7:19 - "Sailing Away"

Gloria_Nathan

New member
Sailing Away.

במשפט אחד: WOW WOW WOW WOW WOW!!!! go Sally Filed או איך שלא כותבים את השם שלה. היא פשוט גדולה. כמובן שאהבתי את העובדה שג´ון-ג´ון היה כ-ל הפרק בלי החליפה! זה כ"כ טוב לראות אותו ככה, הוא נראה הרבה יותר טוב. וכמובן שהוא היה נשמה טובה כמו שהוא תמיד... אני פשוט אוהבת את הקטעים שבהם ג´ון ולוקה פשוט מביטים אחד בשני ויודעים בדיוק מה הם חושבים! זה המבטים האלה שאפשר רק אליהם לכתוב פיק שלהם! אני דורשת עוד כאלה! אני לא מאמינה שאני אומרת את זה על בריטית אבל: שיעפו את אליזבת´! הוא כל-כך מעצבנת אותי... לא יכלו להרוג אותה במקום את מארק? ולמה בכלל צריך להרוג את מארק? למה דווקא את מארק ולוסי חייבים להוציא בדרך שאי אפשר להחזיר??? תהרגו את אלה שלא מענינים כמו בנטון! אבל תחזירו את מארק ולוסי! ומשהו אחרון: באמצע הפרק (כשג´ון-ג´ון ואבי מדברים ומדי בשירותים) נתקפתי רגשות קארבי חזקים. אז מרגע זה אני לא ג´ינטרית יותר אלא נייטרלית- כל אחד פה שיש לו רעיון עם מי ג´ון-ג´ון צריך להיות (דב,אבי,סוזן, אליזבת´, לוקה...) אחרי לוסי- מוזמן לשכנע אותי!

באמת פרק מהמם!

ככל שאני רואה יותר אי אר, אני מתאהבת יותר בקרטר. הוא כל כך מושלם . הוא גם חכם (רופא!), גם נשמה טובה, חבר טוב ו... כל כך יפה! הקטעים בין אבי לג´ון היו מהממים! זה ממש יפה לראות חברויות כל כך עמוקות בין הדמויות באי אר. מאד חבל לי שמארק הולך. אני מאד אוהבת את מארק ואליזבת, הם זוג מאד יפה! ואליזבת נהייתה קצת מרגיזה, אבל זה רק בעונה החדשה (זו ביום שלישי). בעונה בשידורים החוזרים (גלצ´וק, תעזרי לי עם המספרים!) היא ממש חמודה! וכשאני רואה את מארק ואליזבת ביחד אני נזכרת למה כל כך אהבתי אותם. למה אבי וקרטר? כי אחרי כל מה ששניהם עברו, שניהם צריכים קשר רומנטי יציב. וקשר רומנטי שמתפתח מהחברות העמוקה שיש להם זה בדיוק מה שהם צריכים!

~*~gaL

New member
7:19 - "Sailing Away"

לה, לה לה, לההההההההההההההההההההההההההההההההה לה לה! אנאת´ר קארבי אפיסוד! טוב, נתחיל כמובן מזה שאני מתה על הפרק הזה (ואיך לא?). אבי וקרטר אר מנט טו בי. תודו בזה! איך קרטר זורח כשהוא רואה אותה.. וברגעים שאמא שלה הייתה יחסית "בסדר", המבטים שהיא נתנה בו היו כל כך עמוקים.. אבי צודקת - לוקה החליט בשבילה. קרטר לעומת זאת - הציע לעזור. ואני בכלל לא מבינה את לוקה. הבן אדם נראה כל כך מדוכא עד שהוא כבר מדכא אותי. ואני מספיק מדוכאת בלי שהוא צריך להוסיף על זה. רינה נפרדה מקרטר כי הוא חושב שהוא מאוהב באבי? וול, לההה. אולי כי זה באמת ככה?.. אני שמחה שלא צריכים לראות את רינה יותר. גם בטח שמתם לב שבסצינות שבהם קרטר דיבר עם רינה והיא כעסה עליו, אבי דיברה עם לוקה. מנסים להראות לנו שיש אנשים שעומדים ומפריעים ליחסים של קרטר ואבי. עוד מש´ו - כשקרטר דיבר עם לוקה וסיפר לאבי שלוקה התקשר ראו שזה הפריע לו. סאלי פילד מדהימה. פשוט מדהימה. רואים שהאמי הגיע לה. הכימיה שלה עם מאורה.. ויכולת המשחק שלה - היא פשוט הכי גבוהה שיש. ובנוסף יש מסביבה את מאורה ונוח, שגם הם כמו שכולנו יודעים, שניים מהשחקנים הכי שיש.. פשוט כיף לצפות ככה בטלוויזיה! Carter: Hey Katy- it´s John Carter. Good, yeah. Any way you could find me two one-way tickets to Tulsa? Tonight. Abby: She broke up with you over a basketball game? Carter: Over you. Abby: That´s silly. What does she think? That we´re having an illicit affair or something? Carter: No. Just that I have a crush on you. Whatever. It´s not like the relationship didn´t have it´s obstacles- Abby: Yeah but I wouldn´t want you to break up because of me… Carter: Face it. [turns to her and smiles] You´re a home wrecker. Abby: You did not. Carter: I did. Abby: You did not. Carter: Why would I be making that up?! Abby: You got a perm?! Carter: Twice. Abby: Twice! Carter: What! It was Junior High School. That was the style. Abby: I do not know what planet you grew up on but I do not remember perm´s on boy´s ever being popular. Carter: Yes it was. Abby: No way. Carter: Jamie Bodlar liked it. Abby: I have to see pictures. Carter: I think I burned them all. Abby: Twice?! So that means you thought it looked good the first time. Carter: As far as youthful transgressions go I think it scores pretty low on the scale. Abby: If you say so. מארק וליזי.. אהבתי את הקטע שבו הוא שר :) וגם כשראו אותו ואת אליזבת´ במעלית שוב אחרי שהתברר שהיא לא הייתה אמורה ללדת עדיין.. חחח! איזו חמודה אלה. בשביל פיטר נחכה שבוע הבא.. Written By: Jack Orman and Meredith Stiehm Directed By: Laura Innes

~*~gaL

New member
למה?..

קודם כל את יכולה לקרוא את *זה* אבל עכשיו אני גם אוסיף את סוזן להכל.. לוקה וסוזן הוצמדו לאבי וקרטר לפי דעתי רק כדי להוות מכשול ליחסים בין קרטר לאבי. היחסים של לוקה ואבי אולי היו יכולים להראות חיוביים בפרקים הראשונים של הזוגיות, אבל מהר מאד זה נעלם. זה הפך לכלום. היחסים של קרטר וסוזן הם מההתחלה כלום. זה כל כך.. ריק. כשקרטר עם אבי וכשאבי עם קרטר, שניהם מלאי חיים. כל חיבורי העלילה ביניהם.. כל זה בגלל סיבה. כמו שכבר כתבתי בפורום, האחראים של הסדרה פשוט בונים להם את היחסים במשך שתי עונות. יש להם היסטוריה. החיבור ביניהם מקסים.. הכימיה. נוח בעצמו אמר (ככה קראתי) שהוא מקווה שהיחסים שלו עם אבי יהיו סוף סוף יחסים מוצלחים. "He goes on to say that he hopes Carter´s relationship with Abby will be the first successful one he´s had with a woman his own age.." חוץ מזה? הם גורמים לי לחייך כמו מטומטמת לטלוויזיה. ממש. ולצעוק "יוווווווו יוווו" על כמות החמודיות שלהם יחד. ובכלל, זה נוח (!) וזאת מאורה (!) (או יותר נכון - קרטר -!- ואבי-!-) - שניהם מדהימים, שניהם חמודים, שניהם הכי הכי - אז שניהם ביחד?! מי אני שאגיד לא לזה?! אם זה לא מספיק לך, בכל מיני אתרים עליהם יש מלא סיבות למה הם צריכים להיות ביחד והסברים..

למעלה