7 יפול צדיק וקם..

jack ace

New member
7 יפול צדיק וקם..

למה היום יש בחורים שנופלים קצת ובגלל זה מתדרדרים ללא הפסקה. היום צריך לאמר 7 יפול ישיבה בוחר וקם. אז מה, ראינו סרטים וקצת נפלנו יותר עמוק, ויותר עמוק. מה אי אפשר לקום? למה אם נפלתי מדרבנן, אז צריך ליפול מדאוריתא גם? אז מה אם אני נופל מטר ועולה 10 ס"מ , אינני מתיאש בסוף אני יעלה 10 מטר ויפול מטר. חז"ל הרי מראים לנו את המציאות שיש נפילות ואח"כ עליות. למה אני מפחד שאם נפלתי אין תקומה? ב"ה אני נופל הרבה, אבל קם עכשיו יותר מהר. אם אדם חילוני (תלוי יש כל מיני) עשה יש יותר יש פחות אבל עשה עבירות אולי קשות, יחול יום אחד לזרוק הכל ולחזור לאבא, אז אני לא יכול לעשות את זה? שהעבירות שלי הם אולי פחות ממנו? אם הוא יכול אז גם אני יכול. לא רק להם יש כוח, גם לי. ועכשיו לגביי, חוזרים ללמוד זה חוזרים לחיים. וגם שמבקרים אחד תשני. נו טול קיסם - למה? רק התחלתי לנקות שיניים. טול קורה - למה? אתה לא אוהב את המשקפיים שלי? תנסה לעזור בלי לכסח. X-שבב

חילוני כשהוא חוזר...

הוא מוקסם מהאור שיש ביהדות מה שאנחנו מתוך ההרגל לא רואים לכן קל לו יותר להתקדם ממנו מה שלנו יש יותר קושי כי אנחנו נולדנו למציאות כזאת..לבית חרדי..ועושים הכל כמו שהורו לנו בבית ולא חוקרים ודורשים בענין....

jack ace

New member
אני אישית חושב שאלה פה (החרידים) יותר

חזקים מבעלי תשובה.

ענית לעצמך הכל

אין סיבה להתיאש מנפילות ואין אמת במחשבה של `נפלת-אין דרך חזרה`..

המשגיחים תמיד אוהבים להגיד..

שבשביל להיות צדיק צריך שבע יפול... השבע יפול זה חלק מהדרך.. /tapuzforum/images/emo50.gif

למעלה