701 - (פרק ה-100)

richter

New member
701 - (פרק ה-100) ../images/Emo70.gif

701 - I'm A Little Bit Country הפרק ישודר מחר ב-22:00 (שעון ארה"ב) עלילה: The boys join some anti-war protesters because it’s a free pass out of school for the day. Their simple plan to protest their way out of class goes south when they find themselves in the middle of the two opposing sides of the war issue. Meanwhile, Cartman tries to have a flashback to 1776 to avoid studying for his American History assignment

richter

New member
ותרגום חופשי לעלילה:

הבנים מצטרפים לחבורה של מפגינים נגד המלחמה כי כך הם מפסידים יום לימודים. התוכנית הכביכול פשוטה שלהם "להפגין" את דרכם מחוץ לכיתה מסתבכת כאשר הם מוצאים את עצמם בין שני מחנות בעלי דיעות שונות לגבי המלחמה. בינתיים, קרטמן מנסה לקבל פלאשבאק חזרה אל שנת 1776 כדי למנוע למידה למטלה על הסטוריה אמריקנית אני מקווה שיהיה פרק טוב!
נ.ב אני לא בטוח בקשר לשעת השידור מחר אבל זו השעה הרגילה, יכול להיות שיזיזו את זה.

richter

New member
זה לא ממש ../images/Emo58.gif

כי זה תקציר/הקדמה/טיזר לפרק או איך שלא תקרא לזה. זה כמו שתראה במדריך תוכניות או שתראה בעיתון. זה לא שאנשים מדברים על זה ומגלים כל מיני דברים שהורסים את הפרק. אני לא חושב שיש משהו בתקציר שיכול להרוס את הפרק. זה בסך הכל שתדע על מה בערך מדובר בפרק.

למעלה