702 ו703 (ספוילרים)

DivineComedy

New member
702 ו703 (ספוילרים)

טוב ראיתי עכשיו ברצף את שני הפרקים האלה בפעם הראשונה וגם קראתי את החפירות שלכם. ה15 הדקות הראשונות של 702 היו הרבע שעה הכי מצחיקה מאז עונה 5.... פשוט לא הפסקתי לצחוק... זה היה סקראבס הישן והטוב. ואז כל הקטע של הלידה ואיכס וגועל נפש לראות את הפרצוף של קים ובכלל לא היה משעשע. כל הקטע של JD מחזיק את התינוק פשוט לא עושה לי כלום.... חוץ ממחשבות עד כמה זה מיותר. הדמות של הצפצפה פשוט מפילה אותי על הרצפה כל פעם שהיא פותחת את הפה. הקטע עם קולין היי היה גדול. ואז הגיע פרק 703 שנדף ממנו ריח חריף של עונה 6 ואפילו פחות.... אולי אחד הפרקים החלשים בתולדות הסדרה. יאללה מה עם לוורן?!!?! יש לי עכשיו גם את הDVD של 6 החדש, נראה לי קניתי אותו רק בשביל המקינג אוף... :) אבל טוב שיש מנות של סקראבס לשבועות הקרובים.

steelwater

New member
אשכרה רק בשביל המייקינג אוף, הא?ספוילר|

זה עצוב, אבל נראה לי יהיו הרבה אשנים שיקנו בעיקר בשביל זה. אני שוקלת את זה. אם כבר העונה לא משהו, אז לפחות שישקיעו בתוספות, ולא רק במייאקינג אוף אלה בהכל! בכל עונה יש פחות ופחות תוספות ובעיקר פחות ופחות קומנטרי. אני מסכימה איתך בקשר ל-703, ודווא את 702 אהבתי את כולו. באמת לא עושה לך את זה לרואת את ג'יידי מחזיק את סאם? אני גם שונאת את קים, וזה ממש לא כיף לראות ת'פרצוף שלה, אבל סאם כזה חמוד וזה כזה מרגש למרות שג'יידי באמת עוד לא מרגיש אבא והם לא היו צריכים לעשות את זה.

steelwater

New member
אה, נכון!

בהייתי בשוק, אבל אז נזכרתי שכל שבוע הם הציעו קומנטרי להורדה באייטונס. העניין הוא שאפשר להוריד את כולם בחינם ושזה גם ככה הרוב הם לא ע"י השחקנים הראשים, וכמעט אף אחד לא ע"י זאק בראף, זה הכי שווה.

DivineComedy

New member
לגבי התינוק

אני באופן כללי לא מתרגש מתינוקות (אם להיות עדין) אבל מעבר לזה הסדרה הזאת הפכה לסדרת תינוקות עם איזי, סאם וJD הקטנה.... יותר מדי ילדודס!! (ולא תינוקות מחרבנים או מקיאים לא מצחיק אותי :))

Angelus

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

גם אני לא מהמתרגשים כשראיתי את ג'יי.די והתינוק - כל העניין עדין תלוש מן המציאות ולא מדגדג למישהו.. תהנה עם העונה ה-6. אני בינתיים מאושר עם כל העונות על המחשב, מבחינתי זה טוב יותר מ dvd.

למעלה