7/10 פגישה עם רונאל

7/10 פגישה עם רונאל

בשיחת הטלפון הוסבר לי :שהמחיר הוא 3500$ ל4 ביציות,ולא עוברים!!! רונאל לא מתחייב שיהיו הפריות. וגם אם חלילא לא יוצאות הפריות,אז הכסף אין שום החזר. דגנית הסבירה לי שהזמן המשוער של הגעת הביציות ארצה זה מקסימום ארבעה חודשים! דגנית מסרה לי שקודם כל אני חייבת שתהיה לי פונדקאית! טוב אני חייבת להיות שם,ולשמוע הכל ממקור ראשון. דרך אגב-כל היום לא הייתי פה,הייתי בנסיעות
אילי,שמחתי לראות אותך
טוב אחכה לפגישה ביום ה7/10 אני ואלי צריכים להיות שם.... בינתיים-דיברתי עם מינה ואין לה שום חדש לגבי הפונדקאית שלי,לפי דבריה,אין לה אף אחת על הכוונת

מירבי*

New member
ענת, הפגישה תהיה באסף הרופא?

לגבי הפונדקאית, יש בזה הגיון, תתחילי להלחיץ אותם שימצאו לך פונדקאית, נדמה לי שהבאת הביציות מותנית במציאת פונדקאית. דיברת עם רונאל גם על האפשרויות האחרות, של שאיבה ממך? בהצלחה ענתי

מירבי

כן הפגישה תעשה באסף הרופא,ותשמעי הם כאלו נחמדים,הם לא דרשו אפילו התחיבות! כן,התקשרתי היום למינה ואמרתי לה מה קורה איתי,והאם יש לה מישהי עבורי,מינה ענתה שיש אבל אלו במבדקים. לא דיברתי עם רונאל,דיברתי עם המזכירה שלו. שאהיה אצלו בפגישה,יחד עם בעלי:אני מקוו שיהיה בידיי התיק הרפואי שלי, ויחד נעלה ונבחן שוב את כל האופציות העומדות לפניי. מירבי-רק להזכירך-יש לי 2 עוברים מוקפאים,כך שלעניות דעתי אני כבר "מוכנה" לוועדה. אני הייתי רוצה ראשית להחזיר את המוקפאים שלי. תודה מירבי

מירבי*

New member
ענתי, לדעתי כדאי לך בשלב הראשון

להחזיר את שני העוברים שכבר קיימים, מי יודע, יכול להיות מהם הריון ואז אין בכלל צורך ביבוא של ביציות, נראה לי שכשרונאל ישמע עלך זה הוא יבקש לעשות החזרה, מה שחשוב עכשיו זה הפונדקאית.

מירבי אני מסכימה איתך

מה שחשוב עתה: ------------------. 1.מציאת הפונדקאית 2.ניסיונות/שכנועים נוספים לשאיבת ביציות שלי על בסיס טבעי. 3.ולהחזיר כמובן קודם את הביולוגים שלי..... לילה טוב לכן בנות:היום כל היום הייתי בנסיעות ואני "סחוטה".

למעלה