7 שנים...

shlob

New member
7 שנים...

יש למישהו מושג מתי ההופעה לזכרו השנה?

בבקשה - מידע עדכני

נו, נו, חברים, אם חשבתם שזה יהיה פשוט, אז זה לא... אבל הנה לכם מידע שכבר מוגדר כסגור כולל תאריך. יום השנה ה- 7 לזיכרו של מאירינו יתקיים בעשירי ביולי (10) שנופל על יום ב'. יום לאחר גמר גביע העולם בכדורגל ולפני שמתחילה תקופת בין המיצרים! בחרנו השנה לעבור לדשא של השכן שנמצא בפרדס חנה ועונה לשם אנדרטת הנח"ל ושם, בין אקליפטוסים ומרחבי הדשא, נקיים את הערב. לערב עצמו אנחנו קוראים "נפגשים על הדשא של השכן". האומנים שכבר נתנו את אישורם ישארו כרגע בגדר חסויים מאחר וכל רגע מישהו משנה את דעתו ומצטרף חדש ואני מתרה בכם, אי אפשר להגיד לאומן לשיר שיר, אפשר לשאול אותו מה הוא רוצה לשיר - ברור!! (נורא נחמד לפנטז אבל זה לא ריאלי) יש לנו תכנון להוסיף יותר קטעי וידאו מהארכיון המשפחתי כדי שתקבלו את מאיר במלואו עד כמה שאפשר ולכן משך ההופעה עצמה אולי יתקצר ובכל מקרה לא תהיה רשימת אומנים של 25 אלא 15 גג ובשאיפה אפילו לפחות. תהיו בטוחים אבל שכל אומן הפעם יידע היטב את השיר שלו! זהו להפעם, כשיהיה עוד, אעדכן אתכם....אהה והכי חשוב, מחיר הכרטיס יהיה נמוך משנה שעברה והנחה לחברי הפורום חיה וקיימת. המשך נעים, שירז

תודה על המידע../images/Emo13.gif

[הנה, מצאתי את ההזדמנות להצטרף לפורום. אני מכירה שירים של מאיר עוד מילדות, "אגדת דשא" למשל, אבל רק לפני כמה חודשים התחלתי באמת להקשיב לו.]

אני מתחיל לאהוב את זה

חבל שאני לא אהיה בארץ מה שאומר שאני מפספס את זה. בי טיים. אבל אני שמח שהולכים על כיוון אחר אפשר לומר יותר איכותי פחות כוחני מקום חדש - שיביא רוח חדשה ובעיקר שמישהו קלט את שזה לא צריך להיות ארוך עם רכבת שלא נגמרת של אמנים. טוב - אני כבר אשים את ידי או את אוזניי על המופע הזה - איפה שאני לא אהיה בגלובוס. חוצמזה יש לי עוד שבועיים ויומיים עד הטיסה אני עוד צריך ללכת להגיד שלום למאיר. שתהיה לכם שבת שלום.

2u4u

New member
בקשר לכרטיסים

לפני שנתיים הייתי די פעיל כאן ובפורום באתר. לגביי המופע של לפני שנתיים: לא מספיק שבאתי מרחוק אלא גם חניתי את האוטו ליד אלישבע. אני מגיע ואין כרטיסים. בזמנו הזמנתי דרכך שניים. אני חלילה לא מפנה אצבע מאשימה. רק רוצה להיות בטוח שהפעם יהיה אפשר לסמוך על הבטחה לכרטיסים שיחכו בכניסה. כל שנה הייתי בא למופע לזכרו. הרצף נעצר לפני שנתיים עם הפיקשוש. ושנה שעברה פשוט לא הייתי בארץ.

מאוד אשתדל ש..

זה אכן לא יקרה לך שוב...העניין לפני שנתיים היה שמי שהגיע אחרי 20:30 בערב, החליטו למכור את הכרטיסים שלו ועל זה אני מאוד כעסתי כי אתה לא היחיד שלא נכנס בעקבות זאת! (פאשלה של משרד הכרטיסים). השנה אנחנו עובדים עם משרד מעולה ורק צריך לדעת שאם הערב מתחיל ב20:00 אז יש לכם שעה לאחר...מ21:00 אם תהיה דרישה, אז הם ימכרו. מקווה שתבוא,

Crystal Ship

New member
איזה תאריך נהדר! ../images/Emo99.gif

יהיה פשוט נהדר ורווי ציפצופים בבטן התחתונה :). כה שם.

Muznach

New member
../images/Emo207.gif

אני מחפש את הקטע שבו מאיר מספר על זה שהם ישבו בסואץ על מנגלים בזמן שבעורף לא היה נפט ועל תמונות החזית של אשת הנשיא, אני לא מוצא את זה, זה ברור שזה הקדמה או סיום ללילה שקט עבר על כוחותינו אבל לא מצאתי את זה גם ב"דלתות נפתחות מעצמן" וגם ב"הופעה האחרונה בבארבי" , אני בטוח שיש לי את זה איפושהו, אבל באיזה דיסק? עזרה מישהו?

Muznach

New member
אוי תודה רבה, נמצא.

מושמע ברגעים אלו ממש... "... כמו למשל 3 חודשים בעיר סואץ על מנגלים עסיסיים..." ואני בכלל צמחוני :)

למעלה