705

steelwater

New member
705../images/Emo58.gif

כנראה שהתבלבלתי וזה לא פורום סקראבס, כי כותבי פה על כל דבר חות מהסדרה הזאת. היה היום פרק חדש! ואני רק עכשיו ראיתי אותו אבל אף אחר לא חשב לפותח שרשור עד עכשיו? בוקהש חבר'ה. אתם נרדמים בשמירה. אני לא יודעת מה להגיד על הפרק הרגע. אני לא יודעת אם אהבתי אותו או לא. אני צריה לראות אותו שוב. בקשר לפנטזיה בהתחלה, מצד אחד היא הייתה ממש מזוויעה, נוראית. כאילו משהו מעוות לגמרי במוח של האנשים האלו. כמעט הקאתי חחח! מצד שני, היא הייתה קצת מצחיקה ומטורפת לצד הטוב. אני חושבת שהקטע שג'ידי וטרק דיבבו ושחיקו עם הילידים שלהם היה גם נוראי. בואנה, תינוקות קטנים וחמודים! אבל כשג'ידי אמר לטרק שהוא הפנה את אם להסתכל על הבת של דר' קוקס זה היה אחד החזקים חחח! ועוד משהו, סמתם לב שזב כבר לפחות הפרק השני בעונה הזאת שדר' קוקס קורא לג'ידי בשם שלו? נכון שזה בעלבונות, אבל עדיין, נראה לי תמה תקופה. עוש יש שמותש ל בנות וניובי, אבל פרי כבר קורא לו בשם שלו הרבה וג'ידי לא מתלהב מזה. אל תדאגו, תהיה כנראה עוד חפירה על הפרק חחח.

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif 705

באמת מוזר שאף אחד עוד לא פתח. P: אני רק עכשיו ראיתי כי בבוקר הייתה בריתה לאחיינית שלי.. בכל מקרה, אני דווקא ממש אהבתי את הפרק. לא היה מצויין כמו הפרק הקודם, אבל הוא היה ממש נחמד. דווקא הקטע עם התינוקות היה האהוב עלי.. למה את חושבת שהוא היה נוראי?
לדעתי הוא דווקא היה אחלה
בלי קשר לזה שהם ממש חמודייים [בעיקר סם המתוקי 3>], הקטע שג'יידי גרם לו לרקוד כזה היה קורעעעע חח וזה שהוא אמר לטורק שלסם יש עוד אפשרויות כמו הבת של קוקס XD היו עוד כמה קטעים חביבים, אני לא כ"כ זוכרת כבר בידיוק [אני צריכה לראות שוב כשאני אהיה יותר ערנית כי קמתי היום מוקדם חח אז אני עייפה מידי], אבל אני כן זוכרת שצחקתי כמה פעמים במהלך הפרק, ובכלליות נהנתי.. ככה שמבחינתי זה היה פרק טוב. הדבר היחיד שמבאס ועצוב זה שקלסו עוזב.. ]: הוא חלק גדול מהסדרה, והייתי רוצה דווקא לראות אותו נשאר עד הסוף. נקווה שלפחות הדמות החדשה שיכניסו תהיה נחמדה.

TheLost

New member
שיא חדש... ../images/Emo58.gif

כאילו, לא שיא. הישג בואו נקרא לזה
פרק חנוכה בסדרה אמריקאית!!! ווהו שולט
חוץ מזה לדעתי היה פרק נחמד אבל לא בגלל שהוא היה מצחיק, אפילו שהפתיח היה פשוט קורע (במיוחד הקטע שהם דיבבו את התינוקות וכשג'יי.די עשה עם סאם או איך שלא קוראים לו כאילו הוא נותן לה מכות בטושיק היה פשוט קורע). והסוף גם היה ממש טוב, האמת שקראתי איפשהו "שמועות" שקלסו יעזוב בעונה הזאת אבל חשבתי שזה סתם ועכשיו מתברר שאולי לא..... בכלמקרה היה נחמד. הם יותר מדי מדברים על הנושא הזה של להתבגר וזה. כאילו נכון שבמציאות מישהו בן 32 עם ילד אמור להיות קצת בוגר אבל... זאת סדרה, לא המציאות, מותר לו להיות ילד בעיקר כשזה סוג-של חלק גדול מהסדרה. וגם: קוקס בן 47!

DivineComedy

New member
הוץ' איז קרייזי!!

פרק טוב.... לא יודע למה האווירה בפרקים של עונה 7 הרבה יותר טובה מאשר בעונה 6.... משהו השתפר... הקטע עם התינוקות שהם עושים קולות היה אדייייר.

tuba23

New member
נראה לי אני רואה לאן הסדרה הולכת ../images/Emo58.gif

אני מתפלא שאנשים אשכרה חושבים שקלסו יעזוב את הסדרה,מה זאת פעם ראשונה שאתם רואים סדרה אמריקאית? השחקן יישאר מן הסתם,אבל עכשיו העונה תהיה בטח מי ייקח את מקומו (לא מישהו חדש,אלא מישהו מהרופאים שכבר קיימים). אני כבר רואה את סיום העונה משהו קוקס נגד ג'יידי על התפקיד או משהו דומה ואז ג'יידי אומר משהו כמו "i guess in the end...אתה לא צריך מנטור " XD ולוקח לפרי את התפקיד. בכל מקרה,החזרה של הוץ' נחמדה,אבל לא ראו אותו 2 עונות שלמות ומתנהגים כאילו כלום לא קרה. ניסיון של לחזור למקורות לא תמיד מצליח (לראייה עונה 7 של באפי <_<). בכל אופן, אני הייתי בסדר עם זה,בגלל שכבר היוצר אמר שכל הדמויות מן העבר יחזרו בעונה הזאת, אז לא הופתעתי לראות אותו. הפרק היה נחמד, שוב רק פנטזיה אחד (מתוך הכרח נראה שהם עושים אותם).

steelwater

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שזה יקרה. נראה לי קלסו באמת יעזוב וגם אם דר' קוקוס יתפוס את מקומו, הוא לא יתחרה מול ג'ידי או אף אחד מהחבורה. הם כולם צעירים מידי בשביל תפקיד כזה. צריך הרבה ותק.

אחלה פרק

לפני כמה שבועות התחלתי לראות סקראבס וסופסוף הדבקתי את הקצב של יציאת הפרקים וזה היה אחד הדברים הכי מצחיקים עולם לראות את כל 7 העונות של סקראבס ברציפות פשוט שעות של צחוק מול המחשב
בכל מקרה לדעתי היה פרק ממש טוב וקלסו כן יעזוב בפרק האחרון של העונה השביעית כי אמרו לו שיש עוד כמה חודשים ויש גם סיכוי שהעונה ה7 תהיה האחרונה והיא תיגמר בכך שקלסו עוזב וזהו...

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif

יכול ליהיות שקלסו יעזוב באמת רק בפרק האחרון.. ואגב, זה לא שיש סיכוי שהעונה השביעית היא האחרונה, אלא העונה השביעית היא בטוח האחרונה. בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום

hodown

New member
פרק ממש סבבה ../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שקלסו יעזוב את הסדרה לפני שהיא תגמר. אני חושבת שהוא ישאר עד הסוף והמשרה תעבור בחן לאחד והיחיד- ד"ר קוקס. הדבר האירוני הוא שיום לפני שראיתי את הפרק חשבתי : "הממ מעניין אם בוב יצא לפנסיה ומעניין איך קוקס יהיה בתור צ'פי אוף מדיסין. הקטע הכי מצחיק היה כמובן עם דיבוב התינוקות- וזה היה הקטע הכי מצחיק בכל העונה, ואולי גם בכל עונה 6. I WOULD HIT THAT!!!
חבל שהייתה רק פנטזיה אחת, והיא הייתה נחמדה ולא יותר. בכללי הפרק הזה היה ממש ממש טוב, היו הרבה לקחים, וכל האביזרים האלה שהם מצאו ל- ורלדס מוסט ג'יינט דוקטור היו קורעים מצחוק- הסטטוסקופ----->
נהניתי

steelwater

New member
../images/Emo58.gifטעות

וורלד מוסט ג'יינט -בלאק- דוקטור. אל תהיי גזענית חיה חחח!

steelwater

New member
../images/Emo58.gif

לא בדיוק ראיתי את כל הפרק שוב, כאילו ראיתי אבל עישיתי ממנו סקרינקאפס אז לא ממש התרכזתי, אבל נראה לי בסופו של דבר, חוץ מההתחלה, היה פרק ממש טוב.
דבר ראשון, זאק נראה פאקינג טוב בפרק הזה!!!! מ-מ-ש טוב, עמט ייררתי על המסך חחח!
כל הקטע של המסיבת חנוכה היה ג-א-ו-נ-י! היו שם המון דברים מממממש מצחיקים, כמו שכולם לובשים כיפות, ושטד אומר לקלסו לכבות ת'נרות בחנוכייה ושדר' קוקס משחק עם הסביביון חחחח!
אוקי, זה ממש מעצבן שהם חוזרים על בדיחות ישנות! זה מעצבן שהם לא מצליחים לחשוב על דברים חדשים מצחיקים לכתוב. הקטע עם בוב קלסו וה-What does have 2 fingers and doesn't care לא היה כזה מצחיק. זה שהוא הוסיף את הקול הצפצפני לא במאת עשה את זה מקורי כל-כל וזה סתם היה העלבה לאינטליגנציה של הצופים.
גם הדוקטור השחור הענקי זה היה קצת מעצבן, אבל כל הקטעים עם הדברים הענקיים היו כל-כך מצחיקים!
האשה שמחייכת כשהיא יודעת שלבן שלה יש סרטן וכשסבתא שלו מתה חחח!
כל הקטע עם המקדחה. מסכן טד חחח!
השרת והפעמונים חחחח!
כשקלסו ואליוט עומדים ליד המעלית והדלת נפתח והשרת צוחק על קלסו חחח!
כל הקטע שג'ידי ודר' קוקס דיברו ביחד היה ענק ומצחיק וכל-כך אהבתי אותו! They are so cut together...

TheLost

New member
בושי לך ../images/Emo58.gif

what has two fingers and still doesn't care זה אחד הקטעים הכי מצחיקים
זה שהם שמים את זה שוב זה לא כי אין להם בדיחות חדשות, זה כי הם עושים המשכיות ומגניבים.

Angelus

New member
../images/Emo58.gif 705

לא נהנתי מי יודע מה, למרות שהיו קטעים די טובים וראויים לצחוק גדול ג'ורדן, ג'ורדן, ג'ורדן. אה, וטרה ריד. ומישהו אמר נינה? לאלתר!

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif705

ראיתי את הפרק רק עכשיו, בעיות צבא. אם יש דבר שהורס אותי כל פעם מחדש (בצורה טובה) בסדרות זה שמחזירים קטעים מהעבר. אולי נסחפו קצת בפרק הזה, אבל עדיין ממש אהבתי. בין אם זה לעשות World's Most Giant Doctor, להחזיר את הוץ' (למרות שבשלב מסויים זה נמאס), כשקלסו החזיר את הבדיחה שלו הכה אהובה עליי. היה פרק לא רע בכלל. באמת. החיוך של האמא הרג אותי. וגם ההתחלה עם הדיבוב תינוקות. וג'ניטור היה אדיר עם "YOU RANG?" אגב, שוב זיהיתי את השיר בסיום, Pete Yorn - The Man למי שמעוניין

למעלה