709

Blossom

New member
709 ../images/Emo108.gif

לא שכחתי ספויילר כי בכלל עוד לא הספקתי לראות את הפרק. אבל נדמה לי שיהיה פרק טוב רק על סמך התקציר באתר הרשמי. אני מקווה לא להתאכזב.... לא להאמין שאנחנו כבר בפרק 9 בעונה! ושום דבר עוד לא ממש ממריא. ואמילי וריצ'רד ממש חסרים לי. זהו. נתעדכן אח"כ

saritoosh22

New member
../images/Emo58.gif היה פרק טוב!

מאוד גילמורי, רק שכריסטופר הרס אותו, גם את הפרק וגם את הגילמור. לדעתי, גילמור טוב הוא שכריס מפציע אך לעיתים, פרק פה פרק שם. כשהוא נמצא בחייה של לורליי יותר מידיי הוא פשוט הורס את הסדרה ולוקח מלורליי את הגילמוריות שלה. הוא לא מתאים לסגנון החיים שלה וגם לא מבין את סגנון החיים שלה. לוק עושה רושם של מתבגר וברור שלורליי כמה שהיא מצהירה על אהבתה לכריס, בעלת רגשות עמוקים ללוק בכלל. עד כמה שהיא תתאמץ להיות עם כריס, היא לא אותה ורליי איתו. ועד כמה שהיו לה בעיות תקשורת עם לוק, היא מאוד לורליי האמיתית איתו.

רציתיאתמוללכתוב שהוא עלה,

אבל ראיתי שכתבת:) פרק נחמד, אבל האמ היא שקצת כאילו.. אולי זה יישמע מוזר אבל כאילו הסדרה איבדה את הפלפל שלה. נשארה חסרת טעם עם פרצופים יפים אולי שאולי פשוט אני הפסקתי להתענין כ"כ.

o0Invisible0o

New member
זה לא שהפסקת להתעניין!../images/Emo3.gif

כי אני לא הפסקתי..וגם לי זה נשאר חסר טעם.
אני לא מוצאת את הפרק!!!!

nini18

New member
הי לכולם ../images/Emo13.gif יש לי שאלה

העונה הזאת רורי ולוגן ביחד או שכבר לא ??

hbam

New member
../images/Emo58.gifעונה שישית+שביעית

כן.. בעונה השביעית הם ביחד.

nini18

New member
תודה ../images/Emo140.gif../images/Emo58.gif

הייתי בטוחה שאחרי פרק הסיום של עונה שישית הוא כבר לא יחזור אז התבאסתי , החבר היחיד של רורי שאני אוהבת לא אהבתי עד היום אף בן זוג שהיה לה חוץ ממנו.

iahshai

New member
../images/Emo58.gif זו רק אני...

או שיוצא שלכולם הטקסט הכי מתאים ועובר מעולה חוץ מאצל לורן? זה כמעט נראה כאילו היא לא משחקת זה לא מתאים לה!

n a t u r e

New member
../images/Emo58.gif פרק מעולה!

נהנתי מכל רגע! קצת חששתי מהתגובה הנקניקית של לוק כאשר אמא של אפריל הטיחה בפניו שלא יחליט עבור ה"בת שלה" אבל לשמחתי בסוף הפרק הוא סיפק את הסחורה. כמו שהוא אמר בפרק שלור בגדה בו, לוקח לו זמן לעכל... כל הקטע עם כריס, דווקא מאוד מתאים. מראים לנו איך הוא מנסה להשתלב בתוך הוויה שהוא לא היה חלק ממנה עד היום. היה מוזר מאוד אם הוא היה מחליק לתוכה בטבעיות, לכן הפרק הזה היה במקום מבחינתו. אמלי וריצ'ארד, כרגיל גדולים כנ"ל פריס ו... אוף איך קוראים לו? בסך הכל, אני מאוד מרוצה. שאלה לגבי פרק 706 נדמה לי. בפרק לור וכריס הולכים לבקר את רורי. האם שמתן לב לכך שכשהם נפגשו בייל כריס נתן לרורי חיבוק צנוני ולור אפילו לא נגעה בה? זה מאוד צרם לי. כאמא ובת שהיחסים ביניהן כל כך קרובים, המפגש מאוד צונן... מוזר...

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif מסכימה

גם אני הייתי מאוד מרוצה מלוק בסוף הפרק. הוא אוהב את אפריל ורוצה להיות אבא פעיל ומעורב ולא שהיא תגור בקצה השני של ארה"ב ושלא יראה אותה. וגם נגע מאוד ללב מה שאפריל אמרה: עד שהיא הצליחה למצוא לה איזו פינה בביה"ס, שוב היא תהיה החדשה והמוזרה והדחויה. מקווה שלא. וכן, גם לי מאוד מפריע כל הקטע בין לור לרורי. הניכור ניכר בכל דרך: רק בהתחלה אצל אמילי וריצ'רד לור ורורי היו בכלל באותו חדר, וכמעט לא היה ביניהן קשר עין או משפט, וזה היה נראה כך: לורליי וכריס, אמילי וריצ'רד, ורורי לבד בצד. וחוץ מזה, בכל הפרק זו היתה הסצינה היחידה שהן היו ביחד, ומייד לאחר מכן הראו לחוד מה קורה ללור ולחוד מה קורה לרורי, כאילו שאין קשר ביניהן. ועכשיו רורי עוברת לגור שוב עם פאריס, ולור עם כריס וזהו. וכריס נראה כזה קלולס. כמו שהוא היה משוכנע שרורי תהיה מרוצה ובעד החתונה ועד שלור לא אמרה לו, הוא לא הבין שהיא בעצם כועסת. ועכשיו הוא לא קלט שבני העיירה מאוד מסוייגים ומנומסים. הוא רק שמע את מה שאמרו ולא הבין מה שמסתתר מאחורי זה. לור צריכה להיות כל הזמן הפרשנית שלו למה שמתרחש מול האף שלו. טוב, נראה אם הוא יצליח להשתלב. ומצד שני, למה הוא בעצם חייב? שהם ינסו להתקרב אליו.

asiuta

New member
../images/Emo58.gif well...

עדיין קשה לי להגיד שהיה פרק מעולה. הקטע עם knitathon היה במקום, באמת מזמן לא הראו ארועי התרמה הזויים של סטארס הולו. אבל משהו עדיין חסר לי, אני יודעת שלא כולם אהבו גם את העונה השישית והחמישית, אבל עד העונה הזאת תמיד התאכזבתי לראות שהפרק הולך להגמר (כשהטיימר מגיע כבר ל40 דקות..) ובעונה הזאת אני כל הזמן מוצאת את עצמי בודקת כמה זמן עבר כבר.

luvgirl

New member
סוף סוף נהניתי!!! ../images/Emo58.gif

בפעם הראשונה מתחילת העונה אני שמחה להגיד שסוף סוף אהבתי את הפרק! הוא עדיין לא מושלם וחסרים בו כמה דברים, אבל נהניתי לראות אותו. אני חייבת להתייחס קודם לצד הטכני...הצילום היה הרבה יותר טוב מפעמים קודמות, כנראה הבינו שהצילום החדש שלהם ממש גרוע. וגם שמתי לב שהייתה הרבה יותר מוסיקה, וגם אם לא מוסיקה, הרבה קולות רקע, נגיד הטלויזיה כשג'קסון וכריסטופר היו בבאר, או אצל אמילי וריצדרד הייתה מוסיקת רקע כזאת נעימה...לא היה לי שקט מידי! :) עכשיו בקשר לעלילה, היה לי מעניין! זה היה כל כך גילמורי כל הקטע של מרתון הסריגה, ומסיבת ה2002..והגיע הזמן שנתנו לפריס/סוקי/ג'קסון יותר מאיזה שורה אחת בפרק (כמו שהיה מתחילת העונה). כריס ממש מעצבן אותי, ואני חושבת שהריחוק והאי השתלבות שלו העיירה מראה על זה שיהיו בעיות בעתיד בינו לבין לורליי (לפחות אני מקווה..) וכל הכבוד ללוק שהוא עומד על זכויותיו בקשר לאפריל. הרגשתי ממש רע כשהוא ראה את לורליי וכריס הולכים ביחד..רואים שהוא עדיין אוהב אותה! בכל מקרה...פרק ממש טוב...שימשיכו ככה!

Alaithlos

New member
בדיוק היום ראיתי את../images/Emo15.gif ../images/Emo58.gif

420 -like can see her face -ונזכרתי במבט שלו שפרק האחרון, וזה היה כ"כ דומה, ועצוב נורא.

למעלה