703

steelwater

New member
703../images/Emo58.gif

תגידו, לא נראה לכם הגיוני לפתוח שרשור לפרק החדש של סקראבס? אוף איתכם אנשים, זה לא יפה ככה! אני יודעת שלא היה פרק משהו אבל עדיין... לא יודעת, הפרק לא היה ממש מצחיק. בוקשי צחקתי. רוב הבדיחות היו סתם ולא מצחיקות כאלו. זה לא שהפרק היה כל-כך רע, כיצירה טלוויזונית הוא היה בסדר והיו כמה קטעים נחמדים, אבל הוא ממש, ממש סתם. וזה ממש באסה. כי אני מחכה כל השבוע ואז מתרגשת ביום שישי בבווקר כשאני מורידה את הפרק ולא יכולה לחכות כבר לראות אותה, ואז מבאים לי חצי שעה של סתם ושל כלום משעמם וזה מעצבן אותי. אם לא הייית ממש אוהבת את הסדרה ומכורה אליה כבר אז לא נראה לי שהייתי נשארת לראות את הפרק הזה עד הסוף. הסוף היה מרגש. זה תמיד מרגש אותי ממש כשג'ידי מחזיק את הילד שלו חחחח. זה היה גם ממש יפה לרואת את שני האחים ביחד עם התינוק, וגם היה ממש מרגש כשדן אמר לג'ידי שהילד שלו נראה כמו אבא שלהם וג'ידי אמר לו שנכון. אוי, איזה אושר שלמרות שג'ידי נסע לקים לראות את הילד שלו לא היינו צריכים לראות את קים חחח! אבל ג'ידי כל-כך מסכן, הוא צריך לנסוע עכשיו על הזמן 40 דקות כדי לראות את הבן שלו שהוא בטח רוצה לרואת אותו כל יום, זה ממש מבאס ומסריח! כל הקטע שדן התבגר, מצא עבודה טובה יותר מברמן בגיל 30, מצא דירה ויש לו כסף לקנות לאח שלו מכונית זה קטע נחמד ויפה והכל, אבל זה הרגיש כזה כתוב לתוך הסיפור רק כדי שלג'ידי יהיה יותר נוח עכשיו שיש לו ילד שגר רחוק ממנו! ממש כאילו. פתאום מביאים את דן משום מקום ולמרות שהוא אח שלו, לג'ידי אין מושג מה קורה בחיים שלו וכמה הם השתנו. אז פשוט החזירו את דן כדי שהוא ישתתף גם בפרק בעונה הזאת, ואני אוהבת אותו אז אין לי בעיה אם זה, ותפרו לו פתאום חיים בוגרים וטובים יותר ואז הוא קונה אוטו לאח שלו, שהוא ביחסים גרועים איתו ותמיד יורד עליו, ועכשיו לג'ידי יש אוטו כדי לנסוע לראות את הילד שלו. איציק, תמיד אהבתי את ג'ידי ואם המ שאמרת אז לא ממש הסכמתי איתך ואני עדיין אוהבת אותו, אבל בעונה הזאת הוא במאת הרבה יותר ב'יצי ונוראי ודואג רק לעצמו. אין לי הרבה מה להגיד על זה שהוא הכניס את קים להריון ולא נשאר איתה, כי הם כן נזהרו והכותבים של התוכנית כתבו את הדבר הכל-כך מטומתם הזה שעדיין הוא הכניס אותה להריון למרות שהם לא שכבו, והוא לא היה צריך להישאר איתה כי הם אל אהבו אחד את השני, אבל זה שהוא אמר שהוא נוסע לסאם והוא לא נסע, זה שהוא עוד לא הכין שום דבר בבית שלו שיהיה בייבי פרופ וכל זה, ובכלל הוא לא הכין את החיים שלו לזה. אוקי, אז אני מבינה שקה לו אם השינוי הפתאומי הזה שדן עכשיו מצליח והוא הלוזר, אבל הוא כל-כך מגעיל אליו ואח שלו קונה לו רכב והוא הורס אותו, זה נוראי. האידוט הזה היה צריך להבין כבר מזמן שהוא צריך להתבגר. מספיק שהוא היה מדבר עם בנאדם אחד, הוא שואל את כל החברים שלו אם הם חושבים ככה וכולם אומרים לו כן ורק אז הוא מבין את זה. כל הפרק כשהוא שאל את זה אני צועקת על המסך שכן, הוא צריך להתבגר חחח! דווקא הפרק עשה לי קצת רע ולא חשבתי שאני אכתוב עליו הרבה, אבל יצא המון בסוף חחח. ג'ידי אכיזב אותי קשות, הפרק היה משעמם, כל הקטע של סימפוניית ה"כן" היה די מפגר, היה כיף לראות את טד שוב אחרי שלא ראינו אותו בשני הפרקים הקודמים, אהבתי ממש את כל הקטע של השרת רואה את "האמת המכאיבה" ומתחיל להיות פעיל סביבתי ואז קלסו מסיע את כולם באוטו שלו חחח! אני מקווה שהפרקים הבאים היו יותר טובים, יותר מעניינים ובעלי יותר תוכן.

limors2

Well-known member
../images/Emo58.gif

אני דווקא צחקתי, והרבה! בהתחלת הפרק לפחות
פנטזיית המשקל, אליוט דר' קוקס והמשקל, טד (שחזר!! והופיע מלא!!!) ואמא שלו על האופניים
וטורק פוטר

steelwater

New member
אה כן - ספוילר

טורק פוטר היה חזק חחחחחחחחח! וגם פנטזיית המשקל וכשדר' קוקס שם את אליוט על המשקל עם האינטרנן החמוד שנשרפה לו היד חחחח!

limors2

Well-known member
עוד משהו שממש הצחיק אותי../images/Emo58.gif

סימפוניית ההתלבטויות

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני דוקא חושב שהיה פרק מוצלח, הרבה יותר מהפרק הקודם. הקטע של טורק שאחרי שהוא משחק עם ג'יי די משחקים מטומטמים הוא חוזר להיות בעל ואבא, וג'יי די נשאר ילד קטן, היה חזק. והבדיחות היו משעשעות. לא פרק מדהים, אבל בהחלט פרק טוב.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif גם לדעתי היה פרק טוב.

לא יותר מהקודם, אבל בערך באותה מידה. שניהם היו לא מצויינים, אבל נחמדים ודי מרגשים. :]

TheLost

New member
גם אני ../images/Emo58.gif

חשבתי שהיה פרק ממש טוב ומצחיק
איזה באסה לך אה?
בכל מקרה אני מאוד חושב שהכותבים לא הצליחו לצאת יפה מהתסבוכת של העונה הקודמת. למשל ב"בנות גילמור" שבעונה השישית בעצם הרסו המון דברים, אז בעונה השביעית דווקא הצליחו להשתקם ולפתור את כל הבלוכים מהעונה שלפני בצורה יפה. אבל כאן ממש לא, זה לא הוגן ולא הגיוני שלג'יי.די יהיה ילד, כי רואים שהוא לא התבגר והוא ממשיך להיות ילד קטן וזה ממש סתם. הביקור של דן לא נראה ממש מאולץ או משהו כזה, למען האמת אולי רק אני שמתי לב לזה כי את כל הסדרה ראיתי במרתונים אבל בערך כל מה שקורה בסקראבס מאולץ
בכל מקרה היה פרק טוב אפילו שמבחינה עלילתית הסדרה נופלת ובמהירות.

tuba23

New member
ושוב - פנטזיה אחת זולה ../images/Emo58.gif

מה נסגר איתם עם הפנטזיות הגרועות האלה? ועכשיו עוד ג'יידי "מתבגר" בכלל לא יהיו פנטזיות שוות...

Angelus

New member
../images/Emo58.gif

כמה דברים - יעל, נתחיל בעובדה שלדעתי קים לא תישאר עוד הרבה זמן. כבר הבינו שהיא לא רצויה והיא לוקחת יותר מדי זמן מסך (שאין בכל מקרה לסדרה). או שהיא תעלם ותשאיר לג'יי.די את התינוק, או ששוב, נגלה בצורה כלשהי שהוא לא התינוק של ג'יי.די (כן, עדין נטועה התקווה) בניגוד למה שאת חושבת, אני מצאתי את הפרק די טוב ומצחיק. היה את טד (בשעה טובה), היה נושא לפרק (זיהום כדור הארץ, שזה נושא אקטואלי בארה"ב) והיה הומור (מלווה בדן). אני לא סובל את דן, ולא את השחקן. הוא אחד השחקנים היותר 'כבדים' ומדכאים שקיימים. אבל הפרק הוא דווקא היה קליל ומצחיק (אם מישהו יוכל להעלות את התמונה של הריקוד שלו מסביבו) אני צופה לעונה מוצלחת, יותר אפילו מהשישית. הסדרה חוזרת למסלול אותו איבדה איפשהו בתחילת העונה ה-5.

Night Light

New member
אל תכעסו עלי אבל

לפי שלושת הפרקים הראשונים של העונה - אני דווקא יכולה להבין למה חושבים להרוג את הסידרה
פשוט לא עומד בסטנדרטים הגבוהים שהם הציבו לעצמם בעונות הקודמות.

Angelus

New member
מדוע?

האם אני היחיד שממש נהנה מ 701 ו-703? כמובן שאם משווים את הפרקים לעונות 1-4, הרבה השתנה מאז.. אבל דווקא אני די נהנה.

hodown

New member
אני נורא אהבתי את 701 ו-702

703 לא ממש. אבל אני צופה שתהיה עונה טובה יותר מהשישית. אומנם עונות 1-5 היו מעולות!!! ונכון החדשות קצת פחות טובות אבל עדיין יש את הטאצ' המעניין הזה שיש לסקראבס מה שמבדיל אותה מכל הסדרו האחרות. אני מקווה שמפה תהיה רק עליה.

steelwater

New member
אז גם על

הפרקים והעונות שאהבנו לא אהבנו אנחנו מסכימות?! I love youuuuuu!

hodown

New member
וואו יעל האמת חפרת ../images/Emo58.gif

מצטערת שאין לי כח לקרוא חחח בהזדמנות. אבל כבר הרבה זמן לא עשיתי כלום פה אז הנה תגובה על הפרק. לא ממש אהבתי את הפרק- היו ממש קטעים מעטים שבהם צחקתי ודן...-- אוך! אני לא סובלת אותו. הוא דמות כל כך מעצבנת, יכול להיות שהמשחק שלו הופך את הדמות למעצבנת. בכל מקרה קטע מצחיק במיוחד- ציורי הפנים של טורק: הכדורסל... וכמובן, איך איפשר בלי "OOOH MY SCAR"- הארי פוטר!!! שאגתי מצחוק כל היום! איזה חמוד סאמי? נכון? נכון! יום נעים לכולם

steelwater

New member
בלופ../images/Emo58.gif

כן, אם תקראי את מה שכבתתי תראי שגם אני לא אהבתי את הפרק, אבל הקטע הזה עם טורק אולי היה הקטע הכי חזק בפרק, ובכלל היה אחד הקטעים החזיקיפ. טורק מעולה, אחד הטובים שמה. הוא פשוט גאון איך שהוא עושה את הפרצוץ הזה ונודע בצלקת אורמ כזה "Aw, my scar" חחחחחחחחחחח!

steelwater

New member
אגב../images/Emo58.gif

סאם כל-כך חמוד, וזה שם כל-כך, כל-כך, יפה וכל-כך מתאים לבן של ג'יידי! לגיבור ב"חיים על מאדים" קוריאם סא אז אני בהתלהבות מזה שככה ג'יידי קרא לבן שלו חחח.

למעלה