לי זמן לסכם עכשיו [אני לומדת למתכונת, עשיתי הפסקה רק בשביל לראות את הפרקים של היום של סקראבס המשרד ואבודים], אבל רק להגיד משהו קטן.. זה רק אני, או שבקטע שקלסו מדבר עם האינטרן על הספסל ורואים איזה 2 שניות שוט של הבי"ח [כשקלסו אומר שהוא לפעמים מסתכל עליו ורואה אנשים שהוא הרג], השוט הזה ממוחזר מהקטע באחד הפרקים הראשונים של העונה כשכולם עמדו בחלון וראו איך אליוט מחזירה לקית' את הטבעת (נו שאז היה את הקטע הזה עם הריינבו)..? :O כשראיתי את זה פתאום ראיתי אנשים עומדים בחלון, אז החזרתי אחורה והקפאתי ת'תמונה, וזה ממש נראה כמו הקטע הזה, שג'יידי עומד מקדימה כזה וכולם מאחוריו בחלון, ואפילו לובש אותם בגדים אאל"ט חח.

Roncha87

New member
ואללה?../images/Emo58.gif

אני אבדוק את זה. ציפיתי לראות בקטע הזה דמויות על הקירות של בית החולים אבל לא היה. בכל מקרה אם זה באמת היה אז זה בטוח היה במכוון..

steelwater

New member
גם אני ציפיתי לזה!../images/Emo58.gif

זה היה יכול להיות ממש יפה. בכלל למרות שהפרק היה מעולה, כל הקטע הזה שקלסו מדבר ולא היו פלאשבקים היה ממש מאכזב.
Elbow - One Day Like This

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifזה גם מה שאני חושבת../images/Emo58.gif

כל פעם שהוא דיבר על קטע מצחיק וחזרו לבית החולים לאליוט וקרלה זה היה דיי מאכזב. אלב אולי דווקא בגלל זה לא עשו את זה כי זה ההי הכי צפוי בעולם, כמו שהיה צפוי שהם ימצאו דרך להשאיר אותו בבית חולים אבל לא היה צפוי שהוא ילך וזה היה הקטע הכי יפה.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

זה אכן הקטע מהפרק ההוא. רואים שם בחלון למעלה קבוצה של אנשים שמסתכלת למטה. חחחחחחחחחחחח ואחרי זה הוא עושה את הבוגה בוגה בוגה, אחד האהובים עליי!!!!
אני חולה על זה שהוא עושה את זה.

DivineComedy

New member
פרק בסדר (מיינור ספויילר)

הקטע הכי מצחיק שפשוט נשפכתי היה כשקרלה אומרת לשרת You know what delusion of grandeur is? או משהו כזה והוא אומר: Yes I coined that phrase לא יכולתי להפסיק לצחוק, הבדיחה של העונה! חוץ מזה פרק די בינוני.

steelwater

New member
709../images/Emo58.gif

או, פאק, היה פרק מעולה, סקראבס השתפרה בטירוף בזמן האחרון, אבל אני לא יכולה להפסיק לבכות ואני כל-כך עצובה! זה היה כל-כך נורא.
אני לא מאמינה שקלסו באמת עזב, למרות שנתנו לו להישאר. שאגב זה היה מהלך מעולה מיוצרי התוכנית כי זה הרבה יותר טוב שקלסו עוזב כי הוא רוצה לעזוב ולא כי רוצים להעזיב אותו. איך שהוא נפרד מכולם אחרי שהם עזרו לו, והשיר העצוב שמתנגן ברקע, אבל הדבר הכי הכי הכי עצוב היה כשהוא הודה לטד על כל מה שהוא עשה בשבילו. אוי, זה היה כל-כך מרגש וכל-כך יפה וכל-כך כואב.
אני אשדתל לכתוב על הקטעים הטובים הומצחיקים מחר, אני הולכת לבכות עוד קצת חחח.

Roncha87

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo24.gif

חמודה! זה באמת היה מרגש!! כמה חבל שראיתי רק חצי פרק עד שזה הגיע חחח... איזה יפה היה כשהוא הלך בלי סקראבס עליו לקח את התמונה ואמר שלום לטד? זה היה ממש מגניב.. אני מקווה שימצאו דרך להחזיר אותו כי זה יהיה ממש מוזר לראות סקראבס בלי קלסו! הוא חלק מאוד מכובד מהרוח הצינית של הסדרה..

steelwater

New member
ועוד על הפרק../images/Emo58.gif

ועכשיו שהתעשתי קצת מעזיבתו של קלסו.
הפנטזיה של ה-Love train הייתה אחת הפנטזיות הכי מצחיקות בסקראבס, וגר' קוקס עם הכובע והכל היה אחד הדברים הגאוניים והענקיים.
למרות שזה קצת אכזרי ועצוב, הסיפור עם הזקנים היה ממש מצחיק.
הזקן שצפר למוכניות היה כה קורע חחח!
אני מאוהבת בבון!!!!! אני רוצה שלבון תהיה סדרה בת! הוא כה חמוד ומעולה ומקסים!!!
למרות שהיה משהו קצת משעמם בדביור הלא נגמר של דר' קלסו, ולא היו שם יותר מידי בדיחות, אני עדיין שמחה שנתנו לקלסו את הכבוד הזה והראו אותו ונתנו לו לדבר כל-כך הרבה בפרק הזה. זה הגיע לו כי זה הפרק שהוא עזב בו.
הקטע עם הבוגה בוגה בוגה היה כה גאוני ולא יכולתי להפסיק לצחוק ממנו חחחחחחח!
ג'ידי וטרק מציקים לדר' קוקס היה כל-כך מצחיק חחח!
חבל הבנג'י.
טד עם הכדורים. מסכן אבל קורע מצחוק חחח!
כשג'ידי וטרק מנסים להיזכר איפה הם שמו את הכוס עם השתן וג'ידי אומר שהם עצרו כדי להחזיר את גברת באטלר לחדר שלה ואז הם בדיוק עוברים ליד החדר שלה וגברת בטאלר יוצאת וטרק מכניס אותה שוב פנימה לחדר שלה. זה היה אחד הקטעים הכי מצחיקים בפרק חחחחחחחחחח!
זה היה ממש יפה איך שקלסו סיכם את הפרק במקום ג'ידי.
הראפ של ג'ידי וטרק חחח!
למרות שאני לא כל-כך אוהבת אותה, ג'ורדן נראתה טוב בפרק הזה.

TheLost

New member
רק אני חושב שהיה מוזר? ../images/Emo58.gif

כאילו, זה נראה קצת כאילו תכננו לעשות פרק של 40 דקות שיהיה בעיקר פלאשבקים של קלסו ובין לבין יראו קטעים קצרים מהווה בבית חולים, אבל אז הם החליטו לוותר אז פשוט עשו כאילו קלסו מדבר? זה היה ממש גרוע לדעתי, גם היה קטע שהוא אמר שהוא רואה את הפנים של כל האנשים והראו את הבית חולים, וכאילו... העורך שלהם מת באמצע ושכח שבקטע הזה אמורים להראות מלא אנשים על הבית חולים?! הזוי. בכל מקרה חוץ מהקטע הזה היה פרק מצחיק (טד רץ ערום, הזקן שמחקה את המכוניות, הרכבת של ג'יי.די ואז כשקוקס בא "יכולת לעשות כניסה פחות מרשימה?!"). באסה שקלסו עזב. מעניין מי יחליף אותו...

למעלה