7 שנים אחרי.

שלתי

New member
7 שנים אחרי.

7 שנים אחרי אותו יום פיתחתי מחשבה מספיק עצמאית כדי להבין שמדובר בפולחן אישיות מגעיל. 7 שנים אחרי אותו יום עצוב לי שניצלו אותי בזמן שהייתי עוד תמים(הייתי בן 11), בכדי לעודד את פולחן זה. 7 שנים אחרי, עצוב לי, לא שנרצח ראש ממשלה יהודי ע"י יהודי בישראל, אלא שפשוט נרצח אדם בגלל דיעה שונה. 7 שנים אחרי אני קורא להפסקת פולחן האישיות. לזכור ולא לשכוח, שאדם נרצח בגלל דיעה. בני 11-12-13-14-15 ואפילו 16, בחלקם, הם תמימים. לא תמיד יכולים להיות צרכני תקשורת ביקורתיים, לא יכולים להבחין בתעמולה במיטבה כשהיא נוחתת מולם...גם פה, מדובר בפרופוגנדה. רבין מת, ראש ממשלה מת, זה בהחלט אסון...גם כי הוא ראשה של מדינה וגם כי הוא אדם...שיש לו משפחה וחברים והשקפת עולם משל עצמו. ההתמסחרות של הרצח מגעילה אותי, הנסיון של השמאל, שאני בשורותיו(לפעמים, כמו כאן, לצערי), לעשות הון פוליטי מהרצח, פשוט מעביר בי חלחלה. בני נוער בעיקר, שחלקם שמאלנים, חלקם לא, עוברים שטיפת מוח בבתי הספר ובכל מקום אליו הם פונים, לוקחים חלק בפולחן האישיות המזעזע הזה...שצריך להפסיק אותו, ולהתחיל לזכור וללמוד מהארוע שארע לפני 7 שנים. לא מדובר פה ברצח ראש ממשלה יהודי על ידי יהודי. מדובר פה ברצח של אדם, וברצח של ראש ממשלה....וכל זה בגלל דיעות וחוסר יכולת להביע אותן ולהשפיע בדרכים הנכונות באמת(ע"ע הפגנות והשתתפות בבחירות דמוקרטיות).

דובי123

New member
גם גדולים ממך בשנים ניצלו את תמימות

תרשה לי רק לתקן אותך בדבר אחד רבין לא נרצח בגלל דעתו !! אלא בגלל מעשיו!! לאוןר הבגרות שהנך מפגין - מוזר שאין זה מובן לך וכן כי לא עצוב לך על שנרצח ראש ממשלה - הרי כאן בדיוק ניצלו אותך במקום לשים הדגש על רצח ראש ממשלה >> שמו בשמאל את בדגש על הסכם אוסלו ואף כעת היום ביום הזכרון , לצערנו הרב עדיין אין הם טוענים לרצח אלא לדרכו האחרונה [וזו אפילו לא דרכו.. כראש ממשלה ומקבל החלטות הוא נתן גיבוי לדרכ של אחרים..] ועוד מגדילים לטעון כי הימין איננו מעונין להזכיר את אשר קדם לרצח חבל שאיש לא למד וזה כולל את השמאל עם שלטיו וסיסמאותיו"פואד כמה ילדים רצחת " וכו כתוצאה מהתנהלות אומללה זו - לא ירחק היום והרצח יהיה משהו מהעבר ובלתי מהותי וזאת במקום שהעם יהיה מאוחד מאחרי כך שאין לרצוח ראש ממשלה גם אם הוא מוביל להיכן שלא נראה לחלק מהציבור

EMITIST

New member
וגם הגדרותיו כ"קרבנות השלום" את כל

נפגעי הטרור שבאו בעקבות תגובתו תוך שיקול קר, שרירותי, מחושב מוזר ותמוהה כל כך (וכאן אני מבטאת בלשון עדינה רק מפאת כבודו וזאת משום שלמרות הכל אני רוחשת לו כבוד וזאת לאור מעשיו למען קרוב משפחה שלי שהוא נכה צה"ל) לגל הפיגועים ושפיכות הדמים העצום ששטפו אותנו בתקופתו - שהיא למעשה אי תגובתו הדגישו את הסיאה והוו מבחינתו לא רק כצתת אש בשדה קוצים אלא אף יתרה מזאת כהזזת אבן מבלי לחשוב ובכך לעורר את הנחש שמתחתיה ולגרום לו להכיש וכאמור כידוע בצורה הקטלנית ביותר...!!! וכמה נוח לשמאל להתעלם מכך, להאדיר את האיש עד דרגת אל ממש, ולהאשים את הימין בכל בו בזמן שכידוע ב-77´ לא היה כלל מהפך ראשון באם השמאל היה כל כך ""טהור וקדוש"" - עד כדי נתינת מנופול לשלום לרבין (וזה נכון ואני לא שוכחת כמו שהשמאל נוהג לעשות, את תרומתו של האיש למדינה כולל השלום שהוא חתם עם ירדן ואף מוקירה אותו על כך) אבל למרות הכל עליכם להודות ולזכור שבגין היה הראשון ולמרות הכל (עד כמה שזה ישמע מזעזע כך זה נראה) שרק בגלל שהוא עשה כמה טעויות שהיו נכון הרות גורל והדגש כאן על טעויות אנוש ולא על בחירה מכוונת מראש של אי תגובה לגל הפיגועים ששטף אותנו כאמור בתקופתו של רבין - בערוב ימיו השמיץ אותו השמאל ללא רחם והעאלה והאדיר את שמו ועוד בשיא הצביעות ו""נזכר"" בכל פעליו רק שזה שירת ומשרת את מטרותיו!!! ויותר מזאת בשיא חוצפתו הוא מאשים את הימין בגל פיגועים ובשפיכת דמים כאילו בתקופתו היית ממש מה-זה אפוריה...!!! אבל כאמור לא בכך עסקינן - עלינו רק להיות כנים עם עצמינו, להשכיל ובעיקר בעקבות הרצח המותעב הזה להסיק את כל המסקנות וללמוד את הלקחים הנדרשים ולעשות את כל חשבון הנפש האישי-המוסרי והפוליטי בצורה הכי מפוקחת וצלולה שיש מבלי לתת לדבר להשפיע עלינו ולסמא את עיניינו ובכך גם לעשות הכל כדי שדבר חלאתי זה לא יישנה ולזכור שעד כמה שהדבר יישמע אכזרי ומזעזע (ואני יודעת ומדועת לכך) - שדרכו של רבית למרבה זוועתינו ובטח שלצערינו הייתה לו בעוכריו וקמה לו לרועץ - עד כדי הפיכתו שלו בעצמו לאחד מאותם קורבנות השלום כפי שהוא הגדיר אותם ויתרה מכך שאם כל הכאב לא רק שמאום זה לא תרם לו אלא נהפוך הוא - למורת מעשה הנבלה הזה - העם לא הסתנוור (כפי שהיה צפוי ולו לשם כעין מתן כבוד אחרון) וניגש לקלפיות בצורה מפוק/כחת ובחר בצר לו במי שהיה נראה מתאים ונכון בעייניו באותה העת - וזהו כידוע היה ביבי והליכוד...!!!! - סתם עוד חומר למחשבה...!!! אז בנתיים בברכה ובתודה לכם מראש על סבלנותכם וסובלנותכם שבקריאת הודעתי זו ושיהיה לכולנו בוקר, יום סוף שבוע נפלאים, שפויים, רוגעים רגועים ושלווים עד כמה שניתן ושבת שלום, EMITIST

למעלה