7 משחקים הלילה

rapgamer4ever

New member
7 משחקים הלילה

2:00
וושינגטון- מילווקי: בראדלי ביל עדיין פצוע וכנראה לא ישחק.

2:30
ברוקלין- אטלנטה: רימאץ' מהסיבוב הראשון בפלייאוף שעבר. אני לא אופתע אם הנטס ישיגו ניצחון ביתי ראשון העונה.

דטרויט- קליבלנד: הפיסטונס נרגעו מפתיחת העונה הסוערת שלהם אבל הם יעלו בחזרה את ההייפ אם ישיגו ניצחון מול אחת הטובות בליגה.

מיאמי- מינסוטה: מפגש שני בין הקבוצות העונה. רוביו בספק למשחק, בלעדיו הוולבס במאזן 0-4.

ניקס- שארלוט: שתי קבוצות שאני עוד לא יודע איך לעכל. יש מצב ששארלוט טובים?

3:00
ניו אורלינס- דנבר: הפליקנס חייבים להתחיל לנצח משחקים כאלה, אחרת המרחק מהפלייאוף רק הולך וגדל.

5:30
גולדן- טורונטו: הראפטורס ינסו לעמוד בקצב ולמנוע מגולדן 12 ברצף. קליי תומפסון כנראה ישחק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניצחון חשוב מאוד של הפיסטונס על הקאבס

דראמונה הבהמה הזה עם 25 נק' ו-18 ריב'
רג'י ג'קסון עם 23 נק' ו-12 אס'
30 נק' של לברון לא עזרו לקאבס שמפסידים בפעם השניה ברציפות.
&nbsp
ניו אורלינס זאת פשוט טרגדיה עצובה והפעם הם מובסים ע"י דנבר 105:98 והם עם מאזן מביש של ניצחון אחד ועשרה הפסדים.
אנתוני דיוויס הוא טרגדיה בפני עצמה כשהוא שוב נפצע אחרי 8 דקות בלבד ולא חזר לשחק.
&nbsp
פרוזינגס מפציץ 29 נק' והניקס מנצחים את ההורנטס 102:94
&nbsp

fatnoam

Active member
סיכום משחקים

וושינגטון מנצחים באיזה 29 הבדל את הבאקס שלא הראו שום דבר מההגנה שלקחה אותם למשחק צמוד עם הקאבס. ג'בארי לא שיחק, מונרו היה איום ונורא עם 4 נקודות בלבד. וול 19 ו-9.
&nbsp
ברוקלין באמת ניצחו בזכות חסימה גדולה של לופז על מילסאפ בשניות האחרונות. הנטס נמצאים בתקופה טובה, אחרי הפסד מתסכל לגולדן סטייט (משחק שהיו אמורים לנצח), איכשהו מול ההוקס הם הצליחו לסגור עניין. גם טיג וגם בייזמור לא שיחקו, שרודר היה טוב עם 8 נק' ו-10 אסיסטים. בנטס 24 של לופז הובילו עניין. ת'אדיוס יאנג קלע את שתי המכריעות מהקו שסגרו עניין.
&nbsp
דטרויט ניצחה את קליבלנד, בזכות משחק ענק של דראמונד עם 25 ו-18. באמת שאני חושב שעם מוזגוב, תומפסון, לאב ולברון יש לקליבלנד אולי את הקו הקדמי החזק בליגה, אבל דראמונד באמת משהו ספיישל. גם רג'י ג'קסון היה מצויין (הוא כל כך יותר טוב מג'נינגס, באמת. פשוט ראסל קטן) וסיים עם דאבל דאבל, 23 ו-12. דטרויט קיבלה 9 נקודות מהספסל, קליבלנד 10. כל שחקני החמישיה בשתי הקבוצות סיימו בדאבל פיגרס. לברון הוביל עם 30, אבל רק 7 במחצית השניה וסרייה של החלטות שגויות ברבע האחרון הבטיחו לפיסטונס את הניצחון הביתי.
&nbsp
מיאמי התקררו ברבע האחרון והפסידו למינסוטה. כל ילדי הטימברוולבס שיחקו טוב - מוחמד 16, לאבין 19, וויגינס 24 וטאונס 14 ו-14. רוביו אגב שיחק והיה פושר. בהיט חסן ווייטסייד כיכב עם 22, 14 ו-10 חסימות. גם דראגיץ' ודנג היו טובים, אבל כשווייד ובוש קולעים ביחד 20 נקודות ב-10-25 מהשדה, המצב של ההיט כנראה לא טוב. ג'סטיס ווינסלו היה פעיל והגיע 10 פעמים לקו, כל משחק הוא מראה עוד פיצ'ר במשחק שלו. אם ילמד להביא כמה דברים במקביל, הוא יגדל להיות שחקן שחקן. אני חושב שבהיט עושים נכון שמשאירים אותו על אש קטנה בינתיים ונותנים לו ללמוד מווייד ודנג, שני ווינגמנים עם הרבה כדורסל, בשני צידי המגרש.
&nbsp
ניקס - הורנטס נגמר בבאראג' שלשות של הניקס בשלישי שחתם את המשחק, למרות 31 של קמבה. פרוזינגיס עם 29, כרמלו 18 ואפללו עם 16 הובילו את הדרך. מרווין וויליאמס הורחק לאחר שכנראה שסדק ללו אמונדסון את הגולגולת עם מרפק ספק מכוון למצח. הניקס במאזן 6-6 לאחר 12 משחקים ונראים בדרך הבטוחה להילחם על מקום בפלייאוף במזרח. מי היה מאמין.
&nbsp
דנבר מנצחים את הפליקנס שאיבדו את דייויס עוד ברבע הראשון (מכה בכתף שמאל). גלינארי כיכב עם 32, 8 ו-7 שכללו בתוכם 5 שלשות. וויל בארטון עזר מהספסל עם 17 ודאנק מדהים. מעניין מה קרה עם פורטלנד בקיץ שהוא עזב שם. יכל לפתוח ב-3 לדעתי. בפליקנס עוד משחק עגום של שני הגארדים, הולידיי וגורדון, שהשליכו ביחד 11-30 מהשדה, ולשניהם מעל מינוס 20 במדד ה+\- . ראיין אנדרסון עזר בהתקפה עם 24.
&nbsp
גולדן סטייט מנצחים את טורונטו במשחק טוב. נרדמתי בחצי השני (ער משש וחצי בבוקר עמכם הסליחה), שם הראפטורס התקמבקו. בגדול, היה משחק צמוד, כשגולדן מצליחה לברוח בסוף הראשון ובסוף השני, במחצית הם אפילו הובילו באיזה 18, אבל ברבע השלישי שני הגארדים של הראפטורס החליטו לשתף גם את קארול, שקלע 10 ברבע ו-17 במשחק באחוזים טובים. דרוזן ולאורי קלעו 28 כל אחד, וחלקו 22-25 מהעונשין. לאורי נתן הגנה מצויינת על סטף, שהתקשה יותר מהרגיל להשיג את ה-37 שלו (הבנאדם פנומן, באמת, 5-10 מהשלוש), עם 9 אסיסטים ו-7 איבודים, רובם בגלל לאורי. סטף בעצמו אגב שמר די טוב, גם על לאורי, גם על ג'וזף וגם על דרוזן בחילופים. השיפור בצד הזה של המגרש לא טריויאלי ויפה שהוא מתאמץ גם שם. קליי קלע 19 אבל רק 2-9 מהשלוש, והוא פשוט לא מצדיק את כמות הזריקות שהוא לוקח מתחילת שנה. אתם יודעים שאני מאוד אוהב את האריסון בארנס, אבל גם אם אתם לא מסכימים שהוא יותר טוב מקליי, עדיין אין שום הצדקה שקליי ייקח 19 זריקות, ובארנס 5. גם אם קליי טוב יותר. איפה ההגיון? דריימונד גרין, אזילי ובוגוט היו מצויינים ובאמת האפילו על הקו הקדמי החלש של הראפטורס (יונאס פשוט טיפש, סקולה חסר כל מהירות ואתלטיות. געגועיי לאמיר ג'ונסון). הלוחמים מנצחים את הראפטורס בעמודת האסיסטים 31-18 מה שמספר את הסיפור של המשחק בעצם וההבדל התהומי בסגנון של הקבוצות.

rapgamer4ever

New member
וואו, וחשבתי שאני עשיתי מרתון

ברוקלין יותר טובה ממה שהמאזן שלה מראה, לכן אני לא מופתע מהניצחון. עדיין זו קבוצה זקנה שמסתמכת על מיד ריינג', לכן אני לא מאמין שיש לה סיכוי לעשות משהו העונה.
ההוקס בינתיים מוכיחים לסקפטיים שהם צדקו. אמנם מאזן 8-5 חיובי אבל רובם המכריע של הניצחונות הגיעו מול קבוצות בינוניות מינוס.
&nbsp
בדטרויט- קליבלנד השחקן שהכי הרשים אותי הוא רג'י ג'קסון. הוא לקח את המשחק ההתקפה על הכתפיים שלו, ייצר מצבים לכולם ונראה כמו סופרסטאר. כמובן שזה רק משחק אחד אז אין מה להתלהב יותר מדי.
קליבלנד עם הפסד שני ברציפות אבל הם שיחקו לא רע לדעתי. דטרויט היו מעבר לרמתם הרגילה.
&nbsp
מינסוטה ממשיכה להיות בלתי מנוצחת במשחקי חוץ בהרכב מלא. החזרה של רוביו חשובה, הוא לא הצטיין באופן אישי אבל ראינו הרבה פחות ISO של לאבין ומרטין ממה שהורגלנו אליו לאחרונה. לאבין ומוחמד היו טובים מהספסל, וויגינס היה בינוני אבל כמעט דפק את דאנק העונה על הראש של וויטסייד. למה כמעט? כי הוא החמיץ את הדאנק (וויטסייד ביצע עבירה שלא נשרקה).
ניצחנו בזכות הגנה מאוד פעילה וחטיפות שהובילו לפאסט ברייק. הסט אופנס הייתה די גרועה.
במיאמי כמעט כולם היו חלשים. וויטסייד במשחק עצום, אולי הטוב בקריירה שלו. דראגיץ' פתח אגרסיבי וטוב אבל נעלם בהמשך. וויד התקרר רשמית- הוא פתח את העונה עם 5 משחקים רצופים של 20 נקודות וגרם לנו לחשוב שאולי המעטנו בערכו אבל בכל ארבעת האחרונים הוא קולע 12 ומטה.
&nbsp
בגולדן-טורונטו השופטים שרקו יותר מדי ולא נתנו למשחק לזרום. ברבע הרביעי הראפטורס זרקו 20 פעמים מהעונשין. הווריורס אוספים עוד ניצחון למרות יכולת בינונית. תומפסון היה מצוין במחצית הראשונה, יחד עם קרי ביכולת הרגילה שלו זה הספיק מול טורונטו.

fatnoam

Active member
יופי של אבחנות

אני חושב שטיג די חסר להוקס. הוא כנראה יותר חשוב לסיסטם שם ממה שרואים. ששרודר מחליף אותו הרמה נשארת טובה, אבל הוא פחות טוב. ובדקות שהוא נח אין תחליף ראוי.
&nbsp
ברוקלין - אישית לא אוהב אותם בכלל. ג'ונסון יאנג ולופז חושבים רק על התקפה. קשה לי לראות אותם עולים לפלייאוף בכלל. לדעתי גם המשקיעים יברחו משם בקרוב... בילי קינג ממש נכשל בבניית הקבוצה ותקע אותם בבוץ להרבה זמן, נטולי בחירות דראפט ויכולת להשתפר.
&nbsp
מיאמי פשוט קבוצה מסורבלת. אני מאמין שבפלייאוף שהאינטנסיביות עולה ונותנים יותר להרביץ אז היא דווקא תהיה בסדר, אבל בעונה הרגילה קבוצה צעירה ואנרגטית כמו הוולבס יכולים לחשוף את החולשה הזו אצלם. אני ממש קיויתי שהם יחזיקו בספסל עוד איזה צעיר בסגנון של ווינסלו שירוץ ויקפוץ ושהם יהנו מרכז כמו דראגיץ', לצערי הספסל מלא בעיקר בכל מיני וטרנים שנשארו מהעונות של לברון.
וכן, ווייטסייד אדיר. הוא כל כך טוב שאני ממש מופתע שהוא הגיע לליגה בגיל יחסית מאוחר. הוא גם גבוה ולא גארד, איפה לעזאזל הוא הסתובב כל השנים?
&nbsp
שמע בקשר לגולדן, אני חושב שדרוזן קיבל מלא פיצוצים בחצי הראשון בלי שריקה. השופטים פשוט איזנו את זה בסוף. שונא פנקסנות, אבל לפחות היא לא השפיעה על תוצאת המשחק (בסה"כ הגיע לגולדן לנצח).

אגב, לדעתי הוא פתח את העונה הרבה יותר טוב מגובר.

15.3נק' 11.9ריב' ו-4.6חס' למשחק! (וזה אכן הממוצע, מתוך 10 משחקים, 7 משחקים עם 4 חסימות ומעלה)
&nbsp
מפגין חוסר יציבות מהקו.. הערב 2/9 ובשני המשחקים לפני זה 7/11 מהקו.
&nbsp
היה רוח שגובר הוא דווקא זה שיעשה קפיצת מדרגה לממוצע של דאבל דאבל (לאורך עונה) וקפיצה בתחום ההגנתי..
&nbsp
אגב הוא מדורג מקום 7 בליגה בEff..
&nbsp
גובר בנתיים עם משחק אחד של דאבל דאבל העונה, מדורג מאחורי וייטסייד בחסימות עם 3.4 למשחק (11.8ריב' ו9נק')

rapgamer4ever

New member
ווייטסייד משחק כמו אחד הסנטרים הטובים בליגה

הוא יותר אתלטי וזריז מגובר, לכן הוא יעיל יותר כ-roll man והוא פינישר יותר טוב.
קאזינס, דראמונד, וויטסייד- הם שלושת הסנטרים הכי טובים בינתיים העונה.
הגנתית וויטסייד מדהים עם 4.5 בלוקים למשחק אבל גולבר בכל זאת יותר טוב ממנו. בנתוני רים פרוטקשן גולבר ראשון בליגה עם נתון בלתי נתפש של 30% (כלומר היריבות קולעות מולו בטבעת ב-30%). וויטסייד גם בין המובילים עם 40%.

DARKSEID

New member
קווין מקהייל פוטר

פיטורים מוצדקים לדעתי. יוסטון פתחה את העונה באופן מזעזע ומקהייל אף פעם לא נתפס ברחבי הליגה כמאמן טוב. מעניין מי יחליף אותו בתפקיד

fatnoam

Active member
בתכל'ס אני שונא לומר את זה אבל מוצדק

אני שונא לומר, כי בקבוצה יש את הווארד והארדן, שני "כוכבים" שדי דואגים לתחת של עצמם על חשבון הקבוצה.
&nbsp
מצד שני, שנה שעברה מקום שני במערב ושלישי בליגה, לפתוח עם שבעה הפסדים ב-11 משחקים זה מביך. מלבד הפליקנס שמתרגלים למאמן חדש, הם הקבוצה הכי מאכזבת בליגה.
&nbsp
לאוסון-הארדן-אריזה-ג'ונס-הווארד זו אחת החמישיות היותר חזקות שיש בליגה. גם בספסל יש חבר'ה לא פראיירים בכלל. יוסטון צריכה לכוון לטופ.
&nbsp
מקווה בשבילם שהם לא יחתימו את דאנטוני או בראון. שיקחו מאמן מכללות, זה עובד טוב בסלטיקס.

rapgamer4ever

New member
צעד משמעותי של יוסטון

אין לי בעיה עם המהלך, השאלה היא מי יחליף אותו.
הטענה העיקרית שלי כלפי יוסטון העונה היא האסל. השחקנים לא נותנים 100% מעצמם. למקהייל יש אחריות על כך אבל אני לא יודע האם מאמן חדש יגרום לשינוי מהותי באופי המשחק של הרוקטס. התקפית הם בנויים סביב הבידודים של הארדן או הפיק אנד רול שלו עם דוויט, כשסביבם 3 קלעים. רוב השחקנים האחרים לא מצטיינים במסירה או בקבלת החלטות.
הגנתית הם משחקים אגרסיבי (כשיש להם מוטיבציה) ומנסים לייצר פאסט ברייק. גם פה זו נראית לי כמו שיטה שממצה את היכולת של הסגל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא יודע איך לאכול את זה עדיין

מצד אחד, אני לא ממש מחזיק ממקהייל ולדעתי הוא מאמן מאוד בינוני.
מצד שני, הרי הקבוצה כמעט ולא השתנתה לעומת העונה שעברה ואם משהו שעבד מעולה פתאום לא עובד, זה לא בהכרח באשמת המאמן. בסופו של דבר, הוא לא זה שפתאום קולע ב-38% ולא מסוגל לשים סל ממטר.
לתחושתי האישית, מקהייל פשוט משלם את המחיר על כך שהשחקנים לא הגיעו בכושר שיא לעונה הזאת.
מעבר לכך, לתומי הייתי בטוח שמקהייל תקוע בקבוצה הזאת הרבה יותר עמוק בשביל שיפטרו אותו אחרי 10 משחקים.
&nbsp
חבר אמר לי שלדעתו בקרוב טיבודו ימונה למאמן הקבוצה...מה דעתכם על האפשרות הזאת?
&nbsp

Cade Foster

New member
תיבס המאמן הכי בכיר שפנוי כרגע

כך שהשם שלו יעלה אוטומטית בהקשר של כל קבוצה, אבל המחשבה על פריק קונטרול כמוהו מנצח על חבר׳ה כמו הארדן והווארד.... צ׳רנוביל.

rapgamer4ever

New member
אם ת'יבודו חכם

הוא לא ילך לקבוצה שאין לה כמעט סיכוי לשחזר את ההצלחה מהעונה שעברה.
שמעתי שהמשרה בניו אורלינס מתנדנדת

למעלה