7 שנים בטיבט

libi k

New member
שמעתי שברד פיט ..........

לא הורשה להיכנס לטיבט אחרי צילום הסרט! מישהו יודע למה?????

גם אני שמעתי משהו בקשר לזה..

לא זוכרת עכשיו למה, אני חושבת שזה היה משהו בקשר לאיך שהם הציגו את הדלאי למה..

Chot

New member
סרט גדול

בכלל זה מעצבן איך שקופץ השם "בראד פיט" ישר חושבים על אלפי גרופיות מזילות ריר. כי הוא שחקן טוב מאוד וצריך לתת לו הרבה יותר כבוד וקרדיט מאשר לסתם סקס סימבול. בכל אופן- ראיתי את זה ממש מזמן ואני בקושי זוכרת את הסרט, אני רק זוכרת שממש נהניתי ממנו..

fluppster

New member
הוא בהחלט שחקן מדהים....

ראיתי את "מועדון קרב" סוף סוף לפני שבוע, ומאז ראיתי אותו עוד פעם, וזה סרט ממש מדהים. בראד פיט ואדוארד נורטון פשוט שיכנעו אותי שהם הדמויות שלהם. והדמויות שלהם לא היו דמויות ממש קלות...... במיוחד אדוארד נורטון, הוא ממש מפתיע אותי כל פעם מחדש. הוא פעם היה נראה לי כמו איזה ילד טוב ורגיש, אבל הוא ממש ההפך...

JOE KALIBER

New member
אדוארד נורטון גדול

מוזר לראות אותו בסרט הזה אם הרב והכומר וזאת מדארמה וגרג (ששכחתי את השם שלה, נראה לי משהו עם אפלין) ואחרי זה לראות אותו באמריקה איקס

חולוני

New member
אדוארד נורטון

הוא פשוט שחקן ענק. אין סרט אחד שלו שאפשר להגדיר אותו כ-"לא טוב" או אפילו "בינוני". הבנאדם פשוט עושה סרטים מצוינים. ולא פעם צייניתי שפייט קלאב זה הסרט הכי טוב בכל הזמנים.

חולוני

New member
טוב, לא ראיתי את הסרט הזה..

אבל אתה חייב להסכים שבפחד ראשוני ובאמריקה X הוא פשוט ענק !

JOE KALIBER

New member
באמריקה איקס הוא מצויין

זה בכלל סרט מדהים פחד ראשוני מוכר לי השם ואני בטוח שראיתי את זה.. תזכיר לי על מה זה?

נכון.. זה סרט חביב, אבל לא יותר מזה

ואני מצטערת, אבל ממש ממש קשה לי לקבל את בן סטילר כ"בחור המוצלח". הוא נועד כדי לשחק תפקידים של לוזרים

אנגלינה

New member
אדוארד נורטון

הוא שחקן מדהים הוא מאיים כזה אבל סקסי בטירוףףףףףףףףף אמריקה איקס זה אחד הסרטים שבאמת השפיעו עליי הרבה מאוד וזעזעו אותי גם האמתי......... הסוף היה קשה מאוד העבודה של הילד המלאה בדם הייתה מחזה ממש קשה אנגלינה

חולוני

New member
אמת.

ורק בשבילך, הנה תמונה של אדוארד נורטון מפייט קלאב. ( + בראד פיט. מה שנקרא שתיים במכה..
)

אנגלינה

New member
וואוווו איזה סקסים

ואו איזה תמונה סקסית הם מדהימים במיוחד אדוארד לא משגועת על בראד פיט האמת......... תודה חמוד
אנגלינה

למעלה