7 מי יודע?

strahd

New member
7 מי יודע?

והפעם, אנחנו מתחילים בירידה התהומית. את הספרים הקודמים עוד היה ניתן לקרוא ואף ליהנות מהם, אבל מהנקודה הזאת מתחילים הספרים הגרועים באמת. הספרים שאיש מיוזמתו הטבעית לא יקרא אותם. ואנחנו מתחילים במקום השביעי והוא: "דאלאמר האפל" מאת ננסי ואריאן ברבריק (Dalamar the Dark) אלו הם קורותיו של דאלאמר ארג'נט, האלף שנולד לבית המשרתים והפך להיות היורש של רייסטלין מאז'ר. אנחנו למדים בספר זה על קורות ממלכת סילבנסטי במלחמת הרומח וכיצד דאלאמר הפך להיות אלף אפל הלובש את הגלימות השחורות. הטוב: זה הספר היחידי שמספר על קורותיו של דאלאמר ועל ממלכת סילבנסטי במהלך מלחמת הרומח. אבל לרוע המזל, זה הכול. הרע: מאיפה אני אתחיל... דאלאמר הוא לא דאלאמר שאנחנו מכירים מהסדרות, זהו אלף עלוב ומסכן, שבוגדים בו על ימין ועל שמאל. הדמויות האחרות לא מעניינות ואין עלילה בספר, פשוט אין. זה דאלאמר ודאלאמר וכמה אני מסכן וכמה אני סובל ואני אהפוך להיות רע. שם נוסף לספר היה יכול להיות "מה היה קורה אילו רייסטלין היה נולד בסילבנסטי". המכוער: המבחן של דאלאמר בצריח הכישוף הנעלה. אח, הדברים שמכשפים צריכים לעשות כדי לקבל את הגלימות. בברכת שבת שלום, המשך קריאה מהנה.

python 4

New member
../images/Emo10.gifאוףף.. יש לי אותו על המדף...

סטראהד - אכפת לך להכניס לרשימה כמה מעשרים הספרים שעדיין אין לי? אני יודע! מה עם the wayward knights? מה דעתך עליו? לא? טוב, אז את זה אני לא יקנה. אני נחוש. אני לא יקנה את הספר הזה. לא יקנה. לא. אני לא יכנס לאמזון קום להזמין אותו. לא. לא יהיה לי את הספר הזה. היי מזל טוב לי! עברתי משלב ההכחשה לשלב ההחלטיות.

python 4

New member
תלמד מנסיוני המר בחיים - מה

שמכורים לו הוא אף פעם לא out of print. תתפלא מה אפשר להשיג בסימטאות אפלות בתל אביב עם קצת כסף.

KagomeSama

New member
באמאזון מוכרים כל מיני ספרים...

שנחשבים out of print... חברה שלי קנתה שם את Leaves from the inn of the last home לפני כמה זמן, והוא די נחשב OOP

PdLrAaTgIoNnUM

New member
לדעתי הספר הזה הוא טוב

אני ממש נהנתי לקרוא אותו. אמנם העלילה קצת בנאלית אבל זוהי קריאה נחמדה ביותר. לדעתי אין לו מקום ברשימה שלך!

למעלה