../images/Emo58.gif מסכימה
גם אני הייתי מאוד מרוצה מלוק בסוף הפרק. הוא אוהב את אפריל ורוצה להיות אבא פעיל ומעורב ולא שהיא תגור בקצה השני של ארה"ב ושלא יראה אותה. וגם נגע מאוד ללב מה שאפריל אמרה: עד שהיא הצליחה למצוא לה איזו פינה בביה"ס, שוב היא תהיה החדשה והמוזרה והדחויה. מקווה שלא. וכן, גם לי מאוד מפריע כל הקטע בין לור לרורי. הניכור ניכר בכל דרך: רק בהתחלה אצל אמילי וריצ'רד לור ורורי היו בכלל באותו חדר, וכמעט לא היה ביניהן קשר עין או משפט, וזה היה נראה כך: לורליי וכריס, אמילי וריצ'רד, ורורי לבד בצד. וחוץ מזה, בכל הפרק זו היתה הסצינה היחידה שהן היו ביחד, ומייד לאחר מכן הראו לחוד מה קורה ללור ולחוד מה קורה לרורי, כאילו שאין קשר ביניהן. ועכשיו רורי עוברת לגור שוב עם פאריס, ולור עם כריס וזהו. וכריס נראה כזה קלולס. כמו שהוא היה משוכנע שרורי תהיה מרוצה ובעד החתונה ועד שלור לא אמרה לו, הוא לא הבין שהיא בעצם כועסת. ועכשיו הוא לא קלט שבני העיירה מאוד מסוייגים ומנומסים. הוא רק שמע את מה שאמרו ולא הבין מה שמסתתר מאחורי זה. לור צריכה להיות כל הזמן הפרשנית שלו למה שמתרחש מול האף שלו. טוב, נראה אם הוא יצליח להשתלב. ומצד שני, למה הוא בעצם חייב? שהם ינסו להתקרב אליו.